Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

dlc yi şu an oynamakta olduğum oyun üzerine kursam oynadığım karakter silinirmi acaba ? n baştanmı başlamak lazım başka bir deyişle ?

hayır öyle bişey yok.kurulu oyuna ekleniyor yani karakterinle devam edebilirsin.ek map ve görevler olarak düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 26 Mart 2012; 19:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabbra

quote:

dlc yi şu an oynamakta olduğum oyun üzerine kursam oynadığım karakter silinirmi acaba ? n baştanmı başlamak lazım başka bir deyişle ?

hayır öyle bişey yok.kurulu oyuna ekleniyor yani karakterinle devam edebilirsin.ek map ve görevler olarak düşün.

tamam saol,bir deneyeyim bakalım.
    edit: girdim oyuna extra bir şey yapmak gerekiyormu acaba dlc oynamak için ? yeni görev yeni şehirler falanmı var bu dlc içeriğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgtan -- 26 Mart 2012; 20:21:48 >
  • quote:

quote:

quote:

edit: girdim oyuna extra bir şey yapmak gerekiyormu acaba dlc oynamak için ? yeni görev yeni şehirler falanmı var bu dlc içeriğinde.

Oyuna girdiğin anda görev olarak eklenmesi lazım .
    Daha sonra Rathir'e gidip , gemiye binerek DLC içeriğine ulaşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: quzman

quote:

quote:

quote:

Oyuna girdiğin anda görev olarak eklenmesi lazım .
    Daha sonra Rathir'e gidip , gemiye binerek DLC içeriğine ulaşabilirsin.

saol dostum, şimdi aldığım görevleri bir bir bitireyim sonra giderim adaya

• quote:

Orijinalden alıntı: densonra

arkadalkaşr oyuna yeni başlıyacağım hangi karakteri alayım sizce

istediğin bir karakterle başla , zaten ilerde belli bir level e gelince 3 class ı birden oynayabilirsin. Fatewear ile ability puanlarını sıfırlıyorsun. Ama bence en sağlam Mage classı. Warrior açma derim çok yavaş saldırı yapıyor ilerde.
  • Warrior ile sanırım en son healing potion'u lvl 17-18 gibi içtim. Şu anda lvl 35 civarı benim karakter, healing potion'lar yer kaplamasın diye direk satıyorum. Warrior'u öldürmek mümkün değil.

Longsword kullanırsanız pek de yavaş saldırmıyor. Greatsword ya da hammer hımbıl, onlara diyecek yok.
  • aranızda dlc yükleyip save kaybeden bitek ben mi varım ? karakterim yok oldu dlcden sonra yapabilceğim hiç bişey yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Warrior ile sanırım en son healing potion'u lvl 17-18 gibi içtim. Şu anda lvl 35 civarı benim karakter, healing potion'lar yer kaplamasın diye direk satıyorum. Warrior'u öldürmek mümkün değil.

Longsword kullanırsanız pek de yavaş saldırmıyor. Greatsword ya da hammer hımbıl, onlara diyecek yok.

Finesse sınıfı ve sağlam bir bow ile damage bile almıyorsun
  • arkadaşlar bu dlc deki yerden eski yerlere(evim rathirde oraya gitmek istedim ) gidilmiyor mu ? yoksa orada da ev alınabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

arkadaşlar bu dlc deki yerden eski yerlere(evim rathirde oraya gitmek istedim ) gidilmiyor mu ? yoksa orada da ev alınabiliyor mu ?

Oradayken harita üzerinden fast travel yapamıyorsun eski yerlere .
    Ama o adada da ev sahibi olabiliyorsun .
    Hatta ev de değil bildiğin kale
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

quote:

arkadaşlar bu dlc deki yerden eski yerlere(evim rathirde oraya gitmek istedim ) gidilmiyor mu ? yoksa orada da ev alınabiliyor mu ?

Oradayken harita üzerinden fast travel yapamıyorsun eski yerlere .
    Ama o adada da ev sahibi olabiliyorsun .
    Hatta ev de değil bildiğin kale

bütün eşyalarım orda kaldı gemiye binip dönülemiyor da sanırım. kale diyosun da bir sürü eşya vardı setler falan
    ama kale de yakışır hani

• quote:

Gallovs Endden Rathire gitmen için Cape solace ye git.Orda Captain Brattiganı bul aşağıdaki gemiye doğru dönük olan kadın.Onla gidebilirsin ancak.Dönmek için yine ona gitmen gerekir.Fast travel olmuyor haritalar arası.Sen görevleri yap Legionunda tahtın olacak ne evi
  • Combat Training te Root Golem rekorunuz kaç.Benim 11 saniye sizin kaç.deneyen bi yazsın
  • quote:

quote:

Gallovs Endden Rathire gitmen için Cape solace ye git.Orda Captain Brattiganı bul aşağıdaki gemiye doğru dönük olan kadın.Onla gidebilirsin ancak.Dönmek için yine ona gitmen gerekir.Fast travel olmuyor haritalar arası.Sen görevleri yap Legionunda tahtın olacak ne evi

gemiyle de olsa dönülsün ben rathirdeki eşyalarımı yavaş yavaş taşırım oraya

• quote:

Combat Training te Root Golem rekorunuz kaç.Benim 11 saniye sizin kaç.deneyen bi yazsın

5 saniyeye düşürdüm 2 kritikle.

Edit:Tek meteor ve 3sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 27 Mart 2012; 18:10:03 >
  • quote:

Combat Training te Root Golem rekorunuz kaç.Benim 11 saniye sizin kaç.deneyen bi yazsın

5
  • Topladığımız kitapları,notları elde tutmanın faydası varmı depoyu doldurdular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Topladığımız kitapları,notları elde tutmanın faydası varmı depoyu doldurdular.

Skill kitapları haricinde genelde yok .
    Junk'a gönderemiyorsan bir görev için gerekebiliyor ama çok da önemli değil .
    Ben bazılarını hikayeyi öğrenmek için okuyordum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Topladığımız kitapları,notları elde tutmanın faydası varmı depoyu doldurdular.

Kitapları seri halde biriktirirsen (Kitap I.II.III.V 13e kadar olanlarıda var) ya skill kitabı yeri gösteriyor yada item yeri.Ben bitane yaptım Book of Persuasion verdi.Denenebilir.
  • Buda benim ufaklık :D nazicane Archmage im.. Yorumları alalım =P İsteyen olursa save i de koyabilirm

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.