arkadaşlar bildiğiniz gibi tulkas da bu forumda.bundan 30 dk önce cz de tulkas ras geldi hep tulkas la 1v1 yapmak sitedim 1 kere yapmıştık almışş dı beni,bügün yaptığım 1v1 de işler biraz değişti :D ilk vs yi ben aldım biraz bekeldim arkadaşı bir daha geldi 2 i vs hakaten kıyasıya geçtii baya zorladık birbirimizi ama 1v1 saygısı olmayan 2 tane şahıs gelip bana dalmaya başaldı bende kaçtım ne yazık ki :(.buradan tulkas arkadaşımıza ve amore clanı kurucusu baytosa(oda forumdan :D)bu arkadaşlara sonsuz ty ler!!!
not:lütfen ban gibi simileyler kulanmayın sadece 1v1 paylaşmak istedim forumla.
kusura bakmayın ss i koymayı unuttum.ss biraz sonradan alındı :D
quote:
Orijinalden alıntı: xbox360_
kusura bakmayın ss i koymayı unuttum.ss biraz sonradan alındı :D
ya sunu kesdim bunu kesdim diyip foruma ss koymak fazla hosuma gitmiyor knight bu neyin ne olacagi belli olmaz.
asas minoru ayarlayamaz warrior mana yı kacirir priest heal i kacirir bişe olur yani..
knight da futbol gibi
quote:
Orijinalden alıntı: l4mifl
ya sunu kesdim bunu kesdim diyip foruma ss koymak fazla hosuma gitmiyor knight bu neyin ne olacagi belli olmaz.
asas minoru ayarlayamaz warrior mana yı kacirir priest heal i kacirir bişe olur yani..
knight da futbol gibi
Alıntıları Göster
PM den ty yazsaydın olmuyomuydu sanki çok önemli bi olay
quote:
Orijinalden alıntı: _NiceDayForDie_
PM den ty yazsaydın olmuyomuydu sanki çok önemli bi olay
Alıntıları Göster
Paylaşmak istemişsin güzelde Skilleri neden kapadın_? Milllete taktik mi wermek istemiyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ziiiiz
Paylaşmak istemişsin güzelde Skilleri neden kapadın_? Milllete taktik mi wermek istemiyosun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MiNin
quote:
Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz
+1
Alıntıları Göster
kestıysen kestın kesılmezmı o adam belkı baska bırı oynuyodu
quote:
Orijinalden alıntı: ::kanser::
kestıysen kestın kesılmezmı o adam belkı baska bırı oynuyodu
oncelıkle slm arkadaslar kingkong eet vs ler guseldi ilkınde dıkkat ettıysen sadece mınor oynadık ve hp yi ayarlayamadıım ıcın olmustm 2. cisinde hp pot la oynadım bu aradada bı tane vs ye saygısı olmayan debuffer karıstı ve kestı ama gercekten zevklı ve gusel vs idi.
quote:
Orijinalden alıntı: _TuLKaS_
oncelıkle slm arkadaslar kingkong eet vs ler guseldi ilkınde dıkkat ettıysen sadece mınor oynadık ve hp yi ayarlayamadıım ıcın olmustm 2. cisinde hp pot la oynadım bu aradada bı tane vs ye saygısı olmayan debuffer karıstı ve kestı ama gercekten zevklı ve gusel vs idi.
Alıntıları Göster
ty dostum vs için :D
quote:
ty dostum vs için :D
Alıntıları Göster
rica ederım dostum ya bu arada oyuna girebılen warmı ? login server werıp duruo..
quote:
rica ederım dostum ya bu arada oyuna girebılen warmı ? login server werıp duruo..
Alıntıları Göster
dostum şu an açık oyun bende start var,net ine ve pc ine bi reset at bence
quote:
dostum şu an açık oyun bende start var,net ine ve pc ine bi reset at bence
Alıntıları Göster
saolasın ama birazdan cıkıcam herkeze ii geceler
quote:
saolasın ama birazdan cıkıcam herkeze ii geceler
Alıntıları Göster
sen saol dostum sanada i geceler
quote:
sen saol dostum sanada i geceler
Alıntıları Göster
king... tebrikler dostum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Baytosa
king... tebrikler dostum :D
Alıntıları Göster
saol kanka :D
quote:
Orjinalden alıntı: xbox360_
arkadaşlar bildiğiniz gibi tulkas da bu forumda.bundan 30 dk önce cz de tulkas ras geldi hep tulkas la 1v1 yapmak sitedim 1 kere yapmıştık almışş dı beni,bügün yaptığım 1v1 de işler biraz değişti :D ilk vs yi ben aldım biraz bekeldim arkadaşı bir daha geldi 2 i vs hakaten kıyasıya geçtii baya zorladık birbirimizi ama 1v1 saygısı olmayan 2 tane şahıs gelip bana dalmaya başaldı bende kaçtım ne yazık ki :(.buradan tulkas arkadaşımıza ve amore clanı kurucusu baytosa(oda forumdan :D)bu arkadaşlara sonsuz ty ler!!!
way NOOB
naber len ?
quote:
Orijinalden alıntı: thejamoz
quote:
Orjinalden alıntı: xbox360_