Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahý

quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

karakterin ismini değiştirmek istiyorum boyle birşey mümkün mü ??

Yüzde bazı oynamalar yapılıyor ten rengi vb. saç sakal da değiştirilebiliyor sonradan ama isim değiştirme durumu yok sanırım.

Oyuna başlamadan once bi kaç gün oynar bırakırım dedim ondan isme çnem vermedim şimdi bağımlısı oldum ondan dolayı isim değiştiriyim dedim de olsun artık
  • tonla görev yaptım oyun bitmiyor arkadaş, dün bir görev için yeni bölgeye gittim rahmir diye bir kale, kale değil şehir,bidünya görev açıldı gözüm korktu hangibirini ne zaman bitiricem :)
    100den fazla görev yaptım daha haritanın yarısı bile açılmadı.
  • Guzel oyun skyrim'den sonra iyi geldi acikcasi.
  • 60 saatte ve level 35'te bitirdigim oyun. sadece main questlerle 10 saatte bitirilebilir. oyun genel olarak sirin grafiklere sahip, oynanıs olarak tatmin edici ancak kendini tekrar eden bir oynanısa sahip oldugu icin 20 saatten sonrasında sıkmaya baslıyor, ama bu da oyuncunun elinde olan birşey. level 20'ye geldikten sonra oyun normal seviyede cok kolay olmaya baslıyor.

60 saatlik oyunum icinde maksimum 4 kere oldum. 3 tanesi dispell chest fail'den 1 tanesi ise kendi hatamdan. Alchemy'yi ve detect hidden'i fulleyerek aradıgım herseye sahip oldum. stealth sistemine pek deginmek istemiyorum cunku beni skyrimde oldugu kadar tatmin etmedi. herseye ragmen KoA gormeye deger grafikleri ve muzikleriyle oynanmayı hakeden bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 20 Şubat 2012; 15:44:47 >
  • Oyun skyrim'e göre normal olarak sığ kalsa da,ben oynarken oldukça zevk aldım..Dragon age 2 nin masalımsı versiyonu gibiydi.puanım;8.5/10
  • Çok beğendim oyunu. Bir sürü görev var. Nereye girsem yan görev çıkıyor. Yan görevlere daldım ana görevleri unuttum. Optimizasyonu da mükemmel. Yüksek ayarda bir kere bile kasmadı oyun.

SS'ler.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

• Oyunun bana göre en büyük eksiklikleri

-Kamera açısının ara ara sıkıntılar yaşatması
    -Çevrede sağa sola rahatça giremememiz(Çevrenin sınırlandırılmış olması)
    -Koşarken veya savaşırken görünmez engellere takılmamız özellikle yay kullanırken bu sorun çok oluyor attığımız oklar görünmez bir duvara çarpıp kayboluyor.
    -Atlama olayının olmaması karakterimiz koşuyor, konuşuyor, savaşıyor ama belirli noktalar dışında atlayamıyor biraz mantıksız olmuş.

Bu yazdıklarım dışında oldukça güzel bir oyundu oynarken keyif aldım bu sorunları 2. oyunda hallederlerse ortaya gerçekten güzel bir seri çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Oyunun bana göre en büyük eksiklikleri

-Kamera açısının ara ara sıkıntılar yaşatması
    -Çevrede sağa sola rahatça giremememiz(Çevrenin sınırlandırılmış olması)
    -Koşarken veya savaşırken görünmez engellere takılmamız özellikle yay kullanırken bu sorun çok oluyor attığımız oklar görünmez bir duvara çarpıp kayboluyor.
    -Atlama olayının olmaması karakterimiz koşuyor, konuşuyor, savaşıyor ama belirli noktalar dışında atlayamıyor biraz mantıksız olmuş.

Bu yazdıklarım dışında oldukça güzel bir oyundu oynarken keyif aldım bu sorunları 2. oyunda hallederlerse ortaya gerçekten güzel bir seri çıkar.

ewt zıplayıp atlayamaması kötü gerçektenn
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Dediklerine katılıyorum hocam, yapımcı Big huge Games devam oyunun yapımına başlamış bile, bu sefer tam anlamı ile alanı iyice genişletip open world bir oyun yapacaklarmış bu sefer.
    İlk oyundaki kaliteyi koruyup, üstüne eklerlerse çok güzel bir devam oyunu çıkar karşımıza.
  • -Hikaye yok.
    -Görevler tek düze.
    -Kamera bazen delirtiyor.

+Dövüş sistemi çok güzel.
    +Item çeşitliliği fazla.
    +Oyun süresi uzun.
    +İstediğiniz zaman class lar arasında geçiş yapabiliyorsunuz.
  • Genel sorunlar ve artılar arkadaşlar çok güzel yazmış. Özetle, temeli sağlam atılmış oyunun. Eğer iyi çalışırlar ve hataları düzeltirlerse MMO bile olur bu oyundan. + Oyunun içinde zıplayamamak beni çokda enterese etmedi. neticede platform oyunu değil. Kavga sırasında hopbidi hopbidi zıplayan adamlardan hazzetmem zaten :)
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

Bu da benim karakter

• beyler oyunda envanter limitini artırmanın yolu var mı sinir oluyom hemen doluyor ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

beyler oyunda envanter limitini artırmanın yolu var mı sinir oluyom hemen doluyor ???

Satıcılardan ''Backpack'' ile 10 birim artırabilirsiniz.ama her satıcılarda olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

beyler oyunda envanter limitini artırmanın yolu var mı sinir oluyom hemen doluyor ???

Satıcılardan ''Backpack'' ile 10 birim artırabilirsiniz.ama her satıcılarda olmuyor

yerini bildiğin satıcı var mı ??
  • quote:

quote:

quote:

www.gamesradar.com/kingdoms-amalur-reckoning-backpack-vendors-guide/

• quote:

Orijinalden alıntı: Servin

quote:

quote:

quote:

www.gamesradar.com/kingdoms-amalur-reckoning-backpack-vendors-guide/

çook sağol çok işime yaradı :)

• Arkadaşlar oyunu orjinal alan var mı? online performansı nasıl? orjinal almaya değer mi sizce?
  • Oyunu indirip, kurdum 8 LVL yaptım, chakra kullanan mage mevcut şu ana kadar gayet zevkli gidiyor, oyunu beğendim, tam MMORPG olacak oyunmuş silip süpürürdü ortalığı , Knight gibi facianın hala deli gibi oynandığı ülkemde adam akıllı bir MMORPG görmüş olurdu millet.
  • Bende yavaş yavaş ısınıyorum oyuna ama bir kaç sorum var?

Knight kasıyorum buildinde bir türlü karar veremediğim şeyler var en onemliside aktif skillerden beyaz kalkan gibi olan skill i hiç kullanmasam (dogal olarak ona baglı olan 2 buildide) yanlıs mı yaparım ve ya hem might hem sorcery bi build yapan var mı? Varsa paylasabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.