Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 40 level oldum. şimdi xp artmıyo niye böyle oldu ne yapsam etsem sabit 192 de kaldı ne yapmam gerekiyor bilen var mı
  • Skyrim'i anca sindirdim.Sırada bu oyun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

arkadaşlar 40 level oldum. şimdi xp artmıyo niye böyle oldu ne yapsam etsem sabit 192 de kaldı ne yapmam gerekiyor bilen var mı

40 son level değil miydi? Sonrası yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

arkadaşlar 40 level oldum. şimdi xp artmıyo niye böyle oldu ne yapsam etsem sabit 192 de kaldı ne yapmam gerekiyor bilen var mı

40 son level değil miydi? Sonrası yok diye biliyorum.

bi kaç yerde öyle okudum da yeni harita gelince ne olacak ? dlc yi kastediyorum o zaman boşuna mı oynayacağım
  • House Of Ballads ın final görevi i aşırı derecede zor itemleriniz kötüyse imkansız nerdeyse tamamlamak.

Zorluk:HARD

Sınıf:WİZARD

Yeni harita ile level limiti yükselebilir büyük ihtimal.
  • beyler bende oynuyorum bu oyunu Warr. um 30 lvl fakat itemlerimi koyabiliceğim bir yer varmı 80 tane yerim var fakat yetmiyor bazen bu konuda HARİTADA aydınlatabilicek birileri varmı acaba şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

beyler bende oynuyorum bu oyunu Warr. um 30 lvl fakat itemlerimi koyabiliceğim bir yer varmı 80 tane yerim var fakat yetmiyor bazen bu konuda HARİTADA aydınlatabilicek birileri varmı acaba şimdiden teşekkürler.

Bı satıcılarda "backpack" bulabilirsin . Her biri inventory kapasiteni "10" adet arttırır .

*Rikka Egest - The Corner Shop (Gorhart - Dalentarth's Odarath)
    *Riona Helt - Asker's Alley(City of Ysa)
    *Wil Donall - Scholia Arcana academy(Rathir Upper City)
    *Domus Politica merchant (Senecer Macit) - Adessa
    *Illyn Doldran - Mel Senshir

Ayrıca aşağıda yazdığım yerlerde ilgili görevleri bitirdiğinde sana ev alıp geliştirme hakkı tanınır .
    Evin içerisinde "155" eşya kapasiteli bir sandığın olur . Her evdeki sandık ortaktır .

*Canneroc
    *Rathir
    *Mothus Mining Outpost
    *Seawatch
    *House of Valor

• sağol dostum bu iyi oldu bu arada bende de TAVSİye DİSPEL yeteneğini Tamamiyle açın MOR itemler çok çıkıyor + set YAPABİLİCEĞNİZ İtemleride bolca düşürebiliyorsunuz o sandıklardan . Sagecraft ztn çok önemli onu açmadan hiçbiryere gitmeyin :D
  • bu arada dün gece oyunu sanırım bitirdim 32 lvlde . Şimdi mage ile oynamaya başladım fakat çokda zevkli değil warr. gibi :D
  • mage çok basit,
    lightining bolt stunluyor,flame 4 kişiye kadar yüksek dmg vuruyor :)
    bende 12. leveldeyim wizard kasıyorum.
  • level atladığımızda kazandığımız puanları illaki kullanmak zorundamıyız ? denedim ama kullanmadan geçmiyor.. kullandığım skiller full mecburen gereksiz olanlara puan vermek gerekiyor bazern..yanlışsam düzeltin
  • Şimdi ben daha oyunun başındayım ama bir sorum olacak. Burada ben The Widow ile anlaştım, bütün şehri elden geçirdim, şimdi ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Şimdi ben daha oyunun başındayım ama bir sorum olacak. Burada ben The Widow ile anlaştım, bütün şehri elden geçirdim, şimdi ne yapmam gerekiyor?

o yan görev.ana görev duruyor mu?

• Yeni DLC nin çıkmasına az kaldı...

Yenilikler:

-New Armors Set/Normal.

-New Weapons.

-New Main Quests/Faction Quests/Side Quests

-New Big Map(Baya büyük bir harita eklenicek deniliyor)

-Level limit i artıcak gibisindende söylentiler var.

Kingdoms of Amalur: Reckoning nin DLC leri her zamanki gibi dolu dolu geliyor aldıgına deyiyor.

Gelicegi çok parlak bir seri olucak böyle giderse.......

10/10

Game Of The Year.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 14 Nisan 2012; 17:16:02 >

• Arkadaşlar nasıl ev sahibi oluyoruz? Birde ben hem mage hem warrior olmak istiyorum..Yani şöyle söyliyim elimde staff olmasın normal balta yada kılıç olsun ama aynı zamanda lighting gibi büyüleride yapabiliyim istiyorum.. Önericeğiniz skiller ve yetenekler nelerdir ? Mesela Sagecraft ve dispel ne işe yarıyor bunlardan biraz bahsederseniz çok sevinirim,oyun biraz karışık geliyor çünk bana,yan görevleri yaparken başka görevleride yapmak zorunda kalıyoruz oyüzden..
  • Beyler saçma bir soru ama unuttum :D!!! oyun ekran görüntüsünü nasıl alıyorduk + Nereye kaydediyordu ? Harbi unutmuşum be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Beyler saçma bir soru ama unuttum :D!!! oyun ekran görüntüsünü nasıl alıyorduk + Nereye kaydediyordu ? Harbi unutmuşum be :D

ekran görüntelerini c/users/???/belgelerim/mygames/reckoning/defaults/screenshots buraya kaydediyor. prtsc sycrq tuşu ile alcan görüntüyü
  • En son çıkan dlc yi indirebilmem için gerekli olan linki verebilecek var mı acaba ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

En son çıkan dlc yi indirebilmem için gerekli olan linki verebilecek var mı acaba ? Teşekkürler

23.sayfada mesajimda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jabbra

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

En son çıkan dlc yi indirebilmem için gerekli olan linki verebilecek var mı acaba ? Teşekkürler

23.sayfada mesajimda var.

Toplam 9 sayfa var konuda
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.