Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spooky___

oyun bitti bana kısa eldi biraz 12 saat bile sürmedi 200 saat deniyordu ama ana görevler 12 satte bitiyor :(

ana görevleri yapmak sadece yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

steam den aldım.çok hoşuma gitti.sistem dostu çok iyi bir optimizasyon var.theif karakter yaratacağım.vuruş hissi grafikler ve ortamlardaki bitki örtüsü falan bana biraz fable anımsattı. xbox 360 kol desteği tam.Diablo 3 çıkana kadar bizi oyalayacaktır.

diablo için kaç yıl uğraştılar şimdi oyunda rpg namına ne bulurlarsa siliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: nerevar

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

güncellemenin getirileri neler?
    bazıları yükleme süreleri kısaldı falan demiş ama bende yükleme süreleri zaten kısa??

ayrıca theta sürümüne skidrow güncellemesi uygulanması sorun yaratıyor mu, deneyen oldu mu?

şurada bir kullanıcının dediğine göre belli adımlar takip edildiğinde sorun yaratmadığı belirtilmiş.
    http://thepira-ebay.se/torrent/7025955/Kingdoms.of.Amalur.Reckoning.v1.0.0.2.Update-SKIDROW ("t"ire çizgisini silmeniz gerektiğini ne olur ne olmaz hatırlatayım)

Düzeltme: evet, kendi soruma cevap vereyim, theta sürümünü kullananlar skidrow güncellemesini kurup, yukarıdaki linkte bahsedilen şekilde savelerini kullanarak oynamaya devam edebilirler. tabi saveleriniz bundan sonra my documents/my games altında değil, yine linkte bahsedilen skidrow versiyonundaki klasör altına kaydedlilyor.

Güncelleme ile birlikte, ilk kasabada special deliviries sandığında pek çok set item ve birkaç özel silah geliyor.

Save dosyasının adı kaydettiğimiz şekilde mi adı?

normal save dosyalarınızı önce masaüstü vs. bir yere yedekleyin.
    sonrasında güncellemeyi kurup, oyuna giriş yapın. sizden profil oluşturmanızı isteyecek.
    işte o profil adını, önceki ile aynı olacak şekilde girmelisiniz. sonrasında sadece save dosyalarınızı taşımanız ve kaldığınız yerden devam etmeniz yeterli.

eski dosyaları yine mygames içine mi atacağız yoksa skidrow klasörüne mi.

bir de oyunu bir süre oynayınca pc kapanıyor, bu yama düzeltir mi acaba

bahsettiğim linke baktınız mı bilemiyorum, orada açık bir şekilde anlatılıyordu. oyunu oynayabildiğinize göre ingilizceniz yeterli seviyededir diye düşünüyorum ama yine de çevisirisini yaptım.
    umarım yardımcı olur.

SKIDROW save dosyaları klasörü:
    Win7/Vista; USERPROFILE%\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage - ör: C:\Users\nerevar\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage

XP için; USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\SKIDROW\102500\Storage

THETA save dosyaları klasörü:
    My Documents\My Games\Reckoning

Save file are compatible with both version as long as the profile name is the one you've used previouly. (NOTE: when copying over .sav files. DO NOT copy .profile and profiles.manifest)
    - Save dosyaları, oyun profil isminiz öncekiyle aynı olduğu ve değiştirmediğiniz sürece her iki versiyonla da uyumludur. (not: .sav dosyalarını yeni klasöre kopyalarken, .profile ve profiles.manifest dosyalarını KOPYALAMAYIN)

Example(Theta save file->Skidrow save file)

1. Execute SKIDROW version once. create a profile, use the profile being used previously, exit game.
    - güncellemeden sonra oyunu başlatın, profil oluştururken önceki profil ismini kullanın ve yeni oyun başlatmadan oyundan çıkın.

2. Transfer Theta's save files (only the .sav files) to Skidrow's save folder as mentioned above.
    - Theta versiyonu save dosyalarınızı (sadece .sav dosyalarını) yukarıda belirtilen Skidrow save klasörüne taşıyın/kopyalayın. (savelerinizi taşımanız gereken hedef klasör ör: C:\Users\nerevar\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage)

3. Execute game and play.
    - oyunu başlatın ve oynayın.

• beyler oyunu bitiren arkadaşlar için bir sorum olucak oyun bitirdikten sonra son bossdan sonra yani bir ev veriliyor size o ev nerede bilen biri yazarsa söyliyebilirmi veya her hangi bir ev itemler birikti o rdaki sandığa ihtiyacım var :D :D
  • bende olmadı, ya yanlış dosyalar var elimde yada bir yerde eksik yaptım.neyse baştan başlıyacaz
  • Arkadaşlar ben oyunu bitirmişdim sadece hikaye üzerine durdum birazda faction görev yaptım.Şimdi tekrar başlamıştım önce bütün ara görevleri bitirip öyle ana görevlere geçiyim dedim.Bu gün patch i gördüm kurdum sava dosyalarını Nerevar arkadaşımız sayesinde yaptım.Patch bize ne gibi yenilikler sunuyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

Ben mage gidiyorum şu an ArchMage e kadar gitmeyi düşünüyorum ilk silah staff 2. silah olarak chakramları kullanıyorum ileride iyi bir karakter olur mu sizce

chakramlar harika. hem mana yemiyor hem de uzağa atabiliyorsun. ve de hızlılar.

Evet şu an 30 lvlim , nerdeyse sorcererda herşeyi fulledim. Level sınırı 40 olmasa bide fitnesse gidecektim dagger + faeblade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewildrecht2 -- 14 Şubat 2012; 5:32:04 >
  • Ya ne hastalık gibi oyunmuş bu kardeşim. Bir türlü başından kalkamıyoruz. Alet edevat da topla topla bitmiyor maşallah. Bayağı oyalar bu bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ya ne hastalık gibi oyunmuş bu kardeşim. Bir türlü başından kalkamıyoruz. Alet edevat da topla topla bitmiyor maşallah. Bayağı oyalar bu bizi.

Mahvolduk hocam harbiden, daha 2. haritaya yeni geçtim ama ertık bütün yaratıklar düşük benim seviyemden :) Biçer döver şeklinde ileriliyorum, Faebladelere başta ısınamamıştım ama şimid alıştım bırakamıyorum. Özellikle dodge yaptıkdan sonra gelen saldırı grup yarıyor. Ama daggerlar hala belimde :) Oyundaki her humanoid/giant tarzı yaratık için değişik backstab animasyonu kullanmışlar.(özellikle gnomelara backstab acayip tatmin edici )
    Üstüne her düşman için ayrı bir "Reckoning modu bitiricisi koymuşlar"

Oyunun her saniyesinde uğraşmış yapımcılar. Öyle sağdan soldan kırpıp boş bir oyun koymamışlar. Oyun zaten iyi ilgi gördü. (çoğunlukla geçen sene yaşanan RPG hayal kırıklıkları sayesinde) İyi de bir astış yakalar umarım. Boş boş oyun yanalar kazanacağına bu tip firmalar kazansın.

İki tane problemim var sadece;
    Ana konu çok tekdüze ve yavaş ilerliyor, FRP klişelerine her adımda rastılıyoruz(ah Salvatore ah) bir de zıplama olmasa bile düşme koysalardı bari, 2 cmlik yerden inemediğim için 25 metre koşuyorum...
    Bunları da çok çabuk göz ardı ettiriyor oyun. Dövüşler çok eğlenceli ve eşya çılgınlığı had safhada. Üstüne her yerde gizli saklı bir şeyler buluyorsunuz.
    Gayet süper eğlenerek oynuyorum daha ne olsun :)

Oyun hakkında çoğu kişi grafik stili yüzünden ön yargılı yaklaşıyor ama oynamaya başladıktan sonra sıkılan sayısı çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Şubat 2012; 10:52:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

güncellemenin getirileri neler?
    bazıları yükleme süreleri kısaldı falan demiş ama bende yükleme süreleri zaten kısa??

ayrıca theta sürümüne skidrow güncellemesi uygulanması sorun yaratıyor mu, deneyen oldu mu?

şurada bir kullanıcının dediğine göre belli adımlar takip edildiğinde sorun yaratmadığı belirtilmiş.
    http://thepira-ebay.se/torrent/7025955/Kingdoms.of.Amalur.Reckoning.v1.0.0.2.Update-SKIDROW ("t"ire çizgisini silmeniz gerektiğini ne olur ne olmaz hatırlatayım)

Düzeltme: evet, kendi soruma cevap vereyim, theta sürümünü kullananlar skidrow güncellemesini kurup, yukarıdaki linkte bahsedilen şekilde savelerini kullanarak oynamaya devam edebilirler. tabi saveleriniz bundan sonra my documents/my games altında değil, yine linkte bahsedilen skidrow versiyonundaki klasör altına kaydedlilyor.

Güncelleme ile birlikte, ilk kasabada special deliviries sandığında pek çok set item ve birkaç özel silah geliyor.

Save dosyasının adı kaydettiğimiz şekilde mi adı?

normal save dosyalarınızı önce masaüstü vs. bir yere yedekleyin.
    sonrasında güncellemeyi kurup, oyuna giriş yapın. sizden profil oluşturmanızı isteyecek.
    işte o profil adını, önceki ile aynı olacak şekilde girmelisiniz. sonrasında sadece save dosyalarınızı taşımanız ve kaldığınız yerden devam etmeniz yeterli.

eski dosyaları yine mygames içine mi atacağız yoksa skidrow klasörüne mi.

bir de oyunu bir süre oynayınca pc kapanıyor, bu yama düzeltir mi acaba

bahsettiğim linke baktınız mı bilemiyorum, orada açık bir şekilde anlatılıyordu. oyunu oynayabildiğinize göre ingilizceniz yeterli seviyededir diye düşünüyorum ama yine de çevisirisini yaptım.
    umarım yardımcı olur.

SKIDROW save dosyaları klasörü:
    Win7/Vista; USERPROFILE%\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage - ör: C:\Users\nerevar\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage

XP için; USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\SKIDROW\102500\Storage

THETA save dosyaları klasörü:
    My Documents\My Games\Reckoning

Save file are compatible with both version as long as the profile name is the one you've used previouly. (NOTE: when copying over .sav files. DO NOT copy .profile and profiles.manifest)
    - Save dosyaları, oyun profil isminiz öncekiyle aynı olduğu ve değiştirmediğiniz sürece her iki versiyonla da uyumludur. (not: .sav dosyalarını yeni klasöre kopyalarken, .profile ve profiles.manifest dosyalarını KOPYALAMAYIN)

Example(Theta save file->Skidrow save file)

1. Execute SKIDROW version once. create a profile, use the profile being used previously, exit game.
    - güncellemeden sonra oyunu başlatın, profil oluştururken önceki profil ismini kullanın ve yeni oyun başlatmadan oyundan çıkın.

2. Transfer Theta's save files (only the .sav files) to Skidrow's save folder as mentioned above.
    - Theta versiyonu save dosyalarınızı (sadece .sav dosyalarını) yukarıda belirtilen Skidrow save klasörüne taşıyın/kopyalayın. (savelerinizi taşımanız gereken hedef klasör ör: C:\Users\nerevar\AppData\Local\SKIDROW\102500\Storage)

3. Execute game and play.
    - oyunu başlatın ve oynayın.

adres düzeltmesinde hata yapmışım, - silinmesi yanlış ifade olmuş - yerine t yazmak lazımmış.

gerçi gerek kalmadı update sonrası zaten eski save devam etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Ya ne hastalık gibi oyunmuş bu kardeşim. Bir türlü başından kalkamıyoruz. Alet edevat da topla topla bitmiyor maşallah. Bayağı oyalar bu bizi.

Mahvolduk hocam harbiden, daha 2. haritaya yeni geçtim ama ertık bütün yaratıklar düşük benim seviyemden :) Biçer döver şeklinde ileriliyorum, Faebladelere başta ısınamamıştım ama şimid alıştım bırakamıyorum. Özellikle dodge yaptıkdan sonra gelen saldırı grup yarıyor. Ama daggerlar hala belimde :) Oyundaki her humanoid/giant tarzı yaratık için değişik backstab animasyonu kullanmışlar.(özellikle gnomelara backstab acayip tatmin edici )

Oyunun her saniyesinde uğraşmış yapımcılar. Öyle sağdan soldan kırpıp boş bir oyun koymamışlar. Oyun zaten iyi ilgi gördü. (çoğunlukla geçen sene yaşanan RPG hayal kırıklıkları sayesinde) İyi de bir astış yakalar umarım. Boş boş oyun yanalar kazanacağına bu tip firmalar kazansın.

Ana konu çok tekdüze ve yavaş ilerliyor, FRP klişelerine her adımda rastılıyoruz(ah Salvatore ah) bir de zıplama olmasa bile düşme koysalardı bari, 2 cmlik yerden inemediğim için 25 metre koşuyorum...
    Bunları da çok çabuk göz ardı ettiriyor oyun. Dövüşler çok eğlenceli ve eşya çılgınlığı had safhada. Üstüne her yerde gizli saklı bir şeyler buluyorsunuz.

Oyun hakkında çoğu kişi grafik stili yüzünden ön yargılı yaklaşıyor ama oynamaya başladıktan sonra sıkılan sayısı çok az.

büyük sürpiz oldu,bu kadarını beklemiyordum, biraz oynarım sonra sıkar diyordum. skyrimde bile dragon armoru aldığımda oyun sıkmıştı ve görevler bitmeden silmiştim ama bunda 3gündür daha ilk harita bitmedi :)

tonlarca eşya olması,bir sürü farklı animasyon, dövüş sistemi, gizlilik keşfi had safhada, şu hidden detect özelliği çok hoşuma gitti, bazen düşmanı bırakıp sırf onların peşinde geziyorum :)

fakat şu dispelli anlamadım, hem şifreyi çözmek acayip zor hem de çözünce ne olduğunu anlamadım

• quote:

quote:

Vallahi doğru diyorsun hocam. "Cartoonish" modellemelere bir antipatim vardır ama pek sırıtmıyor. Eksikleri var senin dediğin gibi, atlama zıplama filan ama combat kısmına bayıldım. Bin yıldır kılıç-kalkan oynadığım için yine longsword / shield ikilisiyle gidiyoruz. Sneak, hide, backstab filan bana uzun iş geliyor. Daba duba dalmak en iyisi.

Hakikaten uğraşılmış oyun ile, bunu anlayabiliyoruz. Mimikler hiç fena değil. Seslendirmeyi başarılı buldum. Yapacak bir dünya şey var, ha bire koşuşturup duruyoruz. Savaşlarda akıcı geliyor, kombolar vs. güzel. Gerçi ben daha çok başlardayım ama şu ana kadar keyifle oynadım.

• Dispel basit hocam, dispeli bir kilit çeşidi olarak düşün ama büyülü tuzaklı. Zaman dolmadan bitiremezsen yada kırmızı noktalardan birine tıklarsan patlar. Bazıları çok can yakıyor ve seni lanetliyor.
    Lanetten kurtulmakta iksirin yoksa gayet pahalı.

Olayı çok basit aslında ana halkanın üzerinde işaretleri(Glyphler) aktif hale getirmen gerekiyor. Bunun için senin beyaz ufak halka işaretlerin tam üzerindeyken basman lazım. Sonra işaretin etrafındaki yeşil bar dolmaya başlıyor. Amacın o yeşil barlar dolmadan (dolursa tekrar basman lazım işarete) bütün işaretlere basmak. Bazı işaretler diğerlerine göre daha hızlı dolduruyor barı ve işaretler dışında bir yere tıklarsan bütün işaretler başa dönüyor. Zor olanlarda kırmızı mayınlar var onlara tıklarsan direkt patlar.

Dispeli en 4 geliştirmeye bakın hatta 5.seviye bile olur. Bu sayede ilk seferde başarısız olursanız bir hak daha veriyor size, verdiğiniz puan kadar süreniz artıyor ve işaretlerin dolma süresi artıyor.4. veya 5. seviyede kırmızı mayınları siliyor glyphlerin arasından. Üstüne bazı konuşmalarda dispel seçeneğide çıkyor, karşı tarafın üzerindeki büyüleri kaldırabiliyoruz direkt.

• Ben böyle oyun gormedim mukkemmel otesi bır oyun aksamlarım gece 1 e kadar bu oyunla gecıyor basından kalkamıyorum gercekten süper olmus .Ama update cıkmıs yapsam mı yapmasam mı karar veremedım... :)

Arkadaslar benım bır sorum olcak sizlere level up geldiginden sonra kı ekranda bırcok bır secım olanagı ve 1 secım hakkı yapma ımkanımız olan bır bolum var orası ne anlama gelıyor onu bılemedım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabotaci51 -- 14 Şubat 2012; 13:04:23 >
  • Yahu şu mana sürekli düşüyor bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Yahu şu mana sürekli düşüyor bende?

2.sayfa yada yukarıda acıklandı kardes
  • quote:

Dispel basit hocam, dispeli bir kilit çeşidi olarak düşün ama büyülü tuzaklı. Zaman dolmadan bitiremezsen yada kırmızı noktalardan birine tıklarsan patlar. Bazıları çok can yakıyor ve seni lanetliyor.
    Lanetten kurtulmakta iksirin yoksa gayet pahalı.

Olayı çok basit aslında ana halkanın üzerinde işaretleri(Glyphler) aktif hale getirmen gerekiyor. Bunun için senin beyaz ufak halka işaretlerin tam üzerindeyken basman lazım. Sonra işaretin etrafındaki yeşil bar dolmaya başlıyor. Amacın o yeşil barlar dolmadan (dolursa tekrar basman lazım işarete) bütün işaretlere basmak. Bazı işaretler diğerlerine göre daha hızlı dolduruyor barı ve işaretler dışında bir yere tıklarsan bütün işaretler başa dönüyor. Zor olanlarda kırmızı mayınlar var onlara tıklarsan direkt patlar.

Dispeli en 4 geliştirmeye bakın hatta 5.seviye bile olur. Bu sayede ilk seferde başarısız olursanız bir hak daha veriyor size, verdiğiniz puan kadar süreniz artıyor ve işaretlerin dolma süresi artıyor.4. veya 5. seviyede kırmızı mayınları siliyor glyphlerin arasından. Üstüne bazı konuşmalarda dispel seçeneğide çıkyor, karşı tarafın üzerindeki büyüleri kaldırabiliyoruz direkt.

:) nasıl yapıldığını biliyorum da çözdüklerimden bile fayda görmedim, çözüyorum sonra büyüsü siliyor ama tıkladığımda anahtar lazım diyor,sandıktan bişey vermiyor,bunu kastettim.

• Hehe neyse bilmeyenler için açıklama olmuştur gene. O anahtar isteyenler özel, anahtarlar ilk 2-3 haritada var(house of balladsta 2 tane var sandıklarda) sadece 5-6 adetti galiba. Hepsini açmıştım ben 1 Peic bir de set eşyası çıktı toplamda.

İleride normal kilit şeklinde hepsi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Şubat 2012; 14:52:33 >
  • Oyun cok guzel ama bir okadarda basit. En zorda indiremedigim yaratik yok ve suan levelim 12. Eger 20. 30. levelde olsam nolur bilmiyorum. Adamlar oyunu yapmislar gercekten her turlu ayrinti var. Atmosferi grafikleri sistem yormayan optimasyonu fevkalade.

Skyrim'den sonra bu cok iyi geldi acikcasi. Yalniz su ev alma olayini bir turlu beceremedim. Birde silahlari tilsimlama olyaini yapamiyorum. NAsil yapacaz gemleri craft yapiyorum ama onlari nasil silahlara ve zirhlara yedirecem bir turlu bulamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Oyun cok guzel ama bir okadarda basit. En zorda indiremedigim yaratik yok ve suan levelim 12. Eger 20. 30. levelde olsam nolur bilmiyorum. Adamlar oyunu yapmislar gercekten her turlu ayrinti var. Atmosferi grafikleri sistem yormayan optimasyonu fevkalade.

Skyrim'den sonra bu cok iyi geldi acikcasi. Yalniz su ev alma olayini bir turlu beceremedim. Birde silahlari tilsimlama olyaini yapamiyorum. NAsil yapacaz gemleri craft yapiyorum ama onlari nasil silahlara ve zirhlara yedirecem bir turlu bulamadim.

slotu olan eşya ve silahlara taşları ekleyebiliyorsun,hepsine takılamıyor.

düşmanlar bana da kolay geliyordu ama bir mağaraya girdim ejderha gibi bişey denk geldi, 4denemede ancak öldürdüm,bir dünya can iksiri harcadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.