Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fabrice

Soğuk çeliğin çözemeyeceği sorun yoktur.

- Kimmeryalı Conan

Üstad ben sürekli mage açarım tüm rpglerde ama warrior'ada içten bir ilgim var henüz dışarıya çıkartamadığım
    İkinci olarak bir hammer geliştirmeyi düşünüyorum çok harika gözüküyorlar birde dagger'mi açsam ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExSeLaNS -- 6 Nisan 2012; 16:19:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Madem istedin paylaşayım arkadaşım .
    Lvl 40 Finesse karakter . Kasasında set ve rare itemler mevcut .
    Fateweaver ile sıfırlama yapıp istediğin karaktere çevirebilirsiniz . Kasa item dolu olduğundan sıkıntı da yaşatmaz .
    Ama sanırım tüm görevler bittiği için oyunda yapılacak bir şey kalmadı sadece ıvır zıvır toplama görevleri var onlar da kendini tekrar ettiği için uğraşmadım .

Save Dosyası

Linkteki .rar içerisindeki dosyayı , Belgelerim/My Games içine yapıştırın değişikliği onaylayın .

Save için teşekkürler,emeğine sağlık çok uğraşmışsındır.

Fateweaver nerde acaba,Agarth sıfırlıyodu ama nerde kimbilir oda.

Haritada bir çok yerde mevcut .
    Sadece tek bir yerde yok yani .

• bu oyunun zoom ayarı yok mu karakterin kıçının dibinde oynuyorum resmen.
  • Sağ tarafta kırmızı iskelet kafalar çıktı 5 6 tane ne oluyor o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Sağ tarafta kırmızı iskelet kafalar çıktı 5 6 tane ne oluyor o ?

zehirlenme gibi bişey oluyo bundan dolayı vanın daha çabuk gidiyor gibi şeyler oluyor healty ye gidip belli bir miktar parayla düzelirsin
  • merhaba bu oyunu şu an indiriyorum ama torrent olarak.satın almadım oyunu.bazı arkadaşlar fix lerden bahsetmişler onarım dosyaları yayınlanmış galiba tam anlayamadım o konuyu. eğer yeni itemler falan getiren page ler varsa lütfen bunları nerden indirip nasıl kuracağımı yazar mısınız oyuna başlamadan indirip kurim hepsini öyle temiz bir şekilde başlim.TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN...
  • önceki sayfada yada yukarılarda vardı o dosyanın linki,kolayca indirip yükleyebilirsin,save dosyanda bozlumuyor.
  • Dlc de pet olayı nedir?Besleyip salıyomuyuz neye yarıyor.
  • baaya araştırdım göremedim nerden indireceğimi.göz yanılgısıdır belki yardımcı olup tekrar adresi atıp nasıl indirebileceğimi ve yükleyeceğimi anlatabilecek var mı rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Sağ tarafta kırmızı iskelet kafalar çıktı 5 6 tane ne oluyor o ?

zehirlenme gibi bişey oluyo bundan dolayı vanın daha çabuk gidiyor gibi şeyler oluyor healty ye gidip belli bir miktar parayla düzelirsin

eyw sağolasın
  • quote:

Dlc de pet olayı nedir?Besleyip salıyomuyuz neye yarıyor.

her hayvanın ayrı özellikleri var.Crit heal mana gibi bunlar senin karakterinin özelliklerine geçiyor.hepsinin ne verdiğini tam bilmiyorum ama bende fare kurt ve ayı var.fareyle kurt crit veriyor ayıda can veriyordu galiba.fazlada uğraşmadım internetten bulunabilir özellikleri.Örnek resim

yeni dlc 17 nisanda Teeth of Naros yine 800mb olacakmış.Idylla diye biyerde geçicek sanırım haritada var.Linkteki haritaya bakacak olursak daha fazla dlc gelebilir.

Edit:Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 8 Nisan 2012; 16:52:52 >

• Teşekkürler,bende yanımızda falan mı savaşıyor,binek falan mı diye sormuştum.
    O haritaya bakılırsa ek paket değil reckoning 2 gibi duruyor Güzel olabilir.Bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAN85 -- 8 Nisan 2012; 18:11:07 >
  • Şu Oyun Pazarlama Hatası Yüzünden Skyrim'in Gerisinde Kaldı ya Cok zoruma Gitti.

Bu arada Pot Ve scroll Koyabiliyorum evime,Silahlarımı saklayabileceğim bi banka yada kasa yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

22 Level oldum,oyun epey büyük oyna oyna bitmiyor çok fazla quest var aralarında bazıları gerçekten eğlenceli questler hikayesi falanda gayet güzel oyunun.
    Dükkanlarda gezerken güzel bir depo buldum görsel olarak çok güzel duran bir hammer çıktı.Uniqe silahlar çok hoş duruyor satmaya kıyamıyorum 30-40 tane uniq silah oldu.
    Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

hocam silahları nereye saklayabiliyoruz.carneroc'ta ev sahibiyim ama sadece pot ve scroll koyabiliyorum,üstüm full uniqe doldu atar oldum artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabbra

quote:

Dlc de pet olayı nedir?Besleyip salıyomuyuz neye yarıyor.

her hayvanın ayrı özellikleri var.Crit heal mana gibi bunlar senin karakterinin özelliklerine geçiyor.hepsinin ne verdiğini tam bilmiyorum ama bende fare kurt ve ayı var.fareyle kurt crit veriyor ayıda can veriyordu galiba.fazlada uğraşmadım internetten bulunabilir özellikleri.Örnek resim

yeni dlc 17 nisanda Teeth of Naros yine 800mb olacakmış.Idylla diye biyerde geçicek sanırım haritada var.Linkteki haritaya bakacak olursak daha fazla dlc gelebilir.

Edit:Resim

peki bu pet özelliklerini karaktere eklemek için extra bir item falanmı gerekiyor ? patchsiz oyunda varmı bu özellik ?

• Silahlarıda evdeki kasaya koyabiliyosun.Dolduysa almıyor olabilir ayrım yok herşey koyabilirsin,görev için olanlar koyulmuyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

peki bu pet özelliklerini karaktere eklemek için extra bir item falanmı gerekiyor ? patchsiz oyunda varmı bu özellik ?

sadece dead kel dlcsinde var zaten pet train normal oyunda yok.Gravehal Keep i yenilemen lazım ozaman çıkıyor.bir hayvan çıkarıp meat yada bug verip 3 kere geliştiriyorsun ayrıyetten bir şeye gerek yok.
  • "Her Righteous Fury" bu görev bug lu bilginize fast travel yapmanızı engelliyor ama %100 degil genelde bug a giriyor ve birçok bunun gibi buglar mevcut oyunda birden fazla yedek save niz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

"Her Righteous Fury" bu görev bug lu bilginize fast travel yapmanızı engelliyor ama %100 degil genelde bug a giriyor ve birçok bunun gibi buglar mevcut oyunda birden fazla yedek save niz olsun.

aynen öyle . eski kayıtı yüklemek zorunda kalmıştım
  • daha önce yazmıştım ama kimse cvp vermedi bu oyunda zoom out yok mu. yada widescreen ayarı. karakterin kıçının dibinde oynamaya bi türlü alışamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.