Şimdi Ara

KingLevent (Venice) bir kac sözüm var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Allah'ın slmı tüm kalbi temizlere olsun herkeze burdan slm ederim.

Aslında foruma pek girmem yanlıs anlasılmasın burayı kücük gördügümden veya burdaki insanları kaileye almadıgımdan degil malesef pek vaktim olmuyor ve foruma takılırsam sanırım cıkamam.

Burda benim guildim unionım hakkımda bircok sey yazılmıs hala cogunu okumadım oyundan arkdaslar bahsetti bi gir bak diye birde Lord_Karakan rica etti OTTOMAN_TR masteri ondan geldim.

Burda tek bir topic acıcam malesef diger topiclerde yazılanlara cvp yazmıycam buna vaktim yok.

Ben Venice deki ve Xiandaki TURKLER guildinin kurucusuyum xianda hacklendigimden venice e de fzala giremedigimden masterlikları devrettim yanlız masterları devrettigim insanlara da sonsuz güveniyorum Allah emeklerini bosa cıkarmasın. TURKLER inancla kurulan bi guildir TURKLER'e katılmıs veya TURKLER den tanıdıkları da olanlar bilir ki biz elimizden geldigince oyundaki türk arkdaslara yardım etmeye calısmısızdır ancak saygısızlık ve terbiyesizlik durumları baska malesef bunları cogu kisi gibi bizlerde yaşadık.

Birkac konuya deginim birincisi guildimdeki her insanın arkasındayım cok sükür güzel bi ortamımız var Allah bozmasın.Burda haklı veya haksız münakasalar olmus olabilir ancak guildimdekileri tanırım ve onlara güveniyorum zaten bugüne kadar yanlız bana degil guilde veya hatta ve hatta guild dısı dostlarımıza dahi yanlıs yapıldıgında gerekli yaptırımları uygulamısımdır.Allah adaletli olmayı nasip etsin .

Bir diger konu OTTOMAN_TR ile olan unionımız arkdaslar OTTOMAN_TR altguildimiz degil kardes guildimizdi ve güzel bi unionımız vardı ne biz onları ne de onlar bizi zor durumlarda yanlız bırakmadı.Ordan Kasap ,alexandra ,lordkarakan barbar ve daha ismini hatırlıyamadıgımız bircok dostum var hala da görüsüürüm .OTTOMAN_TR ile unionı bozmamızın nedeni sungurla ilgili söylenen birkac sözdü bende bunu cözmek istedigimde muhattap olmayız denilip kestirilip atılmasıydı üstüne üstlük yalancılara uydun sende yalancısın denilmesi beni kırdı . Bu konuyu fazla uzatmıycam .

İkincisi OSMANLILAR diye unionımızda guild vardır bunun kurulmasını ben istedim cünkü unionımdaki bircok guildi ben actım ve benim icin tarihi anlamlar tasıyan guildlerdir ve TURKLER,GOKTURKLER;KARAHANLILAR,SELCUKLULAR ve OSMANLILAR isimlere bakan aradaki baglantıyı cözmekte zorlanmıyacaktır. OSMANLI guildi OSMANLILAR guildi ile karıstırıldıklarını sölüyor ki bana hala mantıksız geliyor venice de oynuyanlar zaten birbirni tanıyor herneyse sayet böle bi drum varsa herkez bilsinki OSMANLILAR bizim guildimiz OSMANLI ise apayrı bi guilddir bunu tekrar hatırlatim.

Bir konu dha var birkac topige baktım bana oyunda slm veren nasılsın diyen bazı insanları burda cok daha farklı gördüm (Hilekar dosttan Allah a sıgınırım .) ikiyüzlülere bisey demiycem onlara acıyorum.

Burdan cvp yazmaya calısıcam bu topicten sayet yazamazsam Venice Serveri Nickim KingLevent oyun icinde pm atabilirsiniz. Herkeze ii oyunlar dilerim.

KingLevent (Venice) bir kac sözüm var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.