Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

quote:

Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim

Negatif efektlerden nasıl kurtuluyoruz ? yapıştı üzerime saatlerdir mana kullanamıyorum

Bütün townlarda olmasa da genellikle bulunur " Healer " + işaretinde bunu bul seni tedavi ediyor

Sadece pot alabiliyorum potu kullanınca tekrar azalıyor. Şunu bir güzel anlatırmısın

Edit: Sol üst taraftadaki townda healer var 30 Dakika mı aldı bulana kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper# -- 17 Şubat 2012; 21:44:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

quote:

Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim

Negatif efektlerden nasıl kurtuluyoruz ? yapıştı üzerime saatlerdir mana kullanamıyorum

Bütün townlarda olmasa da genellikle bulunur " Healer " + işaretinde bunu bul seni tedavi ediyor

Sadece pot alabiliyorum potu kullanınca tekrar azalıyor. Şunu bir güzel anlatırmısın

Edit: Sol üst taraftadaki townda healer var 30 Dakika mı aldı bulana kadar :)

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

hangisi? iksir demek istedin sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyun ilk yarım saatte "ileride iyice sıkacak" düşüncesine kapılmama sebep olsa da, gittikçe içine çekmeyi, sarmayı başardı. Şu an 16 lvl Mage karakterle gidiyorum, blacksmith ve sagecraft üzerine yoğunlaştım. Haritaya bakınca da, genel haritanın daha çok küçük bir kısmını dolaştığımı farkettim. Sanırım fazlasıyla uzun sürecek; bıkmadan ilerlersek ne ala.

Puanım: 85/100

High Elf seçtim sanki WoW havasında gidiyor hem ortam olarak.Ama Skyrim kadar gerçekçi durmuyor bazı yönleri ile animayı bile anımsatıyor.

7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkayersoy

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

sagecraftla black smitle uğraşmaktansa sandıklardan ve düşmanlardan çıkanları topluyorum ve elimdeki silahlar zırhlar imal edebildiklerimden 10-15 kat güçlü.
    bence imalata hiç gerek yok.
    şehirleri bitirmeyi beklemeyin,ilk amacınız açılmamış yerleri açmak olsun koşun gidin üst seviye eşyalar bulursunuz,düşük seviyelerle yetinmek zorunda kalmazsınız.

sagecraft 10 blacksmith 10 19 levelde yaptıgım daggerimi 26 level olmama ragmen hala kullanıyorum moblardan boslardan dusurdugumuz gold uniq daggerlar dahil kullandıgım daggerin yanına yaklasamıyorlar

hasarı ne kadar?

• Suan icin oyunu bitirmis durumdayim. Gercekten cok guzel oyun bir kere daha basliyacam.
  • dragon age ten sonra keyıf aldığım bir rpg daha...Bu Oyuna Türkçe Yama yapılsaydı tadından yenmezdi... Acaba bu oyuna oyunçeviri ekibi el atarmı ki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burkayersoy

quote:

sagecraftla black smitle uğraşmaktansa sandıklardan ve düşmanlardan çıkanları topluyorum ve elimdeki silahlar zırhlar imal edebildiklerimden 10-15 kat güçlü.
    bence imalata hiç gerek yok.
    şehirleri bitirmeyi beklemeyin,ilk amacınız açılmamış yerleri açmak olsun koşun gidin üst seviye eşyalar bulursunuz,düşük seviyelerle yetinmek zorunda kalmazsınız.

sagecraft 10 blacksmith 10 19 levelde yaptıgım daggerimi 26 level olmama ragmen hala kullanıyorum moblardan boslardan dusurdugumuz gold uniq daggerlar dahil kullandıgım daggerin yanına yaklasamıyorlar

hasarı ne kadar?

dün gece kullandıgım dagger 145 di yanlıs hatırlamıyorsam ardından yeni bir tane yaptım simdiki 170.

• dün geceden beri oynuyorum doyamadım daha.uzun zamandır hiçbir oyundan bu kadar zevk almamıştım tek kelime ile harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

dün geceden beri oynuyorum doyamadım daha.uzun zamandır hiçbir oyundan bu kadar zevk almamıştım tek kelime ile harika.

Aynen katılıyorum, 22 saat oynadım herhangi bir sıkılma durumu olmadı, şimdiye kadar 4 faction ın questlerini tamamladım main quest e fazla girmeden şimdi yan görevleri yapıyorum bi 10 saat daha götürür gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Şubat 2012; 13:52:34 >
  • gamepad desteği yokmu oyunda bir türlü beceremedim ??

edit:hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 19 Şubat 2012; 17:15:30 >
  • Konuyu biraz renklendirelim.
    Level 29 olan karakterimin kullandığı ekipmanlar, çok fazla çeşit var bakalım daha neler görücez.

Favori silahım Chakrams daha etkilisini bulamadım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Şubat 2012; 17:29:42 >
  • oyundan resimler..

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

• the mystic hammer görevini yapıyordum da bi kadınla görevdeydim bi kapı var ordan geçeceğim ama kapının yanına gelince geriyo doğru düşüyorumm ne istiyor anlamadım
  • Renkli cıvıl cıvıl oyunlar bana itici geliyor genelde ama bu fena değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

the mystic hammer görevini yapıyordum da bi kadınla görevdeydim bi kapı var ordan geçeceğim ama kapının yanına gelince geriyo doğru düşüyorumm ne istiyor anlamadım

bi belen varsa soylese ii olur du bide isim değiştirenilirmiyiz ??
  • quote:

quote:

the mystic hammer görevini yapıyordum da bi kadınla görevdeydim bi kapı var ordan geçeceğim ama kapının yanına gelince geriyo doğru düşüyorumm ne istiyor anlamadım

Reckoning Moda geçip kapıyı açacaksın
  • Oyunu XBOX'a alamadım , artık kaldık pc'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

quote:

quote:

Reckoning Moda geçip kapıyı açacaksın

walla bi moda fln geçmedim o modlar da noluyo bilmyiorum ama nasıl değişik modlardamı var geçiliyomu herneyse f ye bastım oldu

• karakterin ismini değiştirmek istiyorum boyle birşey mümkün mü ??
  • quote:

karakterin ismini değiştirmek istiyorum boyle birşey mümkün mü ??

Yüzde bazı oynamalar yapılıyor ten rengi vb. saç sakal da değiştirilebiliyor sonradan ama isim değiştirme durumu yok sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.