Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
2
Favori
47.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sactionex

Buda benim ufaklık :D nazicane Archmage im.. Yorumları alalım =P İsteyen olursa save i de koyabilirm

İyi bir asa craftlaman lazım.Adamımda tüm Armor ve takılarla %132 Fire Damage var artı Webwood Loreston un verdiği %6 FD ile %138 ediyor.Asam ile 1500 ile 3500 arası dmg vurabiliyorum.Armorlara %Fire Dmg ile % Health basman lazım.İyi craft parçaları varsa armor ve asa craftla derim.
    Buda benim yaptığım örnek olsun.

Kingdoms of Amalur: Reckoning (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 31 Mart 2012; 18:44:08 >

• Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım,sormak istediğim birkaç soru var.. Blacksmith yeteneğime veriyorum level atladığımda,şuana kadar sadece haritada ilkyerdeki Blacksmith aparatının ordaki kasadan aldığım eşyalar ile Staff yapabildim.. Daha güçlü itemler yapabilmek için istediği eşyaları nerden bulucam?

Birde Gemler var,Socket olarak olan bazı eşyalara kendimiz yapıp ekliyebiliyoruz fakat Blacksmith ile yaptığımız eşyalarımızda socketler olmuyor sanırım?
    Birde ben şimdi Sorcery skillerine daha çok veriyorum level atladığımda,Orda Arcane Warrior gibi bir yetenekte var ne işe yaradığını çözemedim bu oyunda açıkçası.. Birde Çift el kılıç yapabiliyormuyuz ? (Rogue sınıfındaki hançerler dışında)

En önemlisi ise bu Mor ve Mavi Renkle yazılmış Rare eşyalar nerelerden düşüyor ?

Çok teşekkür ederim şimdiden =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 2 Nisan 2012; 14:36:05 >
  • Arkadaşlar yardımcı olucak yokmu?Bu arada bir süre sonra Side Questler yüzünden oyun iyice karışıyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 3 Nisan 2012; 13:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Arkadaşlar yardımcı olucak yokmu?Bu arada bir süre sonra Side Questler yüzünden oyun iyice karışıyor :/

Ben O Yüzden Oynayamadım Zaten Karman Corman Oldu :D
  • Türkçe yaması olsa belki o karmaşayı giderir fakat bi side questi yaparken,o questi gerektiren alanlarda farklı side questlerde çıkıyor bazen onlarıda yapıyım hadi derken cidden karışmaya başlıyor olay =) ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Türkçe yaması olsa belki o karmaşayı giderir fakat bi side questi yaparken,o questi gerektiren alanlarda farklı side questlerde çıkıyor bazen onlarıda yapıyım hadi derken cidden karışmaya başlıyor olay =) ..

Şahsen Ben Hicbişey Anlamadım Oyundan Bir Başından Bir Sonundan Bir Ortasından ? Kapattım Gitti Sabır İsteyen Bir Oyun
  • Önünüze çıkan görevleri alın, ardından faction questlerinizi tamamlayın sonrada main quest ile devam edin yeniden faction quest alınca ona geçin diğer yan görevleri ister bu sırada ister oyunu bitirince tamamlayabilirsiniz pek bir sıkıntısı yok.
  • ana görevleri mümkün olduğunca geç yapmaya çalışarak oynuyorum ben, haritayı geziyorum alabiildiğim kadar yan görev alıyorum onları bitirince ana göreve devam ediyorum, diablo 3 çıkıncaya kadar idare etsin bari, ağırdan alıyorum iyice..anlama olayına gelince de ingilizcem iyi olmadığı için tam benim sevdiğim tarzda pata küte dalarak düşmanlara,skip mkip diye diye diyaloglara oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ana görevleri mümkün olduğunca geç yapmaya çalışarak oynuyorum ben, haritayı geziyorum alabiildiğim kadar yan görev alıyorum onları bitirince ana göreve devam ediyorum, diablo 3 çıkıncaya kadar idare etsin bari, ağırdan alıyorum iyice..anlama olayına gelince de ingilizcem iyi olmadığı için tam benim sevdiğim tarzda pata küte dalarak düşmanlara,skip mkip diye diye diyaloglara oynuyorum

Hocam doğrusu benim İngilizce fena değildir ama ben de aynen senin gibi oynuyorum. Hadi ana senaryo ve faction quest'leri neyse, iyi kötü okuyorum da yan görevlerde ne oldu ne bitti bir tanesini okuduysam ne olayım. Ünlem çıkan yere git, space tuşu ile hızlıca konuşmaları geç, sonra haritayı aç bak nerede bu quest. Sonrası dan dun zaten.

• @Fabrice malesef bende dediğini gibi oynuyorum bu oyunu =) aslında kötü yani yaptığımız,sonuçta questlerde dediklerini dinlemeden,anlamadan dan dun gidip yardırıyoruz.. Oyunun türkçe yaması olsa gerçekten çok süper olurdu.
  • beyler bu uniq denilen hammer nerede ya 1 haftadır onu arıyorum
  • beyler bende oyunu yeni edindim bi bakim dedim DH'den kesin indiren oynayan vardır yanılmamışım :) gene aşmışsınız

Oyun harika çok beğendim harita çok güzel grafikler ve yarattıkları dünya çok hoşuma gitti. Karakter kullanımı savaş büyü vs. şeyler çok kolay yönetilebiliyor.
    Bir an önce oynayın derim.
    Karakterimin resmini bir ara koyucam :)
    Bu arada online oynayabiliyormuyuz bunu bilginiz varmı ?
  • Bu oyunu anlamadan düm düz oynadım prof şekilde karakteri geliştirmiş üst düzey bir save arıyorum,Dlc oynanmamış olursa iyi olur onu oynamak için arıyorum.2 tane save var ama onlarıda indiremedim bi türlü.
  • Arkadaşlar işte benim bebeğim henüz 16 level daha yolun başındayım oyun çok sardı.

Bu arada yeni DLC çıkıyormuş Theet Of Naros adında umarım ileride online olur.
  • Ne bu milletteki mage hastalığı yahu ? Benden başka warrior oynayan yok sanırım :D
  • fallout gibi open world bir oyun mu? yoksa senaryo dışına çıkamıyor musun oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Ne bu milletteki mage hastalığı yahu ? Benden başka warrior oynayan yok sanırım :D

quote:

Ne bu milletteki mage hastalığı yahu ? Benden başka warrior oynayan yok sanırım :D

Ben varım hoca. Daha da hayatımda bir oyunda mage oynamışlığım yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

quote:

Ben varım hoca. Daha da hayatımda bir oyunda mage oynamışlığım yoktur.

ben de warrior gidiyorum. sapına kadar hem de 38 level

• Soğuk çeliğin çözemeyeceği sorun yoktur.

- Kimmeryalı Conan
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Madem istedin paylaşayım arkadaşım .
    Lvl 40 Finesse karakter . Kasasında set ve rare itemler mevcut .
    Fateweaver ile sıfırlama yapıp istediğin karaktere çevirebilirsiniz . Kasa item dolu olduğundan sıkıntı da yaşatmaz .
    Ama sanırım tüm görevler bittiği için oyunda yapılacak bir şey kalmadı sadece ıvır zıvır toplama görevleri var onlar da kendini tekrar ettiği için uğraşmadım .

Save Dosyası

Linkteki .rar içerisindeki dosyayı , Belgelerim/My Games içine yapıştırın değişikliği onaylayın .

Save için teşekkürler,emeğine sağlık çok uğraşmışsındır.

Fateweaver nerde acaba,Agarth sıfırlıyodu ama nerde kimbilir oda.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.