Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kankalar bişe soracamm şimdi ben görevi bitirmeden kel'in dlc i indirdim :D yeni itemler eklendi dediler bu itemler sadece o yeni haritada mı cıkıyor yoksa heryerde mi direk o map e mi gitsem yoksa beklesem mi? bu bir denklem mi cvplar ?
  • yeni dlc gelecekti noldu ondan haber var mı? su güzel oyuna bu kadar az yorum geliyor ya gidin mario kasın panpalar
  • Aynısı bana oldu teeth of naros 'u indirdiğimde profilim silindi . Benim indirdiğimdede kurulum yoktu direk kopyalıyordun dosyaları . Ben oyunu tamemen silip tekrar yükledim save dosyalarını silmemistim ve normale döndü oyun eski save'im yerinde duruyor . Ama nası oynayacaz bu dlc yi bilmiyorum .
  • Sorunsuz oynuyorsun yani sonuç olarak ?
  • goreve başladım 2 dlcde duruyor savelerde.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 19 Nisan 2012; 21:44:56 >
  • Yorumun ne genel olarak dlc icin 1. dlc yi pek tutmadim ben ama yinede oynattirdi bu daha mi iyi daha mi kotu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

iyi gibi taştan adamların ülkesi gibi biyer.primal diye yeni damage gelmiş.41 lwl oldum yaratıklar kolay ölmüyor deve kuşu gibi jurassic park tan çıkma cyeni bir yaratık yapmışlar vs.vs

indirdiğin linki tekrar paylaşabilir misin . tıklayınca geçersiz falan diyor da
    edit: bi ricam daha var. save ni paylaşabilir misin . benim 40 level gitti. onlarca silah vardı armor falan. nasıl böyle bi salaklık yaptım anlamıyorum. daha düşük bi yerden başlamak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya. -- 19 Nisan 2012; 18:28:55 >
  • Legend of Dead Kel dlc sini kurdum, haritada sağ üst köşede haritası olan..daha 21 levelken bir göreve takıldım oraya gittim bir kızla( mağara içinde bomba falan koyduk , yıktık duvarları ) ama ben geriye ana adaya dönmek istiyorum,orada daha yapmadığım bir dolu yan görev var, ama dönmüyor..nasıl gitmem lazım acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Legend of Dead Kel dlc sini kurdum, haritada sağ üst köşede haritası olan..daha 21 levelken bir göreve takıldım oraya gittim bir kızla( mağara içinde bomba falan koyduk , yıktık duvarları ) ama ben geriye ana adaya dönmek istiyorum,orada daha yapmadığım bir dolu yan görev var, ama dönmüyor..nasıl gitmem lazım acaba ?

Adaya gittiğin kıza git captan battigon mu adı neyse onla geri dönebilirsin. Fast travel olmuyor harita arasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

Legend of Dead Kel dlc sini kurdum, haritada sağ üst köşede haritası olan..daha 21 levelken bir göreve takıldım oraya gittim bir kızla( mağara içinde bomba falan koyduk , yıktık duvarları ) ama ben geriye ana adaya dönmek istiyorum,orada daha yapmadığım bir dolu yan görev var, ama dönmüyor..nasıl gitmem lazım acaba ?

Adaya gittiğin kıza git captan battigon mu adı neyse onla geri dönebilirsin. Fast travel olmuyor harita arasında.

kıza gidiyorum ama herhangi bir seçenek çıkmıyor.bug falanmı oldu acaba ?
  • not today oyunun hangi versiyonunu indirdin sen skidrow mu ?
  • Diyalogda soluk renkli görünür ilk başta,hiç görünmüyorsa bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat9

yeni dlc gelecekti noldu ondan haber var mı? su güzel oyuna bu kadar az yorum geliyor ya gidin mario kasın panpalar

Millet o güzel oyunu korsan oynuyor. Konuya bakarmısınız? Torrent, crack muhabbetinden geçilmiyor.
  • Şimdi beyler benim kafa çok karıştı... Son dlcyi yüklesem bundan önce çıkanıda yüklememe gerek var mı ? Ciddi soruyorum anlamadım bu olayı
  • yok abi captan battigon falan konuşma seçenekleri silik görünüyor,adadak tüm görevleri bitircem neredeyse halen ana adaya dönemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

yeni dlc gelecekti noldu ondan haber var mı? su güzel oyuna bu kadar az yorum geliyor ya gidin mario kasın panpalar

Millet o güzel oyunu korsan oynuyor. Konuya bakarmısınız? Torrent, crack muhabbetinden geçilmiyor.

Kardesim sonuna kadar haklisinda ister istemez insan bu yola basvurmak zorunda kaliyor bazen .

Bu arada 2.dlc nin main gorevleri cok az 1 saat civarinda bitti faction gorevleri var mi varsa nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskerem

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Kardesim sonuna kadar haklisinda ister istemez insan bu yola basvurmak zorunda kaliyor bazen .

Bu arada 2.dlc nin main gorevleri cok az 1 saat civarinda bitti faction gorevleri var mi varsa nerede ?

Hocam yani bu muhabbetler pmden veya benzer yollardan devam ederse daha iyi olacaktır bence. Bu şekilde konu biraz ferahlamış olur. Crack yerine oyunu tartışmak için yer açılır.

• @haka35 save dosyası istemiştin buyur."Save".Stormcaller staff ,Pyromacers staff ve shield diye çok fena itemler yaptım armorlar da öyle.malzeme var craftlarsın ne olmak istersen.house of valordan başlıyor dlc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 20 Nisan 2012; 4:03:19 >
  • quote:

@haka35 save dosyası istemiştin buyur."Save".Stormcaller staff ,Pyromacers staff ve shield diye çok fena itemler yaptım armorlar da öyle.malzeme var craftlarsın ne olmak istersen.house of valordan başlıyor dlc.

çok sağol. okuldayım eve gidince indiririm. benim de 90 civarı armor (hepsi set ve mor isimlilerden) ve 40 civarı silah vardı. ah ah gitti güzel kariyer

• Factionlar hakkında bilginiz var mı su teeth of naros da yada yan gorevler normaldeki gibi gereksiz ne exp ne para veren gorevler mi yoksa saglam normal main gorevler gibi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.