Şimdi Ara

Kingdom Online, Knight Online 2 olarak Geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
51.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bekliyoruz .
  • Beklemekten bıktım
  • Knight'taki kayarak vurma olayı bunda yoksa ben yokum arkadaş. PK'lari da zevkli hale getiren en önemli özelliklerden biri buydu bence.

Edit: Şu video'da 40. saniyeden sonra kayarak vurma olayına şahit oldum. Kesinliklikle deneyeceğim bu oyunu. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Qwol8UN8jJE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madawac -- 9 Haziran 2013; 20:28:50 >
  • Bilgi var mı ?
  • beyler bu oyunu denemek lazım bazı arkadaşlar yok bu olmaz bu tutmaz ko ya benzemiyor grafikler kötü. arkadaşlar eğer oyun 1 e 1 ko ya benzese kimse oynamazdı ko neden bırakıldı +10 itemler koxper lar yoksa oyunun herşeyi iyidi. şimdi adamlar biraz sro tarzı oyun geliştirmişler piyasadaki diğer oyunları oynuyanları çeksin diye ordaki video ofical tanıtım video su tam olarak herşeyi göstermiyorlar ama kayarak vurma skill kombosu falan var pk yok demiş arkadaşın biri oyunu oynamadan nasıl gördü merak konusu bence kingdom online ko nun yaptığı hataları yapmıcak ki tr forumu açarak oyunun türkler için önemini vurgulamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entw!ne

beyler bu oyunu denemek lazım bazı arkadaşlar yok bu olmaz bu tutmaz ko ya benzemiyor grafikler kötü. arkadaşlar eğer oyun 1 e 1 ko ya benzese kimse oynamazdı ko neden bırakıldı +10 itemler koxper lar yoksa oyunun herşeyi iyidi. şimdi adamlar biraz sro tarzı oyun geliştirmişler piyasadaki diğer oyunları oynuyanları çeksin diye ordaki video ofical tanıtım video su tam olarak herşeyi göstermiyorlar ama kayarak vurma skill kombosu falan var pk yok demiş arkadaşın biri oyunu oynamadan nasıl gördü merak konusu bence kingdom online ko nun yaptığı hataları yapmıcak ki tr forumu açarak oyunun türkler için önemini vurgulamış.

O tr forum kolpa. Alakası yok ko ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 19 Haziran 2013; 10:15:29 >
  • Ne zaman çıkıcak bu oyun arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

Ne zaman çıkıcak bu oyun arkadaş.

2013 Aralıkta kore kapalı beta açılacak
  • 3. çeyrek muhabbeti patladı o zaman.

• Dear Kingdoms
    Today, we have a release date to share with you: Kingdom
    Online CBT will arrive in Korea on December, 2013.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kingdomonlineturkiye.com/ bu forumdan faydalanabilirsiniz arkadaşlar.
  • Tutmaz gibi duruyor ya..Knight tadında değil.Oynamadık daha gerçi
  • En son gelen bilgi.

Kingdom Online: A Blood Pledge
    Kingdom Online first FGT will be the next Thursday.

You can't. Because FGT is off-line test. About 50 testers
    will be test the game.

We will share more screenshoots
    and videos soon...

• Takip

• takip
  • İnşallah aynı tadı verir, arkadaşlar azmı BDW saati bekliyoduk şu koxpsuz bdw ler ne kadar güzeldi ya her bdw çıkışı pazarlar kurulurdu townda kutularını satardı millet , Andream desen ona keza andreamda parti bulamazdık insanlarda adam gibi item yoktu +8 yanan item görenler şaşırıp kalıyorduk. Ape slotlarında partiye girmek için saatlerce beklerdik skeletonlara azmı Trol çekerlerdi,çekerdik ne kadarda zevkli oluyodu hhehehe :D, Koxp çıktı millet ok nerden alınacağını unutur oldu, her hafta item kiralardık aaaah ahh bi ara düşünüyorum Bilgisayara daha çok yönelip şöyle knight tarzında bi oyun mu yapsam diye ama işte ekip bulmak lazım bu oyunların hakkında bişeyler bilen birileri lazım. Ve şunu merak ediyorum bu noah sistem neden hala yeni bir şeyler yapma merakında onlarda biliyor zaten knightın zamanının en populer oyununun olduğunu ya koxpsuz gerçekten yapılamıyor mu bu oyun çok mu zor lol gibi saglam bir kadro kurup(Turkiye kadrosundan bahsetmiyorum) support sistemi periyodık guncellemeler?? Bu tür yazılar yazdıkça, gördükçe inanın duygulanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcetin97 -- 3 Temmuz 2013; 14:33:23 >

• Gelen geçen oyunu kötülemiş, oynicak adam yorumlara değil, oynuna bakar önce zaten, yorumları ciddiye alıp oynamayanda gidebilir sorun deil
  • Kingdom Online: A Blood Pledge
    Dear Kingdoms
    Today, we have a release date to share with you: Kingdom Online CBT will arrive in Korea on December, 2013.

Türkçe Meali :
    Değerli Krallıklar,
    Bugün sizinle paylaşıyoruz Kingdom Online kapalı beta Aralık 2013 tarihinde Korede çıkacaktır.
  • 2014'de türkçe olarak türkiye gelecek.Belki türkçe seslendirme bile olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.