Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quzman

quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

@kickboxer_18 ;

40 level olmana daha çok var beklemeye devam et :)

kemikler 40.lvl de mi işe yarayaack yani ne demek istedin?

Oyunun sonuna daha var her an karşına çıkabilir yani onu demek istiyorum :)
    Ben hiç kullanmadım gerçi kemikleri , belki gözden kaçırmışımdır o görevi bilemiyorum .

Bu arada oyuna DLC geliyormuş hadi gözümüz aydın :)

DLC nedir dostum?
  • Steamde dolaşırken trailerini izledim. Gözüme baya güzel gözüktü. Bi deneyeyim bakalım.
  • Sorcerydeki tempest ve meteoru peşpeşe kullanınca ne kadar adam varsa tarumar ediyor
  • DLC nedir hocam?
  • quote:

DLC nedir hocam?

Yanlış bilmiyorsam tam açılımı Downloadable Content , yani indirilebilir içerik .
    Kısaca ek paket diyelim :)

Ek Paket Bilgileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quzman -- 1 Mart 2012; 23:37:11 >
  • en iyi item çıkan ve para kasılan yeri haritada söylermisiniz. 20lvl mageyim
  • arkadaşlar karakter olarak might oynuyorum sorcery büyücü olarak geçiş yapmayı düşünüyorum.. sizce yaparsam nerden kendimi düzebilirim armor veya weaposns olarak. silah olarak güzel bişey var elimde sadece armor bulmam lazım. zorluk olarak normalde oynuyorum 32 lclim ama yani şehire geçince zorlanmaya başladım sizce geçiyim mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabbra

quote:

Orijinalden alıntı: burukan

quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ben mage oynamadığım için silahlar konusunda çok bir şey söyleyemeyeceğim. Ama sceptre + chakram kullanıp yakın dövüşe girmezdim herhalde diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla bir skill reset faydalı olur senin için.

Repair işini yapan NPC'ler var, genelde blacksmith dükkanlarında ocağın yakınlarında birisi oluyor. Fakat daha kolayı inventory'deki repair kit'lere çift tıklamak. Tamir edilmesi gereken eşyaların bir listesi çıkıyor çift tıklayınca, ordan sırayla yapabilirsin.

Teşekkür ediyorum dostum yardımların için de repair yapan adamı bulamadım + işareti healer bir tane var o da blacksmith.. Bulamadım şehirde..

Ben magede birincil silah staff ikincil ok kullanıyorum.Skillere gelince sorcery skillerinden hepsini açabilirsin ve might tende skillfull defense, adrenalin surge ve upgradelerini, en önemliside skillerin yarıda kesillmemesi için kırık kalkan şeklindeki Relentless Assault açman gerekir.
    Her saldırı başında relentlessi kullanırsın.fatelerdende sorcery klasından seçersin dmg fazla olur
    benm karakterde bu sayfada.Blacksmith demir dövme şeyinin ismini hatırlayamadım simgesi o.ocaklı ateşi yanan bacalı bi yapı görürsen yanındaki adam odur

zırhı tam olarak nerden buldun bnde sorcery e geçiyim diyorum mıght oynadım hep de elindeki silhtan var şu anda bnde zırh hiç yok sorcery olarak bi yardım ette şu might kurtulıyım sıkmaya başladı

• Arkadaşlar oyunda bulabileceğiniz zırhlar yerine , blacksmith özelliğinizi kullanarak kendi armor setinizi yapın emin olun çok daha iyi oluyor .
    Sagecraft skillinizi 8. seviyeye getirip epic gem de yaparsanız , gövde zırhınıza , sınıfınızla alakalı skillere +1 veren gem de yerleştirebilirsiniz .
  • Arkadaşlar baştan adam akıllı bir karakter açmayı düşünüyorum.. İnanın bana lazım olan itemler hiç çıkmadı ne görevde çıktı ne de başka bişeyde. Büyücüyüm ama ha bire kılıç ya da yay felan çıkıyor.. Hangi karakteri açmam gerek en baştan başlamam için (seri dövüşmeli ve yay da kullanmalı) yardımınızı bekliyorum..
  • quote:

Arkadaşlar baştan adam akıllı bir karakter açmayı düşünüyorum.. İnanın bana lazım olan itemler hiç çıkmadı ne görevde çıktı ne de başka bişeyde. Büyücüyüm ama ha bire kılıç ya da yay felan çıkıyor.. Hangi karakteri açmam gerek en baştan başlamam için (seri dövüşmeli ve yay da kullanmalı) yardımınızı bekliyorum..

seri dövüşmeli diyorsan finesse açaçaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Arkadaşlar baştan adam akıllı bir karakter açmayı düşünüyorum.. İnanın bana lazım olan itemler hiç çıkmadı ne görevde çıktı ne de başka bişeyde. Büyücüyüm ama ha bire kılıç ya da yay felan çıkıyor.. Hangi karakteri açmam gerek en baştan başlamam için (seri dövüşmeli ve yay da kullanmalı) yardımınızı bekliyorum..

Irk olarak ne açmam gerek? Bir de ok kullanmak istiyorum mümkün mü acaba? Karaktere göre düşen itemler sanırım değişiyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Irk olarak ne açmam gerek? Bir de ok kullanmak istiyorum mümkün mü acaba? Karaktere göre düşen itemler sanırım değişiyor..

walla onu tam olarak bilmiyorum

• Düşen itemlerin hepsi rastgele yani tamamiyle şans işi .
    Ben Finesse karakter geliştirdim 40 levele kadar .
    Yay kullanmak istiyorsan biçilmiş kaftan diyebilirim .
    Yeteneği sayesinde yay ile power shot yaparak 8 ok birden atabiliyor . Trollere tek çektiğim bile oluyor .
    Irk seçiminin ne itemle ne de karakterle alakası var . Sadece yeteneklerini etkiliyor . Lockpicking , Blacksmith gibi .
    Tamamiyle senin zevkine kalmış . Ama Finesse karakteri geliştireceksen Stealth en önemlisi .
    Bu skill ve dagger ile yaptığın infaz yeteneğiyle ben 135k civarında damage verebiliyordum .
  • Oyunu gamepad ile oynayanlar ayarları nasıl yaptıklarını yazabilirler mi rica etsem?

Edit:Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 3 Mart 2012; 13:22:17 >
  • 1-2-3-...0 diye dizili skilleri değiştirebiliyormuyuz peki? sağ tuşla kullandığımız özellikler yani?
  • quote:

1-2-3-...0 diye dizili skilleri değiştirebiliyormuyuz peki? sağ tuşla kullandığımız özellikler yani?

Skill dizilimi sana kalmış istediğin gibi ayarlayabilirsin .
    Numaraya bastığın anda o skill aktif olur , sağ tuş ile de kullanabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Oyunu gamepad ile oynayanlar ayarları nasıl yaptıklarını yazabilirler mi rica etsem?

Edit:Hallettim.

nasıl halletin acaba ? bende gamepad ile oynamak istiyorum
  • ya arkadaşlar bişey sorucam bu diğer adaya nasıl geçicem çözemedim gitti valla bi yardım edin :D
  • anca bi arenaya girdim item yaptım ilerleyemedim bi türlü

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.