Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayvacuk

beyler bu fire shard ice shard pyhsical shard vs bu eşyaları nasıl kullanabilirim ?

Sagecraftta onlarla gem oluşturuyorsun onları güçlendirip oluşturursan daha iyi özellikler veriyor 4 çeşit socket var ; weapon, armor, epic, utility, kullanacağın silah yada elbisede bu socketlerden varsa onlara göre craft yapıp iyi özellikli gemleri takabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bewildrecht2 -- 12 Şubat 2012; 19:15:10 >
  • oyun harika bence. ea olmasa orjinal alırdım terbiyesizim. oynanış seri, biraz kamera sorunlu, hikaye ilginç, sanatsal tasarım muazzam ki generik ortaçağ avrupası settingini her wrpg'de görmek bayıyordu bu biraz zelda tarzı olmuş tasarım olarak ve çok iyi olmuş.. görsellik, müzikler geriye kalan her şey gayet hoş ve klas..
  • Yeni bir karakter açmayı düşünüyorum warriorum çok güçlendi hiçbir boss zorlamıyor artık rogue-mage veya pure mage açmayı düşünüyorum.
  • Oyunda ki kayıt sistemi çok kötü, ölünce taaa baştan başlatıyor. Arada bir otomatik kayıt olsaydı fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Oyunda ki kayıt sistemi çok kötü, ölünce taaa baştan başlatıyor. Arada bir otomatik kayıt olsaydı fena olmazdı.

save yapsan diyorum nasıl olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siders

quote:

Orijinalden alıntı: Elimon

Oyunda ki kayıt sistemi çok kötü, ölünce taaa baştan başlatıyor. Arada bir otomatik kayıt olsaydı fena olmazdı.

save yapsan diyorum nasıl olur...

Sağol kardeş bilmiyordum.
  • oyunun ilk updatei geldi hemn yeni karakter actm (rogue) ilk sürüme görre drop oranlarında ciddi bir artıs var ve oyuna gold setle baslamnın yanı sıra unique weaponlrla baslıyorz bu oldukca iyi olmus.ilk sürüme oranla cok daha eglenceli diyebilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkayersoy

oyunun ilk updatei geldi hemn yeni karakter actm (rogue) ilk sürüme görre drop oranlarında ciddi bir artıs var ve oyuna gold setle baslamnın yanı sıra unique weaponlrla baslıyorz bu oldukca iyi olmus.ilk sürüme oranla cok daha eglenceli diyebilirm

nerden indirdin acaba ilk update?
  • Update den sonra eski kayıtlarınız siliniyo aman dikkatli olun benim karakter gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Update den sonra eski kayıtlarınız siliniyo aman dikkatli olun benim karakter gitti.

Nerden bulacaz updateyi daha yolun başındayken yükleyelim o zaman
    Edit: buldum 60 mb birşey budur heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 12 Şubat 2012; 23:07:10 >
  • güncellemenin getirileri neler?
    bazıları yükleme süreleri kısaldı falan demiş ama bende yükleme süreleri zaten kısa??

ayrıca theta sürümüne skidrow güncellemesi uygulanması sorun yaratıyor mu, deneyen oldu mu?

şurada bir kullanıcının dediğine göre belli adımlar takip edildiğinde sorun yaratmadığı belirtilmiş.
    http://thepira-ebay.se/torrent/7025955/Kingdoms.of.Amalur.Reckoning.v1.0.0.2.Update-SKIDROW ("t"ire çizgisini silmeniz gerektiğini ne olur ne olmaz hatırlatayım)

Düzeltme: evet, kendi soruma cevap vereyim, theta sürümünü kullananlar skidrow güncellemesini kurup, yukarıdaki linkte bahsedilen şekilde savelerini kullanarak oynamaya devam edebilirler. tabi saveleriniz bundan sonra my documents/my games altında değil, yine linkte bahsedilen skidrow versiyonundaki klasör altına kaydedlilyor.

Güncelleme ile birlikte, ilk kasabada special deliviries sandığında pek çok set item ve birkaç özel silah geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevar -- 12 Şubat 2012; 23:44:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nerevar

güncellemenin getirileri neler?
    bazıları yükleme süreleri kısaldı falan demiş ama bende yükleme süreleri zaten kısa??

ayrıca theta sürümüne skidrow güncellemesi uygulanması sorun yaratıyor mu, deneyen oldu mu?

şurada bir kullanıcının dediğine göre belli adımlar takip edildiğinde sorun yaratmadığı belirtilmiş.
    http://thepira-ebay.se/torrent/7025955/Kingdoms.of.Amalur.Reckoning.v1.0.0.2.Update-SKIDROW ("t"ire çizgisini silmeniz gerektiğini ne olur ne olmaz hatırlatayım)

Düzeltme: evet, kendi soruma cevap vereyim, theta sürümünü kullananlar skidrow güncellemesini kurup, yukarıdaki linkte bahsedilen şekilde savelerini kullanarak oynamaya devam edebilirler. tabi saveleriniz bundan sonra my documents/my games altında değil, yine linkte bahsedilen skidrow versiyonundaki klasör altına kaydedlilyor.

Güncelleme ile birlikte, ilk kasabada special deliviries sandığında pek çok set item ve birkaç özel silah geliyor.

Save dosyasının adı kaydettiğimiz şekilde mi adı?

• Eski kayıtları saklayıp update edilmez mi deneyen bilen var mıdır
  • Yahu bu level siniri 40 diye bilgi edindim. Gercekten de oyleyse cok kotu.
    İlk baslangic bolgesini (su her tarafin agac/cicek oldugu kita) bitirdim; alt taraftaki bolgeden de (detyr'di galiba) 10-15 gorev yaptim, 32-33 level oldum.
    Daha haritanin 3/4'une ayak basmadim ben! Yani o kadar yan gorev yapmanin anlami ne o zaman?
    Ne zevki kalacakki geriye? Ben daha level atlar, daha guclu silahlar bulurum diyordum. Eger silahlar, zirhlar ve canavarlar sadece levele gore olcekleniyorsa cok buyuk bir eksiklik bu.
  • steam den aldım.çok hoşuma gitti.sistem dostu çok iyi bir optimizasyon var.theif karakter yaratacağım.vuruş hissi grafikler ve ortamlardaki bitki örtüsü falan bana biraz fable anımsattı. xbox 360 kol desteği tam.Diablo 3 çıkana kadar bizi oyalayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

normal save dosyalarınızı önce masaüstü vs. bir yere yedekleyin.
    sonrasında güncellemeyi kurup, oyuna giriş yapın. sizden profil oluşturmanızı isteyecek.
    işte o profil adını, önceki ile aynı olacak şekilde girmelisiniz. sonrasında sadece save dosyalarınızı taşımanız ve kaldığınız yerden devam etmeniz yeterli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ok now

quote:

normal save dosyalarınızı önce masaüstü vs. bir yere yedekleyin.
    sonrasında güncellemeyi kurup, oyuna giriş yapın. sizden profil oluşturmanızı isteyecek.
    işte o profil adını, önceki ile aynı olacak şekilde girmelisiniz. sonrasında sadece save dosyalarınızı taşımanız ve kaldığınız yerden devam etmeniz yeterli.

eski dosyaları yine mygames içine mi atacağız yoksa skidrow klasörüne mi.

bir de oyunu bir süre oynayınca pc kapanıyor, bu yama düzeltir mi acaba

• ben save işini beceremedim ya gitti gül bir karakter galiba:s
  • Ya şimdi bu save oyunu yeni denilecek ne kattı kimisi karekter fln gitmiş diyo durduk yere karakteri güme getirmeyelim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

Ben mage gidiyorum şu an ArchMage e kadar gitmeyi düşünüyorum ilk silah staff 2. silah olarak chakramları kullanıyorum ileride iyi bir karakter olur mu sizce

chakramlar harika. hem mana yemiyor hem de uzağa atabiliyorsun. ve de hızlılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.