Şimdi Ara

KingLevent (Venice) bir kac sözüm var(DÜZELTME!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk msj da sag taraf gözükmüyordu acemiyim biraz forumda kusura bakmayın
    tekrar yazıyorum aynısını :S

Öncelikle Allah'ın slmı tüm kalbi temizlere olsun herkeze burdan slm ederim.

Aslında foruma pek girmem yanlıs anlasılmasın burayı kücük gördügümden
    veya burdaki insanları kaileye almadıgımdan degil malesef pek vaktim
    olmuyor ve foruma takılırsam sanırım cıkamam.

Burda benim guildim unionım hakkımda bircok sey yazılmıs
    hala cogunu okumadım oyundan arkdaslar bahsetti bi gir bak diye birde
    Lord_Karakan rica etti OTTOMAN_TR masteri ondan geldim.

Burda tek bir topic acıcam malesef diger topiclerde yazılanlara cvp yazmıycam
    buna vaktim yok.

Ben Venice deki ve Xiandaki TURKLER guildinin kurucusuyum xianda
    hacklendigimden venice e de fzala giremedigimden masterlikları
    devrettim yanlız masterları devrettigim insanlara da sonsuz güveniyorum
    Allah emeklerini bosa cıkarmasın. TURKLER inancla kurulan bi guildir
    TURKLER'e katılmıs veya TURKLER den tanıdıkları da olanlar bilir ki
    biz elimizden geldigince oyundaki türk arkdaslara yardım etmeye
    calısmısızdır ancak saygısızlık ve terbiyesizlik durumları baska malesef
    bunları cogu kisi gibi bizlerde yaşadık.

Birkac konuya deginim birincisi guildimdeki her insanın arkasındayım
    cok sükür güzel bi ortamımız var Allah bozmasın.Burda haklı veya
    haksız münakasalar olmus olabilir ancak guildimdekileri tanırım ve
    onlara güveniyorum zaten bugüne kadar yanlız bana degil guilde veya
    hatta ve hatta guild dısı dostlarımıza dahi yanlıs yapıldıgında gerekli
    yaptırımları uygulamısımdır.Allah adaletli olmayı nasip etsin .

Bir diger konu OTTOMAN_TR ile olan unionımız arkdaslar
    OTTOMAN_TR altguildimiz degil kardes guildimizdi ve güzel bi unionımız
    vardı ne biz onları ne de onlar bizi zor durumlarda yanlız bırakmadı.
    Ordan Kasap ,alexandra ,lordkarakan barbar ve daha ismini
    hatırlıyamadıgımız bircok dostum var hala da görüsüürüm .
    OTTOMAN_TR ile unionı bozmamızın nedeni sungurla ilgili söylenen
    birkac sözdü bende bunu cözmek istedigimde muhattap
    olmayız denilip kestirilip atılmasıydı üstüne üstlük yalancılara
    uydun sende yalancısın denilmesi beni kırdı . Bu konuyu fazla uzatmıycam .

İkincisi OSMANLILAR diye unionımızda guild vardır bunun
    kurulmasını ben istedim cünkü unionımdaki bircok guildi ben
    actım ve benim icin tarihi anlamlar tasıyan guildlerdir ve TURKLER,GOKTURKLER;KARAHANLILAR,SELCUKLULAR ve
    OSMANLILAR isimlere bakan aradaki baglantıyı cözmekte
    zorlanmıyacaktır. OSMANLI guildi OSMANLILAR guildi ile
    karıstırıldıklarını sölüyor ki bana hala mantıksız geliyor venice
    de oynuyanlar zaten birbirni tanıyor herneyse sayet böle bi
    drum varsa herkez bilsinki OSMANLILAR bizim guildimiz
    OSMANLI ise apayrı bi guilddir bunu tekrar hatırlatim.

Bir konu dha var birkac topige baktım bana oyunda slm veren
    nasılsın diyen bazı insanları burda cok daha farklı gördüm
    (Hilekar dosttan Allah a sıgınırım .) ikiyüzlülere bisey demiycem
    onlara acıyorum.

Burdan cvp yazmaya calısıcam bu topicten sayet yazamazsam
    Venice Serveri Nickim KingLevent oyun icinde pm atabilirsiniz.
    Herkeze ii oyunlar dilerim.

• kolay gelsın levent uzun sure oldu gorusmeyelı osmanlılar guildı hakkında soyledıklerıne katılmıyorum zaten o bır alr guild ve oyunda dusuk lv olanlar yanı serverın yenılerı gelır serverı tanımayanlarç bana bızım alt guildımızde olduklarını soyleyen ama osmanlılarda olan arkadaslar vardı. bu yuzden katılmıyorum ama benı rahatsız etmıyo herkes ıstedıgı ısımde guild kurabılır. fıkrımı belırteyım dedım.

guildlerımız arasında sorun oldugu aşıkar ama benım turkler guildıyle alıp veremedıgım yok bı ıkı kısı rahatsız edıyo benı okadar. onlarda benı ılgılendırmez. sevdıgım arkadaslarımda var orda toxity handsome samael (kechi) ...vs gıbı

ben her turlu turke yardım etmısımdır bundan sonrada ederım kımseye karsı bı on yargım yoktur....

herkese kolay gelsın ıyı oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_King

kolay gelsın levent uzun sure oldu gorusmeyelı osmanlılar guildı hakkında soyledıklerıne katılmıyorum zaten o bır alr guild ve oyunda dusuk lv olanlar yanı serverın yenılerı gelır serverı tanımayanlarç bana bızım alt guildımızde olduklarını soyleyen ama osmanlılarda olan arkadaslar vardı. bu yuzden katılmıyorum ama benı rahatsız etmıyo herkes ıstedıgı ısımde guild kurabılır. fıkrımı belırteyım dedım.

guildlerımız arasında sorun oldugu aşıkar ama benım turkler guildıyle alıp veremedıgım yok bı ıkı kısı rahatsız edıyo benı okadar. onlarda benı ılgılendırmez. sevdıgım arkadaslarımda var orda toxity handsome samael (kechi) ...vs gıbı

ben her turlu turke yardım etmısımdır bundan sonrada ederım kımseye karsı bı on yargım yoktur....

herkese kolay gelsın ıyı oyunlar...
    seni hatırladim 3 5 thief expi icin benim kervanimi oyunun gerektigi gibi degilde isine gelir tarzda soymaya calismisdin bir aralar sonra Acıyıp uzaklasmisdin yeniden merhaba.

• LEVENT ONCELIKLE SANADA SELAM.[A.S.] SIMDI KONUYU FAZLA UZATMADAN BIRSEYLER YAZMAK ISTIYORUM.ONCELIKLE SUNGUR BEY ISIMLI SAHISLA BIREBIR HICBIR DIALOGUM OLMADI.BIZIM DIGER MASTER XYDAR_KHALIN E HITABINI COK KISI DOGRULADI VE KONUSMA TARZINI.KENDISINI OYUNDA DA GORUYORUM.COK FAZLA AGZINA GELENI KONUSUP DUSUNMEDEN,LAFLARINI ÖLCÜP TARTMADAN KONUSAN BIRISI.BIZIM MAZIMIZ SERVERIN BASI YASIMIZDA 24+ .BİZ GENEDE KÜÇÜGÜMÜZDEN BÜYÜGÜMÜZE SAYGILI VE SEVİYELİ Bİ ÜSLUPLA DAVRANDIK KIMSE O NEDENLE BIZE SIZ BANA BOYLE DEDINIZ DIYEMEZ.AMA O KISI HAKKINDA IYI DUSUNMESEMDE OYUNDA BILE HIC KONUYU ACMADIM VE ONA "SEN NE DIYORSUN" DEMEDIM.XYDAR_KHALININ LAFI OTTOMAN_TR NIN LAFIDIR UNIONDAN CIKTIYSA HEPIMIZ ADINA ALINMIS BIR KARARDIR.HER ZAMANDA DEDIGIM GIBI

KONUSMALARA BIRAZ OZEN GOSTERIM HERKES BIRBIRINE SAYGI GOSTERSE BU OYUNDA DAHA OYNANABILIR HALE GELICEK.

ARKADASLAR EGER OYUNDA SIZE BIRISI SÖVÜYORSA VEYA SAYGISIZCA KONUSUYORSA SİZ KENDİNİZİ BOZMAYIN EMIN OLUN O INSAN SİZE İMRENECEK VEYA ENİNDE SONUNDA YA DÜZELECEK YADA TERK EDECEK.

BİZİM GUILDIMIZLE DOST OLMANIN TEK ŞARTI KÜFÜRSÜZ VE TERBİYELİ-SAYGILI DİALOG

ŞAYET SİZDEN SİZİN YAPABİLECEGİNİZ COK ÜSTÜNDE BİR ŞEY BEKLEDİĞİMİ DÜSÜNÜYORSANIZ SİZ DEVAM EDİN.ZATEN SİZİ AŞIRYORDUR SAYGILI KONUSMA.

DEDİGİM GİBİ BU LAFIM TURKLER GUILDİNE VEYA VENİCE SERVERİNA VEYA SİLKROADA DEİL.TÜM HERŞEY İÇİN GEÇERLİ.KÜFRETMEDEN KONUSABİLİYORUM VE KIZDIGIM VEYA COK SEVİNDİGİMDE DUYGULARIMI KÜFÜRSÜZ OLARAK DİLE GETİREBİLİYORUM.KENDİMİ TUTMUYORUM AMA KÜFÜRE İHTİYACTA DUYMUYORUM.TEK RİCAM BU OTTOMAN_TR HERKESE SAYGI DUYAR.SİZDE EN AZ BİZİM SİZE GÖSTERDİGİMİZ SAYGIYI GOSTERIN BİZ HERZAMAN YANINIZDA OLUCAZ.KIMSEYE ARKAMIZI DONMEDİK DÖNMEYEDE NİYETİMİZ YOK.

LEVENT AGZINA SAGLIK.BENI KIRMADIGIN ICINDE SAGOL.İÇİNDE KIRGINLIK TUTMA.BİZ TÜRKÜZ ÇİNCE BİLMEYİZ.O NEDENLE ARKADAS OLUCAKSAK BU SERVERDA SENDE ARKADASLARINA BİR KEZ DAHA SOYLE.BİZİM OLAYIMIZ YOK KIMSE İLE.AMA ORADA BURADA OTTOMAN_TR ŞÖYLE OTTOMAN_TR BÖYLE DEMESİNLER.BU FORUMLAR UÇUP GİTMİYOR.BİZ KİMSE HAKKINDA BİSİ YAZMADIKKİ BU LAFLARI HAKEDELİM.BİZE BULAŞILMASIN BİZ ARTIK ŞU OYUNUN TADINI CIKARMAK İSTİYORUZ.SEN HERZAMAN ARKADASIMSIN OYUNDA DA GERÇEKTE DE.HERKESE SELAM OLSUN İYİ OYUNLAR........

• quote:

Orijinalden alıntı: LORD_KARAKAN

LEVENT ONCELIKLE SANADA SELAM.[A.S.] SIMDI KONUYU FAZLA UZATMADAN BIRSEYLER YAZMAK ISTIYORUM.ONCELIKLE SUNGUR BEY ISIMLI SAHISLA BIREBIR HICBIR DIALOGUM OLMADI.BIZIM DIGER MASTER XYDAR_KHALIN E HITABINI COK KISI DOGRULADI VE KONUSMA TARZINI.KENDISINI OYUNDA DA GORUYORUM.COK FAZLA AGZINA GELENI KONUSUP DUSUNMEDEN,LAFLARINI ÖLCÜP TARTMADAN KONUSAN BIRISI.BIZIM MAZIMIZ SERVERIN BASI YASIMIZDA 24+ .BİZ GENEDE KÜÇÜGÜMÜZDEN BÜYÜGÜMÜZE SAYGILI VE SEVİYELİ Bİ ÜSLUPLA DAVRANDIK KIMSE O NEDENLE BIZE SIZ BANA BOYLE DEDINIZ DIYEMEZ.AMA O KISI HAKKINDA IYI DUSUNMESEMDE OYUNDA BILE HIC KONUYU ACMADIM VE ONA "SEN NE DIYORSUN" DEMEDIM.XYDAR_KHALININ LAFI OTTOMAN_TR NIN LAFIDIR UNIONDAN CIKTIYSA HEPIMIZ ADINA ALINMIS BIR KARARDIR.HER ZAMANDA DEDIGIM GIBI

KONUSMALARA BIRAZ OZEN GOSTERIM HERKES BIRBIRINE SAYGI GOSTERSE BU OYUNDA DAHA OYNANABILIR HALE GELICEK.

ARKADASLAR EGER OYUNDA SIZE BIRISI SÖVÜYORSA VEYA SAYGISIZCA KONUSUYORSA SİZ KENDİNİZİ BOZMAYIN EMIN OLUN O INSAN SİZE İMRENECEK VEYA ENİNDE SONUNDA YA DÜZELECEK YADA TERK EDECEK.

BİZİM GUILDIMIZLE DOST OLMANIN TEK ŞARTI KÜFÜRSÜZ VE TERBİYELİ-SAYGILI DİALOG

ŞAYET SİZDEN SİZİN YAPABİLECEGİNİZ COK ÜSTÜNDE BİR ŞEY BEKLEDİĞİMİ DÜSÜNÜYORSANIZ SİZ DEVAM EDİN.ZATEN SİZİ AŞIRYORDUR SAYGILI KONUSMA.

DEDİGİM GİBİ BU LAFIM TURKLER GUILDİNE VEYA VENİCE SERVERİNA VEYA SİLKROADA DEİL.TÜM HERŞEY İÇİN GEÇERLİ.KÜFRETMEDEN KONUSABİLİYORUM VE KIZDIGIM VEYA COK SEVİNDİGİMDE DUYGULARIMI KÜFÜRSÜZ OLARAK DİLE GETİREBİLİYORUM.KENDİMİ TUTMUYORUM AMA KÜFÜRE İHTİYACTA DUYMUYORUM.TEK RİCAM BU OTTOMAN_TR HERKESE SAYGI DUYAR.SİZDE EN AZ BİZİM SİZE GÖSTERDİGİMİZ SAYGIYI GOSTERIN BİZ HERZAMAN YANINIZDA OLUCAZ.KIMSEYE ARKAMIZI DONMEDİK DÖNMEYEDE NİYETİMİZ YOK.

LEVENT AGZINA SAGLIK.BENI KIRMADIGIN ICINDE SAGOL.İÇİNDE KIRGINLIK TUTMA.BİZ TÜRKÜZ ÇİNCE BİLMEYİZ.O NEDENLE ARKADAS OLUCAKSAK BU SERVERDA SENDE ARKADASLARINA BİR KEZ DAHA SOYLE.BİZİM OLAYIMIZ YOK KIMSE İLE.AMA ORADA BURADA OTTOMAN_TR ŞÖYLE OTTOMAN_TR BÖYLE DEMESİNLER.BU FORUMLAR UÇUP GİTMİYOR.BİZ KİMSE HAKKINDA BİSİ YAZMADIKKİ BU LAFLARI HAKEDELİM.BİZE BULAŞILMASIN BİZ ARTIK ŞU OYUNUN TADINI CIKARMAK İSTİYORUZ.SEN HERZAMAN ARKADASIMSIN OYUNDA DA GERÇEKTE DE.HERKESE SELAM OLSUN İYİ OYUNLAR........
    ah levent ah.meydanı bıraktın başkalarına bak neler oldu.keşke herşey ilk günlerdeki gibi devam etseydi.ama hatayı biraz kendinde ara.sen bırakıp gitmeseydin çatlak sesler çıkmazdı.neyse sağlık olsun kardeşim.herzaman kardeşimizsin.tek üzüldüğümüz konu oyun için yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı.hemde gereksiz gereksiz adamlardan.konuşmaya bile hakkı olmayanlardan.

.oyun içinde görüşürüz.tekrar başladım oyuna çünkü.kendine iyi bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

ah levent ah.meydanı bıraktın başkalarına bak neler oldu.keşke herşey ilk günlerdeki gibi devam etseydi.ama hatayı biraz kendinde ara.sen bırakıp gitmeseydin çatlak sesler çıkmazdı.neyse sağlık olsun kardeşim.herzaman kardeşimizsin.tek üzüldüğümüz konu oyun için yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı.hemde gereksiz gereksiz adamlardan.konuşmaya bile hakkı olmayanlardan.

.oyun içinde görüşürüz.tekrar başladım oyuna çünkü.kendine iyi bak..

Alıntıları Göster
    Öncelikle yorum yapanlara tesekürler sungur meselesinden baslamak istiyorum simdi
    sungurun dedigi laflar guildinizden dogrulandı veya dogrulanmadı ne dedi de bilmiyorum aslında biliyorum
    asıl mesele su ben sungura sen böyle böyle dedin mi dedigimde bana dedigim var demedigim var dedi
    bende uniondan olaya sahit birkac kisi cagırdım ve sungur sert konustu ama bazı seyleri sölemedi dediler
    xydar ise bunları söledigini diretti bende xydar gel party kurdum konusalım dedim uniondan bi kac kisi topladım herkez geldi
    sungur dahil ancak xydar ben gelmem muhattap olmam dedi bende xydar ortaya bisey sölüyorsun benden oyuncumu atmamı istiyorsun ama
    gel yüzlestiricem herkezi dedigimde yok dedi sonra da levent sende yalancısın dedi burda bi ikilem var
    zaten sonra unionı bozdu yolun acık olsun dedim ha burda sungur haklı cünkü sungurun dedigini iddia edilen sözleri ben xydardan baska bi kisiden
    duydum denildigine rastlamadım herneyse barbar senle de uzun zamn oldu görüsmeyeli umarım iisindir
    merak etmeyin TURKLER vahim bi durumda degil Allah a sükür hersey yerinde bu arada cocuk coluk diyosunuz benim guildimde genelde
    yaslar 30+dır cogu evli cocuklu insanlar gerci bu degil mesele ama madem herkez sölüyor bende söleyim kimseye düsmanlıgım yok zaten
    bu bir oyun düsmanı oldugmu oyunda kesebilirsem keserim veya o insanla muhattap olmam
    bu kadar. Acıkcası haklı haksız yoruldum laflarımızın arkasındayım ama bu tartısmalarında bitmiyecegini biliyorum
    umarım herkez oyunda oldugmuzu anlar ve tadını cıkarır.

• seni hatırladim 3 5 thief expi icin benim kervanimi oyunun gerektigi gibi degilde isine gelir tarzda soymaya calismisdin bir aralar sonra Acıyıp uzaklasmisdin yeniden merhaba.

simdi buna bi cvbım var ben lvl 3 thieifm bircok thief taktigim vardır oyunun gerektirdigi gibi degilde isine gelir tarz nedir anlamadım yanlız ben türkleri soymam bana türküm desin yeter milyon tane adama konusmadı soyduktan sonra ben türküm dedi gel dedim parasını verdim sayet bazı sacma sapan adamlar var cok gülüyorum bagırıyorum türksen acil söle diye thieflerim cıkıcak adam da ses yok taki ölüyor saydırıyor küfrü :) simdi gülim mi ne diyim ben böle adama ölesine küfür edene parasını da vermem gördügüm yerde de alırım asagı . yanlıslıkla arada ölenler olabilir onlarında genelde malının basında beklerim gelsinler alsınlar diye ama artık ugrasmıyorum bana türküm diyeni kesmem arada kaynıyan kendi bilir malını almam bırakır giderim bi de bazen cok komik seyler oluyor yazim madem adama diyorm bana bi parca malını sat (gerci artık mal olmadan thief yapabiliyorum bi kac teknik buldum) adam soyucam zannedip kacıyor kimsi biizi thief görmüs oyunda oldugunu unutmuss pühhh yakısırmı yazık sizin gibi türke diyor :) ben thiefim arkdaslar insallah yakında lvl 4 olucam sanırım venice in ilk lvl 3 thiefi de benim beni gören veya guildimden herhangi bi kimseyi thief gören kervancı slm versin yeter sonra gitmesine bile yardım ederiz onun icin mantıklı konuslaım

• quote:

Orijinalden alıntı: Prothief

Öncelikle yorum yapanlara tesekürler sungur meselesinden baslamak istiyorum simdi
    sungurun dedigi laflar guildinizden dogrulandı veya dogrulanmadı ne dedi de bilmiyorum aslında biliyorum
    asıl mesele su ben sungura sen böyle böyle dedin mi dedigimde bana dedigim var demedigim var dedi
    bende uniondan olaya sahit birkac kisi cagırdım ve sungur sert konustu ama bazı seyleri sölemedi dediler
    xydar ise bunları söledigini diretti bende xydar gel party kurdum konusalım dedim uniondan bi kac kisi topladım herkez geldi
    sungur dahil ancak xydar ben gelmem muhattap olmam dedi bende xydar ortaya bisey sölüyorsun benden oyuncumu atmamı istiyorsun ama
    gel yüzlestiricem herkezi dedigimde yok dedi sonra da levent sende yalancısın dedi burda bi ikilem var
    zaten sonra unionı bozdu yolun acık olsun dedim ha burda sungur haklı cünkü sungurun dedigini iddia edilen sözleri ben xydardan baska bi kisiden
    duydum denildigine rastlamadım herneyse barbar senle de uzun zamn oldu görüsmeyeli umarım iisindir
    merak etmeyin TURKLER vahim bi durumda degil Allah a sükür hersey yerinde bu arada cocuk coluk diyosunuz benim guildimde genelde
    yaslar 30+dır cogu evli cocuklu insanlar gerci bu degil mesele ama madem herkez sölüyor bende söleyim kimseye düsmanlıgım yok zaten
    bu bir oyun düsmanı oldugmu oyunda kesebilirsem keserim veya o insanla muhattap olmam
    bu kadar. Acıkcası haklı haksız yoruldum laflarımızın arkasındayım ama bu tartısmalarında bitmiyecegini biliyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Prothief

leventçim tekrar merhaba kardeşim.msjını okudum bazı laflarına katılıyorum ama bazılarınada katılmam mümkün değil.neden dersen ben zaten turkler guildinin kadrosunu az çok biliyorum.içlerinde benim guilde aldığım adamlarda çok.hatta sungur bey i bile karahanlılara alan benim.ama bu demek değildirki haksızı savunacam.ben sungur a asla kötü gözle bakmıyorum ama o da bası şahısların dolduruşuna geldi.ve 2 hafta önce forumda çıkan kavgalarda zaten kim haklı kim haksız, kim delikanlı kim terbiyesiz herkes gördü.gerçi o topiklerin hepsi silindi ama inan okumanı isterdim hepsini.birkaçının ss lerini aldım istediğin zaman yollarım sana.zaten banlanan adamların hepsi belli.biz sözlerimizde, davamızda haksız olsak zaten o banlananlar arasında olurduk.

kanuni konusunda söyleyeceğim birkaç şey var sana.kanuni yide turkler guildine kazandıran yine sen ve bendik.bağlantıyı yapan ve onunla konuşup ikna eden ben onu ve arkadaşlarını guilde alan sendin.kanuninin ben o zamanlar hiçbir yanlışını görmedim.ama sanki 2 hafta önce forumda konuşan o değildi.ya çok değişmiş yada o da dolduruşa gelmiş.çok hakaret etti bize.neyse biz unuttuk bunları ama burada bir konuyu açmak istiyorum kanuni guild masterlık nedir tam bilmiyor bence.forumda açtığı topikler bunu belli etti zaten.guild masterlık hava atmak değildir.alçakgönüllü , öğretici, yardımcı olması ve lider vasıflarına sahip olması gerekli.bunların birkaçı maalesef onda yok.

neyse kardeşim en kısa zamanda görüşürüz oyunda.kendine dikkat et.

• quote:

quote:

leventçim tekrar merhaba kardeşim.msjını okudum bazı laflarına katılıyorum ama bazılarınada katılmam mümkün değil.neden dersen ben zaten turkler guildinin kadrosunu az çok biliyorum.içlerinde benim guilde aldığım adamlarda çok.hatta sungur bey i bile karahanlılara alan benim.ama bu demek değildirki haksızı savunacam.ben sungur a asla kötü gözle bakmıyorum ama o da bası şahısların dolduruşuna geldi.ve 2 hafta önce forumda çıkan kavgalarda zaten kim haklı kim haksız, kim delikanlı kim terbiyesiz herkes gördü.gerçi o topiklerin hepsi silindi ama inan okumanı isterdim hepsini.birkaçının ss lerini aldım istediğin zaman yollarım sana.zaten banlanan adamların hepsi belli.biz sözlerimizde, davamızda haksız olsak zaten o banlananlar arasında olurduk.

kanuni konusunda söyleyeceğim birkaç şey var sana.kanuni yide turkler guildine kazandıran yine sen ve bendik.bağlantıyı yapan ve onunla konuşup ikna eden ben onu ve arkadaşlarını guilde alan sendin.kanuninin ben o zamanlar hiçbir yanlışını görmedim.ama sanki 2 hafta önce forumda konuşan o değildi.ya çok değişmiş yada o da dolduruşa gelmiş.çok hakaret etti bize.neyse biz unuttuk bunları ama burada bir konuyu açmak istiyorum kanuni guild masterlık nedir tam bilmiyor bence.forumda açtığı topikler bunu belli etti zaten.guild masterlık hava atmak değildir.alçakgönüllü , öğretici, yardımcı olması ve lider vasıflarına sahip olması gerekli.bunların birkaçı maalesef onda yok.

neyse kardeşim en kısa zamanda görüşürüz oyunda.kendine dikkat et.

Alıntıları Göster
    Selam herkese LORD_WESTSIDE ın soyledıklerı hakkında bıseyler soylemek ıstıyorum...

levent benı seversın yada nefret edersın, kaale alırsın yada almazsın ama senı bı konuda uyarmak ısterım...
    ve bu soylıyceklerım osmanlı ve turkler guildı arasındakı zıtlasmayla hıc bır ılgısı yoktur sadece kısısel olarak yazıyorum buraya...

turkler guildının su ankı masterı kızdıgı herhangı bır olayda kıme olursa olsun her yazısına ALLAH la baslayıp ana avrat kız kısrak ne varsa karıstırıyor ınan kufuru yabancılara bıle ederken benım yuzum kızarıyor... bu olayı serverdekı herkesde goruyo cunku globalden yazıyor .
    tamam ınsan bazen nefsıne hakım olamaz yaparda defalarca oluyosa bu olay o kısının kısılıgını yansıtıyo demektır...
    ben o adamı severdım hatta bana kanka bile derdi... ama su an onun hakkındakı butun goruslerım degıstı....

sen forumları okumadıgını soyluyosun okumanı cok ısterdım daha once cunku bu adamın reklam meraklısı en buyuk benım havasında ve kendını turkler guildinin önünde goren tavırlarına sahıt olurdun... ınsan guildıye gurur duyar bu adam kendı reklamını yapıyo... orda okadar efendı ınsan varken bu adamın gelmesıne uzuldum....

neyse levent ben sana dost olarak konustum bunun kesınlıklke turkler guildıyle ılgılı oldugunu dusunme ben sadece bu adamın o guzel guilde yakısmadıgını anlatmak ıstedım yoksa kım haklı kım haksız tartısması olarak degıl ..

kesınlıkle bır art nıyet tasımadan yazdım bu yazıyı umarım yanlıs anlasılmaz ben turkler guildının masterı olarak leventı tanırım su ankı masterı degıl... ve turkler guildınden kım olursa olsun yardım gerekırse hıc tereddut etmeden ederım bu bır oyun kın gutmeye gerek yok ....

kolay gelsın hepınıze arkadaslar herkese ıyı huzurlu oyunlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 4 Ağustos 2006; 16:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent_King

Selam herkese LORD_WESTSIDE ın soyledıklerı hakkında bıseyler soylemek ıstıyorum...

levent benı seversın yada nefret edersın, kaale alırsın yada almazsın ama senı bı konuda uyarmak ısterım...
    ve bu soylıyceklerım osmanlı ve turkler guildı arasındakı zıtlasmayla hıc bır ılgısı yoktur sadece kısısel olarak yazıyorum buraya...

turkler guildının su ankı masterı kızdıgı herhangı bır olayda kıme olursa olsun her yazısına ALLAH la baslayıp ana avrat kız kısrak ne varsa karıstırıyor ınan kufuru yabancılara bıle ederken benım yuzum kızarıyor... bu olayı serverdekı herkesde goruyo cunku globalden yazıyor .
    tamam ınsan bazen nefsıne hakım olamaz yaparda defalarca oluyosa bu olay o kısının kısılıgını yansıtıyo demektır...
    ben o adamı severdım hatta bana kanka bile derdi... ama su an onun hakkındakı butun goruslerım degıstı....

sen forumları okumadıgını soyluyosun okumanı cok ısterdım daha once cunku bu adamın reklam meraklısı en buyuk benım havasında ve kendını turkler guildinin önünde goren tavırlarına sahıt olurdun... ınsan guildıye gurur duyar bu adam kendı reklamını yapıyo... orda okadar efendı ınsan varken bu adamın gelmesıne uzuldum....

neyse levent ben sana dost olarak konustum bunun kesınlıklke turkler guildıyle ılgılı oldugunu dusunme ben sadece bu adamın o guzel guilde yakısmadıgını anlatmak ıstedım yoksa kım haklı kım haksız tartısması olarak degıl ..

kesınlıkle bır art nıyet tasımadan yazdım bu yazıyı umarım yanlıs anlasılmaz ben turkler guildının masterı olarak leventı tanırım su ankı masterı degıl... ve turkler guildınden kım olursa olsun yardım gerekırse hıc tereddut etmeden ederım bu bır oyun kın gutmeye gerek yok ....

kolay gelsın hepınıze arkadaslar herkese ıyı huzurlu oyunlar....

Alıntıları Göster
    ARKADASLARIM VE KUZENIM GEREKEN HERŞEYİ SOYLEMIS.BENDE ONLARINDA SOZLERINE KATILIYORUM.YANLIZ KANUNI HAKKINDA ONLARDAN DAHA IYIMSERIM ARTIK.BİRAZ KIZGIN VE KIRGINDIM AMA GEÇTİ.HERKESE KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD_KARAKAN -- 4 Ağustos 2006; 16:37:04 >

• quote:

ARKADASLARIM VE KUZENIM GEREKEN HERŞEYİ SOYLEMIS.BENDE ONLARINDA SOZLERINE KATILIYORUM.YANLIZ KANUNI HAKKINDA ONLARDAN DAHA IYIMSERIM ARTIK.BİRAZ KIZGIN VE KIRGINDIM AMA GEÇTİ.HERKESE KOLAY GELSİN

Alıntıları Göster
    arkdaslar erman (KaNuNi ) realde de tanıstıgım bir insandır inanın cogu insandan daha cok fedakar ve elinden geldigi icin sadece bizim guilde degil brcok insana yardımcı olmaya calısmıs bi insandır bu konuda zaten kendisini bizlere kanıtladı . evet bazen küfür etti bende sahit oldum ancak bunların zun sürenin patlaması ile yaptı sungurun ve ermanın bu sitede yazdıklarını görmedim daha dogrusu bu forumu pek bilmiyorum aslında biliyorum da cok girmedim . kanuni bircok zamn sonra böle oldu yani böle oldu derken küfür vs. olaylarından bahsediyorum cogunda haklıydı tmm küfür etti belki haklıykan haksız gözüktü neyse cok uzatmak istemiyorum masterlık zordur ben ve bircok master bilir ki sorumlulukları vardır .bircok zamn bede bu sorumlulukları dört dörtlük yerine getiremedim ama erman bunu kaldırıck yetenektedir ve su an da onun türklerde olmasından türkler guildi inanıyorum ki gayet mutludur . yorumlarınıza tesekkür ederim ama gelin bazı seyleri zamana bırakalım zaten zamanla hersey cözülücektir ben burda tek tek su söle yaptı bu böle yaptı dedikodu yapmak istemiyorum ama hepimiz biseler yasadık bırakalım artık bunları önümüze bakalım union kurmussunuz tebrik ederim hayırlısı olsn . herkeze tekrar ii oyunlar.

• quote:

arkdaslar erman (KaNuNi ) realde de tanıstıgım bir insandır inanın cogu insandan daha cok fedakar ve elinden geldigi icin sadece bizim guilde degil brcok insana yardımcı olmaya calısmıs bi insandır bu konuda zaten kendisini bizlere kanıtladı . evet bazen küfür etti bende sahit oldum ancak bunların zun sürenin patlaması ile yaptı sungurun ve ermanın bu sitede yazdıklarını görmedim daha dogrusu bu forumu pek bilmiyorum aslında biliyorum da cok girmedim . kanuni bircok zamn sonra böle oldu yani böle oldu derken küfür vs. olaylarından bahsediyorum cogunda haklıydı tmm küfür etti belki haklıykan haksız gözüktü neyse cok uzatmak istemiyorum masterlık zordur ben ve bircok master bilir ki sorumlulukları vardır .bircok zamn bede bu sorumlulukları dört dörtlük yerine getiremedim ama erman bunu kaldırıck yetenektedir ve su an da onun türklerde olmasından türkler guildi inanıyorum ki gayet mutludur . yorumlarınıza tesekkür ederim ama gelin bazı seyleri zamana bırakalım zaten zamanla hersey cözülücektir ben burda tek tek su söle yaptı bu böle yaptı dedikodu yapmak istemiyorum ama hepimiz biseler yasadık bırakalım artık bunları önümüze bakalım union kurmussunuz tebrik ederim hayırlısı olsn . herkeze tekrar ii oyunlar.

Alıntıları Göster
    burayı atlayın burası boşluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caradoc -- 4 Ağustos 2006; 22:33:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caradoc

burayı atlayın burası boşluk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caradoc

selam arkadaşlar ben caradoc(murat)...tanıyanlar tanır şimdiye kadar elimden geldiği kadar kimsenin kalbini kırmamaya ve efendi olmaya çalıştım...derseniz şuan ne alakası var nerden çıktın sen die leventin bahsettiği sungur ve xydar arasında geçen olaydaki şahitlerden biri ben olduğum için konuya girme ihtiyacı hissettim. olayı hala net bir şekilde hatırlıyorum.o konu kapanalı çok oldu ama konuyla ilgili sorusu olan varsa cevaplıyabilirim..

bence mesajını editle ve sil hemen.tartışma ortamı istemiyoruz.rica ediyorum senden.kendinde söylemişsin konu kapanalı çok oldu tekrar açılmasını istemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 4 Ağustos 2006; 21:51:46 >

• quote:

quote:

selam arkadaşlar ben caradoc(murat)...tanıyanlar tanır şimdiye kadar elimden geldiği kadar kimsenin kalbini kırmamaya ve efendi olmaya çalıştım...derseniz şuan ne alakası var nerden çıktın sen die leventin bahsettiği sungur ve xydar arasında geçen olaydaki şahitlerden biri ben olduğum için konuya girme ihtiyacı hissettim. olayı hala net bir şekilde hatırlıyorum.o konu kapanalı çok oldu ama konuyla ilgili sorusu olan varsa cevaplıyabilirim..

bence mesajını editle ve sil hemen.tartışma ortamı istemiyoruz.rica ediyorum senden.kendinde söylemişsin konu kapanalı çok oldu tekrar açılmasını istemiyoruz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

sanırım yanlış anlaşıldı söylediklerim.zaten yeterince tartışma yaşandı başka bi tartışmayıda ne ben başlatmak isterim nede başkasının başlatmasını isterim.kusura bakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: caradoc

quote:

quote:

sanırım yanlış anlaşıldı söylediklerim.zaten yeterince tartışma yaşandı başka bi tartışmayıda ne ben başlatmak isterim nede başkasının başlatmasını isterim.kusura bakmayın..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

saolasın.kendine iyi bak.

• quote:

Alıntıları Göster
    ben sungur veya osmanlı olayı adına yazmadım yanlıs anlasılmasın.... farklı olayları kasteddım...

yanlıs anlasılmasın dıye duzeltmek ıstedım..... hepınıze ıyı oyunlar her turkun basımın ustunde yerı vardı buna turkler guildındekı arkadaslarda dahıl elımden geldıgınce herkese yardım ettım yıne ederım kolay gelsın herkese ıyı oyunlar ...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

TEŞEKKÜRLER UNİONUMUZ İÇİN İYİ DİLEKLERİNE.TÜRKÜZ DOGRUYUZ ÇALIŞKANIZ. :):):)

• quote:

quote:

TEŞEKKÜRLER UNİONUMUZ İÇİN İYİ DİLEKLERİNE.TÜRKÜZ DOGRUYUZ ÇALIŞKANIZ. :):):)

Alıntıları Göster
    genel kurmay toplanmış haberimiz yok

kechiyi transfer icin pm atın ve bonservis bedelini yazın :D

şaka bir yana herkesi bir arada konuşurken görmek beni sevindirdi...

Kolay gelsin arkadaslar zerkiniz full dayanışma hiç bitmesin! saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheThane

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheThane

seni transfer için devreye rus mafyasını soktum.bilmiyom artık naparlar sana.işlerini çok temiz yapıyorlarmış.o da olmadı yakuza, italyan mafyası ne varsa sokacaz devreye.ya da dur ben en iyisi sizin kafeyi basayım.

• quote:

quote:

seni transfer için devreye rus mafyasını soktum.bilmiyom artık naparlar sana.işlerini çok temiz yapıyorlarmış.o da olmadı yakuza, italyan mafyası ne varsa sokacaz devreye.ya da dur ben en iyisi sizin kafeyi basayım.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

çok zahmete girmişsin ..1 karışık tost bide kola ısmarla tamamdır o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caradoc -- 5 Ağustos 2006; 12:00:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.