Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Bende başladım oyuna faeblade kullanan bir rogue karakter yaptım fakat pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdi hammer veya longsword kullanan bir warrior açmayı düşünüyorum,oyun gayet zevkli questler falan hiç de öyle "noob" işi değil gayet zevkli bir oyun çok büyük bir haritası var Fable ı hatırlattı banada oyun.

faeblade bulamadım ben nasıl bulacaz?

Oyundaki ilk şehirde girdiğin zaman önünde bir kalabalık oluyo işte yaralı bir fae falan var o quest zincirini ilerlet seni bi fae topluluğuna yöneltecek orda contest görevi var onu al sonunda epic faeblade düşüyor.

anaaaaaa ben o görevde paralı askerleri seçtiydim. kimden düşüyo bu epic faeblade?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 8 Şubat 2012; 23:51:54 >

• Bu çantamdaki bazı itemlerde kırmızı bir el işareti oluyor o ne anlama geliyor satamıyorum o itemleri. birde bir köyle yanlışlıkla düşman oldum yokmu barışmanın bir çaresi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Bu çantamdaki bazı itemlerde kırmızı bir el işareti oluyor o ne anlama geliyor satamıyorum o itemleri. birde bir köyle yanlışlıkla düşman oldum yokmu barışmanın bir çaresi :D

Çaldığın itemlarda o işaret olur.Genelde satamazsın onları.Çalıntı mal satıcıları varmış onlar satın alıyor ama ben daha bulamadım.Ben düşman olduğum zaman guardlara yakalatıyorum kendimi ceza ödüyorum barışıyoruz ama bazı yerlerde guard olmuyor orada ne yapıcaz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

Bu çantamdaki bazı itemlerde kırmızı bir el işareti oluyor o ne anlama geliyor satamıyorum o itemleri. birde bir köyle yanlışlıkla düşman oldum yokmu barışmanın bir çaresi :D

Çaldığın itemlarda o işaret olur.Genelde satamazsın onları.Çalıntı mal satıcıları varmış onlar satın alıyor ama ben daha bulamadım.Ben düşman olduğum zaman guardlara yakalatıyorum kendimi ceza ödüyorum barışıyoruz ama bazı yerlerde guard olmuyor orada ne yapıcaz bilmiyorum.

bir süre o köye girme diye ipucu veriyor yükleme ekranlarında.
  • Bu nasıl oyun arkadaş başından kalkamadım normalde rpg sevmem ama bilemedim.
  • quote:

Bende başladım oyuna faeblade kullanan bir rogue karakter yaptım fakat pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdi hammer veya longsword kullanan bir warrior açmayı düşünüyorum,oyun gayet zevkli questler falan hiç de öyle "noob" işi değil gayet zevkli bir oyun çok büyük bir haritası var Fable ı hatırlattı banada oyun.

Faebladelere ısınamadım bende hançerleri daha iyi kullanıyorum.

@pronefroz
    Paralı askerleri seçmen önemli değil galiba, Faelerin evine gidpi questle başlayabiliyorsun. İlk questin sonunda geliyor epic sağlam faelblade.
    Yada blacksmtihe 1 puan verirsen düşmanlardan malzemesi düşüyor şansına onunlada yapabilirsin.

@SERSAN

Oyun harbiden sarıyor, tam diyorum aynı şeyleri yapmaya başladık yeni mekanda yeni tipler, yeni olaylar peydahlanıyor bırakamıyoruz.
    Combatı bana bir Darksider/God of War havası verdi az da olsa en çok bu yönü hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 9 Şubat 2012; 9:12:50 >

• Zindan gibi bi yerden sandıktan çıkmıştı bana faeblade ama ne bilim daggerla daha güzel kombo yapılıyor o yüzden dagger devam ediyorum ben harbi baya sardı oyun ama
  • Ben mage gidiyorum şu an ArchMage e kadar gitmeyi düşünüyorum ilk silah staff 2. silah olarak chakramları kullanıyorum ileride iyi bir karakter olur mu sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: siders

oyun 20.lwl den sonra başlıyor söylemedi demeyin

nasıl yani?

şöyle yani oyunun kalitesi 20.lwl den sonra çıkıyor ortaya senin anlayacağın...
  • beer weed ve archery akar bu gece
  • Skyrim'i bırakıp deneyemiyorum ki :/
  • ayrıca morriganın sesine hastayım. sesini kullanışına da...

amalurdaki gruplar... ayrıca morriganın sesine hastayım. sesini kullanışına da...
    Gruplardan herhangi birini bulanlar dünya haritasındaki yerini koysun konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 9 Şubat 2012; 18:36:29 >

• Sagecraft la craft yapmak zevkliymiş bayağ hem iyi para kazandırıyor hemde mükemmel gemler yapılabiliyor.
  • Bu dispel chestleri nasıl açıyoruz çözemedim her seferinde patlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Faebladelere ısınamadım bende hançerleri daha iyi kullanıyorum.

Haarbiden ben de sevmedim. Kümeleşmedikleri için düşmanlar pek kullanışlı bulmadım faebladeleri.
  • quote:

Bu dispel chestleri nasıl açıyoruz çözemedim her seferinde patlıyorum

rünlerin üzerine geldiğinde daire tıklıyorsun. kırmızı şeylere tıklarsan patlarsın. dispelling'e puan vermediysen patlaman doğal. lockpicking gibi kolay değil.
  • oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??

Bir görev sırasında lanetli eşya alıyorsun o eşyayı temizlemen lazım yoksa sana zarar verir.Görevi bitir lanet yok olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??

Bir görev sırasında lanetli eşya alıyorsun o eşyayı temizlemen lazım yoksa sana zarar verir.Görevi bitir lanet yok olur.

hangi görev olduğunu nasıl bileceğim ?? yoksa oynanmıyo oyun
  • Gerçekten kalite oyun 2 gündür oynuyorum mage kastım feci yani kimse duramıyor önümde. Mekanlar çok güzel tasarlanmış mangallık manzaralar var. Skyrim killer değil ama çok sağlam bir alternatif
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.