Şimdi Ara

Kingdom Online, Knight Online 2 olarak Geliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
51.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda Hem özgür knihgt gibi takılıyorsun , hem clanca kale fethedip clan kalesi oluşturuyorsun , hem kişisel kale kurup ordu cıkartıyorsun , istersen meslekci , istersen madenci oluyorsun ordu gücünü zombiler , insanlar , cüceler den birini secerek oluşturuyorsun karmaşık zor bir okadar eğlenceli oraya buraya benzetmenize ekran görüntülerinden yola cıkarak oyun ismi vermenize ihtiyac yok bir çok mmorpg denedim biliyorum hangi oyunlara görüntü olarak benzediğini ama böle birleşik sistem hiç bir oyunda görmedim zor olmasının artısı ergen bebeler olmayacak benim icin o acıdan iyi 20 kiside olsa oynarım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: historia44

Oyunda Hem özgür knihgt gibi takılıyorsun , hem clanca kale fethedip clan kalesi oluşturuyorsun , hem kişisel kale kurup ordu cıkartıyorsun , istersen meslekci , istersen madenci oluyorsun ordu gücünü zombiler , insanlar , cüceler den birini secerek oluşturuyorsun karmaşık zor bir okadar eğlenceli oraya buraya benzetmenize ekran görüntülerinden yola cıkarak oyun ismi vermenize ihtiyac yok bir çok mmorpg denedim biliyorum hangi oyunlara görüntü olarak benzediğini ama böle birleşik sistem hiç bir oyunda görmedim zor olmasının artısı ergen bebeler olmayacak benim icin o acıdan iyi 20 kiside olsa oynarım .

Nasıl mutlu oldum bunları okuyunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: historia44

Oyunda Hem özgür knihgt gibi takılıyorsun , hem clanca kale fethedip clan kalesi oluşturuyorsun , hem kişisel kale kurup ordu cıkartıyorsun , istersen meslekci , istersen madenci oluyorsun ordu gücünü zombiler , insanlar , cüceler den birini secerek oluşturuyorsun karmaşık zor bir okadar eğlenceli oraya buraya benzetmenize ekran görüntülerinden yola cıkarak oyun ismi vermenize ihtiyac yok bir çok mmorpg denedim biliyorum hangi oyunlara görüntü olarak benzediğini ama böle birleşik sistem hiç bir oyunda görmedim zor olmasının artısı ergen bebeler olmayacak benim icin o acıdan iyi 20 kiside olsa oynarım .

Kesinlikle harfi harfine katılıyorum sadece ordu gücü oluştururken zombiler(undying) insanlar ve goblinlerden oluşturabiliyorsun cüceler yok

• Knight Online gibi olcak dediler alakası yok
  • Çok hoşuma gitti bekliyordum fakat ne zamandır ses yoktu bugün tekrar denk geldim. Resmi olarak çıkışını yaptığında başlayacağım kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watthe

Knight Online gibi olcak dediler alakası yok

Oynadınız mı?
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Evet alfa sürümünü oynuyorum test aşamasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: watthe

Evet alfa sürümünü oynuyorum test aşamasında

bizde oynayabiliyor muyuz? veya oynayabileceğimiz sürüm ne zman geliyor belli mi?
  • birinden çok hayır geldi ikisinden umut bekleyen var gidin gidin karakterlere para yatırın levelleri kasın ondan sonra ağlamalar başlar :))))
  • Kayarak vurma
  • Hiç kimse knight online gibi olacak diye bir şey söylemedi ama genede benziyor grafik olarak benzemesede benzer yanları var hemde bir sürü örnek anvil var bea ona dua edin :)
    Oyun çıkmadan önce Kniht online 2 diye tanıtmadı yapımcı bunu böyle söyleyen konuyu açan kişidir .
    Oyun atası olan knight onlinenin günümüz şartlarına evrim geçirmiş hali olarak tanıttı yapımcılar ne yapsalardı knight onlinenin o bilindik grafiklerinimi kullansalardı oyun motoru tıpatıp aynısını yapsalardı bu sadece knight online severlerine yaranmak olurduki şuanda knight online oynuyanların çogu ergenlige bile girmemiş durumda bence bölesi daha farklı oyunlardan gelip oynuyacak insanlar oyunu sade biz knight cılar icinmi yapılsaydı mutlu olurdunuz sanki knight online de user kalmış gibi bi kaç yüz kişi kalmış son onlarda birbirlerinin içinden geçip duruyor.
  • adamlar knight online pvp sistemi üzerine farklı bir oyun sunuyor size işte daha ne istiyorsunuz. zaten beğenmeyen Bug KO da devam eder
  • Çıksa da oynasak
  • Çıskada oynasak aynen BUG KO baydı gb ciler dupe culer nefret ettırdıler.
  • Aslında oynanacak oyun gibi duruyor ama gel gelelim ki oyunun yapımcısı NTTGame.

Admin desteği en dandik seviyede olan bi yapımcı şirketi.

Yani başına bişey geldiği zaman otomatik ticket almaya mecbursun.Bu yüzden 100 yılın oyunu olsa yinede NTTGame rezil bi oyun yapım şirketi.
  • oyu firmasından kaybediyor yoksa oynanabilir diye düşünüyorum
  • beyler 21 ekimde kapalı betası çıkan dk online oyununa başlamanızı öneririm.Oyunun websitesi :http://risegame.com/dkonline/ burdan indirebilirsiniz.Özellikle Kale savaşlarından çok zevk alıcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkgt -- 21 Ekim 2013; 1:03:45 >
  • 14 Kasım 2.Alfa testi tarihi olarak belirlenmiş yakın zamanda key dağıtımı olabilir ilgili olanlar facebook sayfasını takipte olsun.
  • Bu foruma Kingdom Online, bölümü lazım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.