Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözünürük sorunda var oyunda 1920x1080 ayarlıyorum çıktıktan sonra 1280x720 ayarlıyor.
  • Oyundan bir türlü çıkamadım
    Assasin harici karakter oynayan varsa fikrini yazabilir mi sıkıldım birazcık karakterden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Oyundan bir türlü çıkamadım
    Assasin harici karakter oynayan varsa fikrini yazabilir mi sıkıldım birazcık karakterden

Yanında gezen bıyıklı dayı var ondan para karşılığında puanları sıfırlayıp yeni chara geçebilirsin ki zaten karakterlerin hepsinin pekte mühim özellikleri yok. 3 5 skill ateş ceryan neyim, okunda zibilyon senedir olan skilleri vs vs... Haritanın büyüklüğü de zaten tekdüze olmasından kaynaklanıyor. 5 sene önce çıksaydı ayıla bayıla oynardık ama yıl olmuş 2012 hala wow tipi grafiklerle bizi yiyecekler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Yanında gezen bıyıklı dayı var ondan para karşılığında puanları sıfırlayıp yeni chara geçebilirsin ki zaten karakterlerin hepsinin pekte mühim özellikleri yok. 3 5 skill ateş ceryan neyim, okunda zibilyon senedir olan skilleri vs vs... Haritanın büyüklüğü de zaten tekdüze olmasından kaynaklanıyor. 5 sene önce çıksaydı ayıla bayıla oynardık ama yıl olmuş 2012 hala wow tipi grafiklerle bizi yiyecekler...

O bıyıklı dayıyı bir bulamadım bir bulsam zaten.
    Oyun fena değil gibi oyun yokluğu olduğu bu zamanlarda gidiyor yani

• quote:

quote:

Aynen katılıyorum.Oyun çok çabuk bayıyor.

• Oyun genel anlamda hoşuma gitti.Yalnız birkaç olumsuzluk gözüme çarptı;Mesela atlama yerleri var kısa mesafe olsun diye sanırım çok saçma olmuş böyle oyunlarda en ufak tepeye bile çıkılmıyor Skyrim geliyor aklıma özgürlük alanında.Diğer bir husus kamera açısı bence boğuk olmuş,daha geniş bir açı yada yakınlaştırma-uzaklaştırma yapma özelliği eklenebilirdi.Geniş ekran'da (widescreen) sıkıntı var gibi.Bu karakter hiçmi yorulmaz arkadaş 4 nala koşar gibi hiç yorulma olmadan koşuyorsunuz daha doğrusu sprint atıyorsunuz.Çift elli silahların sağ ve sol da durmaları daha hoş olabilirdi,iki bıçak'da aynı yerde duruyor üst üste.Oyunu oynarken sanki MMORPG oynuyormuş hissine kapıldım ilk başlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 7 Şubat 2012; 21:58:33 >
  • oyun çok karmaşık sanki. blacksmithing,sagecrafting vs skillerin açılması zor.
  • biri bana tavsiye versin. yapacağım karakter tamamen finesse olacak. dagger veya faeblade kullanacağım. skilleri nasıl yapayım?
  • Full finesse gideceksen şöyle bir şey dene;

http://www.38watch.com/calculator/#0000000000000000000000000211562116415552415524156450000000000000000000000000

Silah skillerine sadece 1 verdim hangisini kullanmak istersen ona yoğunlaşırsın. Kalan skill puanlarınıda Sorcery de mana costları düşüren skill için kullanabilirsin.
    Precise Weaponary skillerini 3 lemeye gerek yok çünkü oyunda seviye sınırı var(40 bilidğim kadarıyla) ve fate zaten hızlı doluyor.

Savaş dışı yetenekler için stealthe verebilirsin, dispele 4 tane ver böylece zor dispellerdeki tuzaklar kalkacak. Detect hidden'a abanabilirsin yada sadece tuzak bozmadan sonra bırakabilirsin.
    Lockpicke averagelara kadar vermek mantıklı. İstersen demircilik veya elmas yapımınada yönelebilirsin.

Ben de tam karar veremedim daha o savaş dışılara. Persuasionda sadece 2 var şu an 10-11 seviye mekanındayım hala %95 veriyor konuşmalarda. Potionlarda sebil gibi düştüğü için pek ihtiyaç duymadım ama illaki kuvvetli potlar çıkıyordur en sonlarda.

• oyun 20.lwl den sonra başlıyor söylemedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

Aynen katılıyorum.Oyun çok çabuk bayıyor.

Size katılmıyorum oyun çok zevkli anlaşılan fazla oynamamışsınız o renklilik ve wowa " benzer " ama daha kaliteli grafikleri güzel bir atmosfer sağlıyor.

• ya ben daha yeni başladım ve bi türlü kilitli kutuyu açamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: siders

oyun 20.lwl den sonra başlıyor söylemedi demeyin

nasıl yani?
  • quote:

Oyunda yalnız bir yerden bir yere gitme çok uzun sürüyor.
    Acaba benim bilmediğim bir şekilde seyahat var mı at falan olsaydı
    Oyundan bir kaç resim
    Resimler biraz geç açılıyor sanırım.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

Bana FABLE yi hatırlattı Hele o çekiç varya aynısı FABLE da da var bende 2 tane vardı ondan

• Hızlı seyahat için normal mapi açın sonra world mape geçin keşfetmiş olduğunuz önemli mekanlara gidebilirsiniz artık.
  • Bende başladım oyuna faeblade kullanan bir rogue karakter yaptım fakat pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdi hammer veya longsword kullanan bir warrior açmayı düşünüyorum,oyun gayet zevkli questler falan hiç de öyle "noob" işi değil gayet zevkli bir oyun çok büyük bir haritası var Fable ı hatırlattı banada oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bende başladım oyuna faeblade kullanan bir rogue karakter yaptım fakat pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdi hammer veya longsword kullanan bir warrior açmayı düşünüyorum,oyun gayet zevkli questler falan hiç de öyle "noob" işi değil gayet zevkli bir oyun çok büyük bir haritası var Fable ı hatırlattı banada oyun.

faeblade bulamadım ben nasıl bulacaz?
  • Rogue oynayan arkadaşlar bow skillini de geliştirsinler. Kartlar epey bi ranged damage bonusu veriyor.
  • Plains of Erathell bölgesine geldim içim açıldı,önceki bölgede ormandan gökyüzünü bile göremiyorduk.Bu arada dagger la stealth kill yapmak çok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Bende başladım oyuna faeblade kullanan bir rogue karakter yaptım fakat pek hoşuma gitmedi o yüzden şimdi hammer veya longsword kullanan bir warrior açmayı düşünüyorum,oyun gayet zevkli questler falan hiç de öyle "noob" işi değil gayet zevkli bir oyun çok büyük bir haritası var Fable ı hatırlattı banada oyun.

faeblade bulamadım ben nasıl bulacaz?

Oyundaki ilk şehirde girdiğin zaman önünde bir kalabalık oluyo işte yaralı bir fae falan var o quest zincirini ilerlet seni bi fae topluluğuna yöneltecek orda contest görevi var onu al sonunda epic faeblade düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.