Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna yeni başlayacağım. bir kere oynayabilirim , oyun iin pek zamanım yok. mage mi yoksa varrior mu hangisi zevkli. birinden başlayayım ? birde hangi statlara yükleneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyuna yeni başlayacağım. bir kere oynayabilirim , oyun iin pek zamanım yok. mage mi yoksa varrior mu hangisi zevkli. birinden başlayayım ? birde hangi statlara yükleneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Mage olmanı öneririm baya zevkli, stat vs. pek hatırlayamıyorum baya oldu bitireli ama çok güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

oyuna yeni başlayacağım. bir kere oynayabilirim , oyun iin pek zamanım yok. mage mi yoksa varrior mu hangisi zevkli. birinden başlayayım ? birde hangi statlara yükleneyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Mage olmanı öneririm baya zevkli, stat vs. pek hatırlayamıyorum baya oldu bitireli ama çok güzel oyun.

Hocam bu dispel ward olayını hatırlıyor musun mor bir daire etrafında şeffaf bir daire dolaşıyor falan bunu nasıl çözebiliriz açamıyorum bir türlü patlıyor lanetleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWayOfTheAlp -- 11 Şubat 2013; 14:54:27 >
  • Khalchar

eyvallah. mage ile başlayalım bakalım. uzun zamandar rpg hasreti çekiyorum .umarım iyi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWayOfTheAlp

quote:

quote:

Hocam bu dispel ward olayını hatırlıyor musun mor bir daire etrafında şeffaf bir daire dolaşıyor falan bunu nasıl çözebiliriz açamıyorum bir türlü patlıyor lanetleniyorum

Evet hızla alakalı birşeydi tek turda hepsini seçmen gerekiyor birden fazla şekil olanlar daha hızlı devre dışı kalıyor.

@bigbooss
    Kesinlikle iyi gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

Bu da benim karakter

oynarken ne kadar zevkliydi o zırhı fln düzünce ne kadar mutlu olmuştum

• quote:

quote:

Bu da benim karakter

oynarken ne kadar zevkliydi o zırhı fln düzünce ne kadar mutlu olmuştum

varrior mu kasmıştın.
    karakteri görünce heyecanlandım şimdi.
    silahlara artı basmı, özellik ekleme filan var mı _?
    bu güne kadar single oynadığım oyunlarda hep mmo larda olan itemler yardımıyla silahlara özellik ekleme olayının eksik olmasıydı, bunda böyle bir şey var sanırım ?

varrior mu kassam şimdi bilemedim ki , ? mage mi zevkli varrior mu ? zırh olayı benim kafamı çeliyor arkadaşlar.
    hayır evli iki çocuklu olmasam sorun olmaz. bir kere oynayıp biterecem. sonra tekrar dönüşüm yok. çünkü hemen başka oyuna geçmem lazım

• quote:

Konuyu biraz renklendirelim.
    Level 29 olan karakterimin kullandığı ekipmanlar, çok fazla çeşit var bakalım daha neler görücez.

Favori silahım Chakrams daha etkilisini bulamadım şimdilik.

Bende eski sayfalardan benim karakteri buldum.

• mageye karar verdim. tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
  • Bu oyuna Türkçe yama yapılcak deniyordu,öyle bir girişim varmı arkadaşlar ?
  • Bu oyunu bir inceleyeyim olmadı.
  • ya okçu karakter yaptım ama bosslarda ve zorlanıyorum dagger vb kullanmdan sade okla oynayabilen var mı çok akıcı ve sanatsal bir oyun çok geç kalmışım bu oyunu nasıl oynamadım herkese tavsiye edilir özeliikle rpg fanları kaçırmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ya okçu karakter yaptım ama bosslarda ve zorlanıyorum dagger vb kullanmdan sade okla oynayabilen var mı çok akıcı ve sanatsal bir oyun çok geç kalmışım bu oyunu nasıl oynamadım herkese tavsiye edilir özeliikle rpg fanları kaçırmasın...

warrior karakter çok sağlam oluyor. okların damage lerinin az çok hatırlıyorum da fazla değillerdi sanırım. bosslar zorlar doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strausser

quote:

ya okçu karakter yaptım ama bosslarda ve zorlanıyorum dagger vb kullanmdan sade okla oynayabilen var mı çok akıcı ve sanatsal bir oyun çok geç kalmışım bu oyunu nasıl oynamadım herkese tavsiye edilir özeliikle rpg fanları kaçırmasın...

warrior karakter çok sağlam oluyor. okların damage lerinin az çok hatırlıyorum da fazla değillerdi sanırım. bosslar zorlar doğal olarak

haklısınız oyunun ortasındayım bosslarda sıksık oku bırakıp dagger vb şeylere geiyorum okun bütün sikillerini neredeysee fulledim ama bir kılıç daggers kadar olmuyor oyunda silah dengesi olsaydı güzel olurdu..

• quote:

quote:

quote:

haklısınız oyunun ortasındayım bosslarda sıksık oku bırakıp dagger vb şeylere geiyorum okun bütün sikillerini neredeysee fulledim ama bir kılıç daggers kadar olmuyor oyunda silah dengesi olsaydı güzel olurdu..

dagger değil de sırtında taşıdığı 2 büyük bıçak tarzı şey vardı onlar çok iyi oluyorlardı. gayet hızlılardı da. aslında en iyisi karışık gitmek. çünkü stafflar da çok iyi. hepsinden birer birer

• quote:

quote:

quote:

quote:

dagger değil de sırtında taşıdığı 2 büyük bıçak tarzı şey vardı onlar çok iyi oluyorlardı. gayet hızlılardı da. aslında en iyisi karışık gitmek. çünkü stafflar da çok iyi. hepsinden birer birer

Faeblades diyorsun bende zaten mecbur karışık gidiyorum oyun akıyor....

• @brokenwings
    niye konuyu hortlattın ki canım çekti yükleyip oynayacam valla. oyun uzun zaten. dlc ler de var.
  • quote:

@brokenwings
    niye konuyu hortlattın ki canım çekti yükleyip oynayacam valla. oyun uzun zaten. dlc ler de var.

Tekrar oynanacak bir oyun bende başka buna benZer rpg bulamazsam bende başla karakterle bir kere daha birtirnek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun neden turkçe yaması yok
  • inceleme videosunu izledim, pek hoşuma gitmedi. çok kolay gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.