Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: ysfdiope

level 34 de üstümde ki yeşil zehirden nasıl kurtulcam ?

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

menüden efectlere gir negatif yada pozitiflerde bişey varmı, negatifleri sağlık heykellerinden temizlersin pozitiflerde üzerindeki eşyalarda vardır, ayrıca görevlerden aldığın kartlar,bulduğun lorestonler da pozitif etki verir onlar da olabilir

sağlık heykeli ne bro ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfdiope

level 34 de üstümde ki yeşil zehirden nasıl kurtulcam ?

healer bulman lazım haritadan + işaretli olan yada alchemyden purifucation potion var büyük pembe yuvarlak şişe şifan onda
  • bu evrende havaya yaslanmak mümkün

• ABİ DAHA 37 LEVELİM FİNAL BOSUNA GELDİM BU NASIL İŞ...
    onu da geçtik burası da buglu ne o ölüyor ne de ben..
    sıkıldım kapattım..
    her şeyi denedim olmadı

youtube dan videosuna baktım orda final bosu diyor ..
    saçma sapan bir durum..
    eğlencelik bir oyunmuş demekki
    3 gün oyna at çöpe cinsinden
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

Duvara saplanmış güzel bir kılıç Sağlam two handed kılıç arayan varsa Rathir kasabasının altında moon kamp civarında bu kılıcı bulabilirsiniz. Hatta o civarda, içinde harika itemleri olan birde mağara var. Warrior oynarken Mage'ye çevirdim ve oh be dedim. Duman ediyor ortalığı vallahi

• Archsage's Light asasını bulursan nerde olduğunu yazarmısın bende onu arıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 26 Şubat 2012; 22:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

Orijinalden alıntı: Nemoson

Ya arkadaslar bu itemleri saklıyacak sandığı nerden buluyoruz. Ben satıp duruyorum

Büyük şehirlerde eviniz oluyor.Map'te Stash adı altında çeşitli görevlerle alabiliyorsunuz evinizin anahtarları.Başlangıcta yakın olarak Cannerocta bulabilirsiniz .

Allah razı olsun
  • Denk gelirsem yazarım tabii
  • beyler oyunda kaç quest var bilgisi olan var mı? 61 quest completed yazıyor 21 tane de bekleyen questim var şimdilik.

200 kadar var mıdır?
  • favorlerim arasında ki en iyilerde .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyana

ABİ DAHA 37 LEVELİM FİNAL BOSUNA GELDİM BU NASIL İŞ...
    onu da geçtik burası da buglu ne o ölüyor ne de ben..
    sıkıldım kapattım..
    her şeyi denedim olmadı

youtube dan videosuna baktım orda final bosu diyor ..
    saçma sapan bir durum..
    eğlencelik bir oyunmuş demekki
    3 gün oyna at çöpe cinsinden

bende 6 7 kez cıkarttıklarını öldürdükten sonra bu ne ya deyip

özel gücümü kullandım doldukca x kullan. kullandıgın zaman kafası senin hizana iniyor o sırada vuruyorsun. en son f cıktıgıda ise biraz kafasının önüne dogru gel ve yürürken sürekli f ye bas tutturmak için

• Arkadaşlar oyun gerçekten güzel ama benim bir osrum olucak bende hiç mana dolmuyor sağdada 3 tane kuru kafa var ne yapıcam,Çakra kullanıyorum çokta memnunum baya etkili bir silah yanınada büyük düsmanlar için sağlam bir greatsword.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladin34

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel ama benim bir osrum olucak bende hiç mana dolmuyor sağdada 3 tane kuru kafa var ne yapıcam,Çakra kullanıyorum çokta memnunum baya etkili bir silah yanınada büyük düsmanlar için sağlam bir greatsword.

curse yemişsin healer a gitmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel ama benim bir osrum olucak bende hiç mana dolmuyor sağdada 3 tane kuru kafa var ne yapıcam,Çakra kullanıyorum çokta memnunum baya etkili bir silah yanınada büyük düsmanlar için sağlam bir greatsword.

Peki onu nerde bulabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

mapte + işareti olan bir yere ışınlan + işaretli kişiyle konuş 4-5 K kadar altın karşılığı iyileştiriyor seni

• quote:

quote:

quote:

Sehirlerde + isareti olan yerlerede.

• tam çözüm gibi yada karakter inceleme gibi bir şeyi nereden bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

quote:

quote:

Sehirlerde + isareti olan yerlerede.

saçmalığa bakın, bir görevde büyülendim zehir yedim,kasayı açıp iksiri almam lazım ama hard dispell var ve açamıyorum,sağlıkçılara gittim onlar da düzeltemiyor, sandığı açamadığım için görev de sonlanmıyor öylece kaldım,

• oyunda liderlerle yada önemli kisilerle görev sırasında ters konuşursanız anında curseyi yersiniz.denenmiştir :D
  • selam arkadaşlar bende 3-4 haftadır bu oyunu oynamaktayım oyun benim tarzım olmamasına rağmen beni bile sardı diyebilirm geenel hatlarıyla iyi sayılır 2-3 kusuru dışında gayet başarılı.. şimdi çözemediğim 1-2 husus var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm oyuna ilk başladığımda acemilikten bir sürü kemik (bones) topladım ve bunları atamıyorum yok edemiyorum bunları nasıl kaldırırım?
    bide büyücü olarak mı savaşçı olarak mı başlamışım ona nerden bakabilrim?
    şimdilik sorularım bu kadar cevap verecek vermeyecek herkese teşekkürler aklıma geldikçe yazarım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.