Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

böyle oyunlarda dil ingilizce olmayınca hiç bir tat vermiyor türkçe olsa sabahlara kadar oynanır hiçbirşey anlamadan baştan savma oynuyoruz oyunu tek kelimeyle

aynen katılıyorum..Anlamadan geleni geçeni kesiyoruz oyun bitiyor.

haklısın..mesela Risen ve dragon age oyunları Türkçe'ye çevrilmese hiç bir oynanabilir yanı olmazdı benim için, yaratık kes, her gelen diyaloğa at kafadan bir seçenek sonra saldır..Ama dilimize çevrilince sinematikleri ara konuşmaları bile izlemek zevkli skip cinematic demeden

Doğru.Bir de oyunda kendini hissediyorsun türkçe olunca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

böyle oyunlarda dil ingilizce olmayınca hiç bir tat vermiyor türkçe olsa sabahlara kadar oynanır hiçbirşey anlamadan baştan savma oynuyoruz oyunu tek kelimeyle

aynen katılıyorum..Anlamadan geleni geçeni kesiyoruz oyun bitiyor.

haklısın..mesela Risen ve dragon age oyunları Türkçe'ye çevrilmese hiç bir oynanabilir yanı olmazdı benim için, yaratık kes, her gelen diyaloğa at kafadan bir seçenek sonra saldır..Ama dilimize çevrilince sinematikleri ara konuşmaları bile izlemek zevkli skip cinematic demeden

Doğru.Bir de oyunda kendini hissediyorsun türkçe olunca.

seslere TR dublaj yapsalar ingilizce sesle oynardım sanırım. çünkü seslendirme yapanlar genelde dizi oyuncuları. Gandalf-Saruman ikilisini düşün, bunların sesine sahip adam zor bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 16 Şubat 2012; 17:48:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyun ilk yarım saatte "ileride iyice sıkacak" düşüncesine kapılmama sebep olsa da, gittikçe içine çekmeyi, sarmayı başardı. Şu an 16 lvl Mage karakterle gidiyorum, blacksmith ve sagecraft üzerine yoğunlaştım. Haritaya bakınca da, genel haritanın daha çok küçük bir kısmını dolaştığımı farkettim. Sanırım fazlasıyla uzun sürecek; bıkmadan ilerlersek ne ala.

Puanım: 85/100

Ben de demoyu oynayana kadar "bu ne ya böyle" diye düşünürken bir anda "dur şu side questi'de yapayım, dur şu alet edevatı satayım" diye diye kaç gündür gece 2'de yatıyorum.

Detect Hidden'ı en az 5 yapmakta fayda var hocam. Skill reset olayı olduğu için blacksmith işini sonraya saklamak mümkün, keza sagecraft'da öyle. Skill reset yap, aban blacksmith ve sagecraft'a. Daha sonra ne craft edeceksen et, sonra yine skill reset ile yola devam.

Detect Hidden ne var ne yok gizli saklı gösteriyor haritada. Mahlukatlardan çıkan altın miktarını da bayağı arttırıyor. Bence skiller arasında en elzem olanı bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Oyun ilk yarım saatte "ileride iyice sıkacak" düşüncesine kapılmama sebep olsa da, gittikçe içine çekmeyi, sarmayı başardı. Şu an 16 lvl Mage karakterle gidiyorum, blacksmith ve sagecraft üzerine yoğunlaştım. Haritaya bakınca da, genel haritanın daha çok küçük bir kısmını dolaştığımı farkettim. Sanırım fazlasıyla uzun sürecek; bıkmadan ilerlersek ne ala.

Puanım: 85/100

Ben de demoyu oynayana kadar "bu ne ya böyle" diye düşünürken bir anda "dur şu side questi'de yapayım, dur şu alet edevatı satayım" diye diye kaç gündür gece 2'de yatıyorum.

Detect Hidden'ı en az 5 yapmakta fayda var hocam. Skill reset olayı olduğu için blacksmith işini sonraya saklamak mümkün, keza sagecraft'da öyle. Skill reset yap, aban blacksmith ve sagecraft'a. Daha sonra ne craft edeceksen et, sonra yine skill reset ile yola devam.

Detect Hidden ne var ne yok gizli saklı gösteriyor haritada. Mahlukatlardan çıkan altın miktarını da bayağı arttırıyor. Bence skiller arasında en elzem olanı bu.

Detect Hidden'ı zaten 2 ya da 3'e kadar arttırmıştım haritadaki gizli ağaç kütüklerini ve taş yığınlarını göstermesi için. Oyunun başında özellikle Might, Finesse ve Sorcery için 1'er puan veriyor, skill reset ile Might ve Finesse'deki puanları da Sorcery'e aktarmıştım sonradan.

Silah olarak da full Staff gidiyorum, Chakram ve Scepter'a hiç yoğunlaşmadım. Yeni level'larda muhtemelen biraz daha Detect Hidden ve Dispelling üzerine gideceğim. Özellikle Dispell'in eksikliği can yakıyor, curse temizliği için para bayılmak zorunda kalıyorum.

• Arkadaslar cok iyi ingizce bilmiyorum fakat bu oyun ilgimi cekti , ingilizce bilmememe ragmen oyundan zevk alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Arkadaslar cok iyi ingizce bilmiyorum fakat bu oyun ilgimi cekti , ingilizce bilmememe ragmen oyundan zevk alabilirmiyim?

Açıkçası oyunun bir konusu var ama Hack'n Slash ağırlıklı olduğu için konuşmalar vs. bir Skyrim kadar önem arz etmiyor. Diablo havasında da gayet oynanabilir bir oyun, zevk alırsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Detect Hidden'ı zaten 2 ya da 3'e kadar arttırmıştım haritadaki gizli ağaç kütüklerini ve taş yığınlarını göstermesi için. Oyunun başında özellikle Might, Finesse ve Sorcery için 1'er puan veriyor, skill reset ile Might ve Finesse'deki puanları da Sorcery'e aktarmıştım sonradan.

Silah olarak da full Staff gidiyorum, Chakram ve Scepter'a hiç yoğunlaşmadım. Yeni level'larda muhtemelen biraz daha Detect Hidden ve Dispelling üzerine gideceğim. Özellikle Dispell'in eksikliği can yakıyor, curse temizliği için para bayılmak zorunda kalıyorum.

Başta resetlemek hiç aklıma gelmemişti iyimi :)

Scepter/chakramlardan birine alışmaya başla bence hocam eğer full magesen ve cloth giyiyorsan staff mesafesinde seni doğrayacak tipler geliyor.(harddan bahsediyorum bu arada)
    Curseleri silmek içinde potion alabilirsin çok daha ucuz ve ilk köydeki gnome hatun sürekli stok yeniliyor.
    Aynı şekilde zarar gören eşyaları da repair kitler ile tamir etmek 100 kat daha mantıklı, ileride 2-3 epic/set eşyası olunca absurd rakamlar çıkıyor tamircilerde. Hoş ilk büyük şehre geldiğimde para içinde yüzüyor durumdaydım ama genede para kaptırmamak lazım cingöz esnafa :)
    Dispel ve detect hidden dialoglarda da ek seçenekler sunuyor sana bu arada :) Özellikle detect hidden varken kimse hile yapamaz sana.

• quote:

quote:

Arkadaslar cok iyi ingizce bilmiyorum fakat bu oyun ilgimi cekti , ingilizce bilmememe ragmen oyundan zevk alabilirmiyim?

Açıkçası oyunun bir konusu var ama Hack'n Slash ağırlıklı olduğu için konuşmalar vs. bir Skyrim kadar önem arz etmiyor. Diablo havasında da gayet oynanabilir bir oyun, zevk alırsın diye düşünüyorum.

Cevabin icin tesekkurler , su siralar xbox'a fazla takilmiyorum sanirim bu oyunu alip oyunun dibine vurucam , karakter gelistirme ozelliklerl falan nasil detaylimi istedigimiz yonde gelistirebiliyormuyuz karakteri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Başta resetlemek hiç aklıma gelmemişti iyimi :)

Scepter/chakramlardan birine alışmaya başla bence hocam eğer full magesen ve cloth giyiyorsan staff mesafesinde seni doğrayacak tipler geliyor.(harddan bahsediyorum bu arada)
    Curseleri silmek içinde potion alabilirsin çok daha ucuz ve ilk köydeki gnome hatun sürekli stok yeniliyor.
    Aynı şekilde zarar gören eşyaları da repair kitler ile tamir etmek 100 kat daha mantıklı, ileride 2-3 epic/set eşyası olunca absurd rakamlar çıkıyor tamircilerde. Hoş ilk büyük şehre geldiğimde para içinde yüzüyor durumdaydım ama genede para kaptırmamak lazım cingöz esnafa :)
    Dispel ve detect hidden dialoglarda da ek seçenekler sunuyor sana bu arada :) Özellikle detect hidden varken kimse hile yapamaz sana.

Repair için zaten Kit'leri kullanıyorum. Özellikle Set item'larda repair için istedikleri paralar çekirdek bir ailenin yıllık mutfak masrafı kadar.

Aslında ilk başlarda chakram kullanıyordum ancak uzaktan saldırı için büyülerin yeterli olduğunu görünce (özellikle Mark of Flame ve Ice Barrage) yakın dövüş için Staff iyidir dedim. Muhtemelen ileride beni zorlayabilir, o durumda da bir reset atar, hallederim diye düşünüyorum. Not: Hard'da oynuyorum.

Curse'ler için potion'ı çok aramıştım ama bulamamıştım, muhtemelen gözümden kaçmış. İyi oldu öğrendiğim.

Fazla mı cimrilik yapıyorum bilmiyorum ama 200.000 para birikti şimdiden. Training'lere harcayayım en iyisi.

• Training çok şahane bir şey hakikatten. Her trainer sadece 1 kere hizmet veriyor. Ve Basic Trainer sadece lvl 0-3 arasında işe yarıyor. Her skill'e ait trainer'ı bulmadan lvl 4 yapmamak lazım. Ya da skill reset yapıp max 3 vermek ve train etmek faydalı. Train'ler kalıcı oluyor haliyle.
  • Oyunu biraz oynadım ve sıkıldım
  • Batman AC'ile bunun arasinda kaldim ve secimim sanirim bu olucak , bebi 3 ay oyalasa yeter. Oyunun gorev sistemi anlasilirmi ingilizce bilmeyen biri icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun görev sistemi çok kolay,ilk 15 dakikadan sonra oyuna alışıyorsun. 5-6 lwl lerde de oyunu tam anlamıyla çözersin.oyunun uzun soluklu olmasını istiyorsan yan görevleri yapmaya çalış,oyunu beğeneceğine eminim, iyi oyunlar...
  • Oyunun en çok class / skill / ability seçimlerini değiştirebilme yönü hoşuma gitti. Şu anda komple fighter oynuyorum her zaman yaptığım gibi ama dur biraz da rogue deneyeyim ya da wizard'a döneyim seçeneklerinin olması güzel. Sürekli farklı bir deneyim şansı sunuyor.

Bu arada günde oyun başında geçirdiğim zamana karşılık haritanın açtığım bölümlerine bakıyorum da bu oyunun biteceğini sanmıyorum. Bir de benim gibi her side quest itina ile yapılacak, her türlü lorestone bulunacak vs. gibi incik cincik işlere girişirseniz haliniz duman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Bu arada günde oyun başında geçirdiğim zamana karşılık haritanın açtığım bölümlerine bakıyorum da bu oyunun biteceğini sanmıyorum. Bir de benim gibi her side quest itina ile yapılacak, her türlü lorestone bulunacak vs. gibi incik cincik işlere girişirseniz haliniz duman.

Dediğn gibi ilerliyorum ben de hocam :) Lorestone kaldığı zaman bütün haritayı bir daha geziyorum hatta (bazı lorestoneların aynı haritada olmadığını bu sayede öğrendim :))
    Sadece guikd/house görevlerini yapmıyorum. Full thief gittiğim için sadece Travelerlara katıldım. Diğerlerini bir daha oynarsam denerim.
  • quote:

Batman AC'ile bunun arasinda kaldim ve secimim sanirim bu olucak , bebi 3 ay oyalasa yeter. Oyunun gorev sistemi anlasilirmi ingilizce bilmeyen biri icin?

Bilmiyrum ingilizcen ne kadarda görevi kabul veya red ediyorsun onları anlarsında görevi neden yapacağını fln anlamazsın zaten görevi aldıktan sonrada haritada gideceğin yer gözüküyo
  • sagecraftla black smitle uğraşmaktansa sandıklardan ve düşmanlardan çıkanları topluyorum ve elimdeki silahlar zırhlar imal edebildiklerimden 10-15 kat güçlü.
    bence imalata hiç gerek yok.
    şehirleri bitirmeyi beklemeyin,ilk amacınız açılmamış yerleri açmak olsun koşun gidin üst seviye eşyalar bulursunuz,düşük seviyelerle yetinmek zorunda kalmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Lorestone kaldığı zaman bütün haritayı bir daha geziyorum hatta (bazı lorestoneların aynı haritada olmadığını bu sayede öğrendim :))

Şöyle bir harita buldum ben. Çıktısını alıp önüme koydum, bulduklarımı işaretliyerek gidiyorum. Bir bölgeye ilk girişte önce lorestone'ları bulup sonra ne yapacaksam devam ediyorum.

http://wikigameguides.com/Kingdoms-of-Amalur-Reckoning/wiki/Lorestone-Locations-18392

Bir de tabi bazı dungeon'ların içinde lorestone'lar var. Onları da ıskalamamak için her bir kıyıya köşeye bakarak gidiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 17 Şubat 2012; 13:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

sagecraftla black smitle uğraşmaktansa sandıklardan ve düşmanlardan çıkanları topluyorum ve elimdeki silahlar zırhlar imal edebildiklerimden 10-15 kat güçlü.
    bence imalata hiç gerek yok.
    şehirleri bitirmeyi beklemeyin,ilk amacınız açılmamış yerleri açmak olsun koşun gidin üst seviye eşyalar bulursunuz,düşük seviyelerle yetinmek zorunda kalmazsınız.

sagecraft 10 blacksmith 10 19 levelde yaptıgım daggerimi 26 level olmama ragmen hala kullanıyorum moblardan boslardan dusurdugumuz gold uniq daggerlar dahil kullandıgım daggerin yanına yaklasamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkayersoy -- 17 Şubat 2012; 16:04:53 >
  • Oyunun sonlarına doğru çok sıkıldım 2 gündür açmıyorum:Karakterim Rogue değiştirip Might a vericem puanları ama üstümde adam gibi savaşcı silahı zırhı yok keşke satmasaydım bulduklarımı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.