Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Bu dispel chestleri nasıl açıyoruz çözemedim her seferinde patlıyorum

rünlerin üzerine geldiğinde daire tıklıyorsun. kırmızı şeylere tıklarsan patlarsın. dispelling'e puan vermediysen patlaman doğal. lockpicking gibi kolay değil.

olayı çözene en kolayı bile geçene kadar imanım gevredi :)

başarıyla geçince bişey vermiyor ne işe yarıyor bunları çözmek

• House Of Balladas görevlerini bitirdim uzun sürdü ama ödül buna deydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteSword

quote:

oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??

Bir görev sırasında lanetli eşya alıyorsun o eşyayı temizlemen lazım yoksa sana zarar verir.Görevi bitir lanet yok olur.

hangi görev olduğunu nasıl bileceğim ?? yoksa oynanmıyo oyun

Unlucky Charm görevin adı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

House Of Balladas görevlerini bitirdim uzun sürdü ama ödül buna deydi.

Ben de bir hırkız olarak Travelers'ların görevleri yapıyorum. Soygunlar gayet eğlenceli ama soyduğum adamlar tam bir mankafa :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu oynuyorum şu anda 15 lv limde baya sardı oyun yani de bi hastalık gibi bişeye yakalandım silahlarla hayvana vurduğum ilk 2 atışta banada zarar geliyor orda oyunda birisi bu yakalandığımız hastalığı geçiriyodu ona gittim ama geçirmedi boyle bişile karşılaşan var mı ??

Bir görev sırasında lanetli eşya alıyorsun o eşyayı temizlemen lazım yoksa sana zarar verir.Görevi bitir lanet yok olur.

hangi görev olduğunu nasıl bileceğim ?? yoksa oynanmıyo oyun

Unlucky Charm görevin adı

çok saolll ya

• ingilizce çok gereklimi acaba bu oyun için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ingilizce çok gereklimi acaba bu oyun için ?

Hikayeyi anlamak için gerekli. Sadece görevler için fazla ingilizce bilgisine gerek yok. Zaten harita üzerinde gösteriyor gitmen gereken yeri. Görev açıklamalarıda sade bir dille yapıldığı için sorun çıkmıyor.
  • Bugun aldim oyunu 600 bahta kutulu olarak. Guzel oyun zorda oynuyorum ama bana biraz kolay gibi geldi. Bir duzine devi indirdim su iki basli olanalrdan bu kaar kolaymi dusmanlar ?
  • Negatif efektlerden nasıl kurtuluyoruz ? yapıştı üzerime saatlerdir mana kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim

Negatif efektlerden nasıl kurtuluyoruz ? yapıştı üzerime saatlerdir mana kullanamıyorum

Bütün townlarda olmasa da genellikle bulunur " Healer " + işaretinde bunu bul seni tedavi ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bugun aldim oyunu 600 bahta kutulu olarak. Guzel oyun zorda oynuyorum ama bana biraz kolay gibi geldi. Bir duzine devi indirdim su iki basli olanalrdan bu kaar kolaymi dusmanlar ?

Bosslar var onlar zorlayabilir baya.

Boss kapışmaları da kolay gelirse zorluğu yükselt.

Bosslar da mantık ranged'a melee, melee'ye ranged girmek.
  • 22 Level oldum,oyun epey büyük oyna oyna bitmiyor çok fazla quest var aralarında bazıları gerçekten eğlenceli questler hikayesi falanda gayet güzel oyunun.
    Dükkanlarda gezerken güzel bir depo buldum görsel olarak çok güzel duran bir hammer çıktı.Uniqe silahlar çok hoş duruyor satmaya kıyamıyorum 30-40 tane uniq silah oldu.
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 11 Şubat 2012; 19:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

Bu dispel chestleri nasıl açıyoruz çözemedim her seferinde patlıyorum

rünlerin üzerine geldiğinde daire tıklıyorsun. kırmızı şeylere tıklarsan patlarsın. dispelling'e puan vermediysen patlaman doğal. lockpicking gibi kolay değil.

olayı çözene en kolayı bile geçene kadar imanım gevredi :)

başarıyla geçince bişey vermiyor ne işe yarıyor bunları çözmek

• quote:

22 Level oldum,oyun epey büyük oyna oyna bitmiyor çok fazla quest var aralarında bazıları gerçekten eğlenceli questler hikayesi falanda gayet güzel oyunun.
    Dükkanlarda gezerken güzel bir depo buldum görsel olarak çok güzel duran bir hammer çıktı.Uniqe silahlar çok hoş duruyor satmaya kıyamıyorum 30-40 tane uniq silah oldu.

Al bende de o kadar hocam, oyna oyna bitmiyor. Artık her faction questini yapmayacağım. Houselar ile Travelerları bitiririm bir de şehirlerde bulduklarımı yaparım.

Daha büyük şehirlerde gelmedik anca şu ortadaki bajçe gibi yere geldim Tsy'mi neydi.

Setleri ve artifactleride çok güzel yapmışlar dediğin gibi, ben de saklarım o tip şeyleri iyi ki sandık var evde.

• Şu oyundaki büyüklüğü neden bathesda Fallout oyunlarında yapamıyor anlamıyorum çok mu zor sanki yapmak, neyse gece gece yine tepem attı bathesdaya.Şu oyunda hafif bi kara mizah birazda karanlık bir ortam olsa skyrim i çok rahat sollar.
  • hersey guzel baya sardi fakat su yukarda taslarin ustunde dungeonlar var onlara nasil cikacaz ziplamiyor oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

22 Level oldum,oyun epey büyük oyna oyna bitmiyor çok fazla quest var aralarında bazıları gerçekten eğlenceli questler hikayesi falanda gayet güzel oyunun.

Al bende de o kadar hocam, oyna oyna bitmiyor. Artık her faction questini yapmayacağım. Houselar ile Travelerları bitiririm bir de şehirlerde bulduklarımı yaparım.

Daha büyük şehirlerde gelmedik anca şu ortadaki bajçe gibi yere geldim Tsy'mi neydi.

Setleri ve artifactleride çok güzel yapmışlar dediğin gibi, ben de saklarım o tip şeyleri iyi ki sandık var evde.

Aynen bende 21 lvlim ana göreve daha yeni geçtim side ve factionlardan

• oyun bitti bana kısa eldi biraz 12 saat bile sürmedi 200 saat deniyordu ama ana görevler 12 satte bitiyor :(
  • beyler bu fire shard ice shard pyhsical shard vs bu eşyaları nasıl kullanabilirim ?
  • bu da bizim serseri

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.