Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her class çok zevkli. Skill verirken 5-10 dakika düşündüğüm oluyor.
    10 levelım. Görünüş bakımından iyi greatsword veya longsword arıyorum. Nereden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 24 Şubat 2012; 16:23:36 >
  • eagames üyeliğim vardı açtığımda benden orjinal ID girmemi istedi ne girsem kabul etmiyor, bunu nasıl çözebilirim.

tamam çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlargest -- 24 Şubat 2012; 16:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Bende yavaş yavaş ısınıyorum oyuna ama bir kaç sorum var?

Knight kasıyorum buildinde bir türlü karar veremediğim şeyler var en onemliside aktif skillerden beyaz kalkan gibi olan skill i hiç kullanmasam (dogal olarak ona baglı olan 2 buildide) yanlıs mı yaparım ve ya hem might hem sorcery bi build yapan var mı? Varsa paylasabilir mi?

tercihim bir buildden gitmen boylece her classın ozel skillerini kullanabilirsin ayrıca reckoningi (ismini yanlıs hatırlıyor olabilirim) daha güclü seviyede kullanabilirsin.eger warior oynuyorsan acmanda yarar var onu acmamak yerine hammer greatsword ya da longsworddan birini acmaman daha iyi olabilir ama yan büyüler zaman zaman cok isinize yarıyor
  • oyunda suanda 33 levelim ana gorevler dahil bir cok gorev bitmis durumda yeni güncelleme bekliyorum ama soylemeliyim ki bir zaman sonra oyun kendini tekrar ediyor moblar aynı bosslar aynı cesitlilik fazla yok hard modda oynamama ragmen moblar cok ezik kalıyor ve bir diger nokta ise cok fazla silah cesitliligi yok yani bir levelden sonra hep aynı gorunumlu weapnlarla dolasıyorsunuz bu da can sıkıcı umarım bunları cozerler
  • Level 33 e kadar geldim artık yapacak birşey kalmadı gibi, ayak basılmadık yer bırakmadım tavuklar bile saldırmaya başladı.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]
  • arkadaşlar lockpickle açılan kasaların bir taktiği varmı nasıl açılır, hep kırdım lockpickleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahý

Level 33 e kadar geldim artık yapacak birşey kalmadı gibi, ayak basılmadık yer bırakmadım tavuklar bile saldırmaya başladı.

tam olarak neden saldırmaya çalıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Orijinalden alıntı: ahý

Level 33 e kadar geldim artık yapacak birşey kalmadı gibi, ayak basılmadık yer bırakmadım tavuklar bile saldırmaya başladı.

tam olarak neden saldırmaya çalıştı

Mağralardan birinde gizli kapı buldum içerde bu ikisi vardı güçlülerde ufaklıklar.
    @Xlargest
    http://www.youtube.com/watch?v=4f0kML4b470

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

arkadaşlar lockpickle açılan kasaların bir taktiği varmı nasıl açılır, hep kırdım lockpickleri.

save yap kırılırsa loadtan gir ta ki açılana kadar
  • King

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 25 Mart 2012; 23:05:19 >

• beyler skill ve ability bölümlerini

kısaca herşeyi nerede sıfırlayabiliyoruz?

mümkünse şehir adı ve bu işi yapan kişi şeklinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

arkadaşlar lockpickle açılan kasaların bir taktiği varmı nasıl açılır, hep kırdım lockpickleri.

save yap kırılırsa loadtan gir ta ki açılana kadar

güzel teknik sağol :D
  • haritadan fatevear olan herhangi biyere git.adamı bulunca fatevear gibi bişey yazıyor tıkla ona.lvl e göre para istiyor bende 8k istedi.kolay gelsin
  • build guide skill şablon hazırlatabileceğim yada hazır yapılandırmalar olan bir site bir link bir foto mevcutmudur?
  • active skileri acmaya çalış.üst skillere doğru ilerlerken skil açmak için kaç clas puan istiyor diye bak.ona göre mevcutları geliştir yada passive skil aç kafana göre.
  • pure mage karakterle oynamak gerçekten çok zevkli.warrior bir karakterle başlamam artık.çok amale işi. mage ile 2 büyüde ortalığı yıkıp geçiyorsun. sınıflar arasında biraz dengesizlik var gibi geldi.
  • oyun iyi güzelde hatalarla dolu.

rathirden yola çıkıp büyük savaşa girdim komutanlardan biriyim ama toplama askerlerin bazıları (lagueshield) bana düşmanlar ve sürekli saldırıyorlar,şehrin göbeğinde kendi askerim bana saldırıyor kimse gıkını çıkartmıyor.
    haydutlar yaratıklar beni kovalıyor köylere kaçıyorum onca insan yokmuş gibi hepsi bana saldırıyor (skyrimde böyle değildi)
  • sana saldırmalarının nedeni faction gorevinde
    seçiminden dolayı liderlerini öldürmen.bendede öyle bazen kalelerini basmak zevkli oluyor iyide exp veriyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 25 Şubat 2012; 15:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabbra

sana saldırmalarının nedeni faction gorevinde
    seçiminden dolayı liderlerini öldürmen.bendede öyle bazen kalelerini basmak zevkli oluyor iyide exp veriyorlar :)

evet ama hem düşmanlar hem emrimdeler burası saçma, senaryonun ilerleyişnde büyük hata yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfdiope

level 34 de üstümde ki yeşil zehirden nasıl kurtulcam ?

menüden efectlere gir negatif yada pozitiflerde bişey varmı, negatifleri sağlık heykellerinden temizlersin pozitiflerde üzerindeki eşyalarda vardır, ayrıca görevlerden aldığın kartlar,bulduğun lorestonler da pozitif etki verir onlar da olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.