Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berito

anca bi arenaya girdim item yaptım ilerleyemedim bi türlü

Alıntıları Göster
    oyun süper kinght oynadım yıllarca 4-5 yıldır oynamıyordum bu oyun ona olan susuzlugumu giderdi diyebilirim, ek paketi bekliyorum, her karekterle bitirdim 30 saatimi aldı ama yan görevlerin çogunu yapmadım. armor setler ve weponlar çok güzel, combolar büyüler efekler herşeyiyle on numara

• quote:

ya arkadaşlar bişey sorucam bu diğer adaya nasıl geçicem çözemedim gitti valla bi yardım edin :D

xbox 360 gamepad ini takınca direk görüyo zaten ben öyle oynuyorum klavyeden daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

ya arkadaşlar bişey sorucam bu diğer adaya nasıl geçicem çözemedim gitti valla bi yardım edin :D

xbox 360 gamepad ini takınca direk görüyo zaten ben öyle oynuyorum klavyeden daha zevkli.

Alıntıları Göster
    ilk defa bu tarz bi oyun oynuyorum(tarzdan kastım işte zırh topla silah bul geliştir gem falan fistan vs. ) müthiş oyun gerçekten bayağı sardı ama bazı terimleri pek bilmediğim için ve anlamadığım için sanırım karakter biraz ezik. 2. oynayışımda çözerim bu işleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya.

ilk defa bu tarz bi oyun oynuyorum(tarzdan kastım işte zırh topla silah bul geliştir gem falan fistan vs. ) müthiş oyun gerçekten bayağı sardı ama bazı terimleri pek bilmediğim için ve anlamadığım için sanırım karakter biraz ezik. 2. oynayışımda çözerim bu işleri

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar , oyunu tek karakterle bitirdim ve çıkan set itemleri sakladım .
    Oyun sonunda elimde mevcut tüm set itemlerinin listesini çıkardım .
    Bundan faydalanarak elinizdeki mevcut setin düşme olasılığını az çok görebilir , ya da başka setlere yönelebilirsiniz .

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Arkadaşlar , oyunu tek karakterle bitirdim ve çıkan set itemleri sakladım .
    Oyun sonunda elimde mevcut tüm set itemlerinin listesini çıkardım .
    Bundan faydalanarak elinizdeki mevcut setin düşme olasılığını az çok görebilir , ya da başka setlere yönelebilirsiniz .

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

Alıntıları Göster

şu kutunun olayını çözemedim bi türlü yardımcı olabilirmisiniz? ilk tıkladığım da altın veriyo 2.ye kutu boş diyo sürekli onu işaret ediyo.. bunlar problem değil şehirdeki herkes düşman oluyo bana onu çözemedim :)
    bildiğiniz kullandığınız trainer varmı yada sadece para şifresi para yetmiyo hiç bişeye
    not:para olayını hallettim

sınırsız param var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 5 Mart 2012; 12:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

şu kutunun olayını çözemedim bi türlü yardımcı olabilirmisiniz? ilk tıkladığım da altın veriyo 2.ye kutu boş diyo sürekli onu işaret ediyo.. bunlar problem değil şehirdeki herkes düşman oluyo bana onu çözemedim :)
    bildiğiniz kullandığınız trainer varmı yada sadece para şifresi para yetmiyo hiç bişeye
    not:para olayını hallettim

sınırsız param var

Alıntıları Göster
    @kickboxer_18
    Oyunun bazı görevlerinde birilerinden bir şeyler çalman gerekiyor... Bunun gündüz yaparsan adamlar seni yakalarlar ve senden bir kefaret isterler... Parayı verirsen kurtulursun , vermezsen hapise düşersin yada adamı kesip kaçarsın ki o zaman sana tüm şehir düşman olur... Neyse lafı uzatmadan; öyle bir şey çalmanı gerektiren görevler olursa geceyi bekler... Çoğu zaman çalacağın nesnelerin sahipleri yataklarında uyuyor oluyorlar...

Bu arada benim bir sorum var oyunda depo gibi bir şey var mı ? Ben 1-2 gündür bakma fırsatım oldu oyuna. Çok önce indirdm ama fırsat bulamadım oynamak için...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

@kickboxer_18
    Oyunun bazı görevlerinde birilerinden bir şeyler çalman gerekiyor... Bunun gündüz yaparsan adamlar seni yakalarlar ve senden bir kefaret isterler... Parayı verirsen kurtulursun , vermezsen hapise düşersin yada adamı kesip kaçarsın ki o zaman sana tüm şehir düşman olur... Neyse lafı uzatmadan; öyle bir şey çalmanı gerektiren görevler olursa geceyi bekler... Çoğu zaman çalacağın nesnelerin sahipleri yataklarında uyuyor oluyorlar...

Bu arada benim bir sorum var oyunda depo gibi bir şey var mı ? Ben 1-2 gündür bakma fırsatım oldu oyuna. Çok önce indirdm ama fırsat bulamadım oynamak için...

depodan kastın nedr hocam? itemleri falan koymak içinmi?
  • quote:

quote:

@kickboxer_18

depodan kastın nedr hocam? itemleri falan koymak içinmi?

Alıntıları Göster
    Beyler oyunu almayı planlıyorum da, oyun Fable: The lost chapters'a benziyor mu oynanış bakımından?(Grafikler renkli renkli aynı fable gibi, hoşuma gitti.)

• quote:

Bazı haritalarda ev sahibi olabiliyorsun, onlarda var ortak sandık. Hatta evde ayna da var karakterin tipini değiştiribileceğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Bazı haritalarda ev sahibi olabiliyorsun, onlarda var ortak sandık. Hatta evde ayna da var karakterin tipini değiştiribileceğin.

Alıntıları Göster
    @kickboxer_18 ;

O görevde geceyi bekleyip , o sandıktan para çalan hırsızı yakalaman gerek .
    Sandığın bulunduğu yerde üst katta görünmeden bekle , gece olduğu zaman hırsız geliyor . Yanına gittiğin anda da görevde ilerleyebiliyorsun .

siberarmi'nin de dediği gibi belli yerlerde görevleri gerçekleştirerek ev sahibi olabiliyorsunuz .
    Bu evlerde de 155 eşya kapasiteli sandığınız oluyor .

• quote:

@kickboxer_18 ;

Sandığın bulunduğu yerde üst katta görünmeden bekle , gece olduğu zaman hırsız geliyor . Yanına gittiğin anda da görevde ilerleyebiliyorsun .

siberarmi'nin de dediği gibi belli yerlerde görevleri gerçekleştirerek ev sahibi olabiliyorsunuz .

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şu haritanın sağ tarafına nasıl gidebilirim ?
    ayrıca school of arcania nın ilk görevinde takıldım travel the ysa diyor nasıl gidiceğimi çözemedim bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokaliptüs -- 5 Mart 2012; 18:37:19 >

• quote:

@kickboxer_18 ;

Alıntıları Göster
    kickboxer_18
    o kadar parayı nerden buldun
    çok acil para lazım ya söyler misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya.

kickboxer_18

Alıntıları Göster
    google cheat engine
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

kickboxer_18

Gcw sitesinden de indirebilirsiniz, arama kutusuna oyun adını doğru bir şekilde yazarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Beyler oyunu almayı planlıyorum da, oyun Fable: The lost chapters'a benziyor mu oynanış bakımından?(Grafikler renkli renkli aynı fable gibi, hoşuma gitti.)

Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustav

quote:

kickboxer_18

Gcw sitesinden de indirebilirsiniz, arama kutusuna oyun adını doğru bir şekilde yazarak.

indirdim çok sağol ama kullanamicam galiba öy tadı kalmaz oyunun

• quote:

kickboxer_18

cheat engine kullandım başkan
  • quote:

quote:

kickboxer_18

cheat engine kullandım başkan

sağolsun arkadaşlar söyledi fakat kullanmıcam içime sinmiyo
  • quote:

@kickboxer_18 ;

Siberarmi ve sana teşekkür ediyorum. Sağolun... Bu oyunu online oynayamazmıyızz ?
  • quote:

quote:

@kickboxer_18 ;

Siberarmi ve sana teşekkür ediyorum. Sağolun... Bu oyunu online oynayamazmıyızz ?

Alıntıları Göster
    Ayrıca bazı satıcıların sattığı çantalarla inventory kapasitesinide yükseltebiliyoruz, ben 2 tane bulmuştum 70 olan inventory 90 a çıkmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.