Şimdi Ara

KingLevent (Venice) bir kac sözüm var(DÜZELTME!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

quote:

Orjinalden alıntı: TheThane

genel kurmay toplanmış haberimiz yok

kechiyi transfer icin pm atın ve bonservis bedelini yazın :D

şaka bir yana herkesi bir arada konuşurken görmek beni sevindirdi...

Kolay gelsin arkadaslar zerkiniz full dayanışma hiç bitmesin! saygılar

seni transfer için devreye rus mafyasını soktum.bilmiyom artık naparlar sana. işlerini çok temiz yapıyorlarmış.o da olmadı yakuza, italyan mafyası ne varsa sokacaz devreye.ya da dur ben en iyisi sizin kafeyi basayım.

çok zahmete girmişsin ..1 karışık tost bide kola ısmarla tamamdır o

zahuahuahuahuuah

Nick: KingLevent
    Server: Venice
    Lvl : hergün degisiyor

• Sevgi Ve Saygıyla Kalmanız Dilegiyle OTTOMAN_TR..........................................
  • sevgiler ve saygılarımla g00dThief_ ben iki tarafıda çok iyi tanıyorum turkler guildinde çok vaktim geçti...hiç bana hataları olmadı ...ama bir gün geldi ben bi hata yaptım çıkmak zorunda kaldım ,,,:( benim bütün online oyunlarda gördüğüm en iyi arkadaşlık oradaydı... herkese kolay gelsin ....
  • rusları yolla baba

ya znayesh po russki ;)

japonda olur ... yokata!!!!

italya bizim toprak yahuuuuuuuuuuuu uno momento importante resultante...

karadok... ben gorurum seni tost kolayı... o sen olmayasın 5 ytl koymuş onune bozuk bi tost bi kola bora abi /kafeci* birde yarım depo internet

kaybol lam kaybol ilk geldin kafeye biliom halini :D
  • tamam bi ayvalık tostu geliyo hemen.
  • tatil istiorum ben?

ayarlayın gidelim

daha tatile cıkamadım lanet olsun

yazlık bilem var in cin silkroad oynuyor ordada
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheThane

rusları yolla baba

ya znayesh po russki ;)

japonda olur ... yokata!!!!

italya bizim toprak yahuuuuuuuuuuuu uno momento importante resultante...

karadok... ben gorurum seni tost kolayı... o sen olmayasın 5 ytl koymuş onune bozuk bi tost bi kola bora abi /kafeci* birde yarım depo internet

kaybol lam kaybol ilk geldin kafeye biliom halini :D

ulen onur önümde 3 kuruş param vardı onadamı göz diktin tost filan dedinde aklıma geldi boranın eşşek etinden tostlarını öslemişim

• tatil bana da lazım yaw antalya dayız bu aksam tatile gidim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

ah levent ah.meydanı bıraktın başkalarına bak neler oldu.keşke herşey ilk günlerdeki gibi devam etseydi.ama hatayı biraz kendinde ara.sen bırakıp gitmeseydin çatlak sesler çıkmazdı.neyse sağlık olsun kardeşim.herzaman kardeşimizsin.tek üzüldüğümüz konu oyun için yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı.hemde gereksiz gereksiz adamlardan.konuşmaya bile hakkı olmayanlardan.

.oyun içinde görüşürüz.tekrar başladım oyuna çünkü.kendine iyi bak..

Öncelikle S.A
    Küfür konusunda sana katılmıyorum. Ben kimseden size karşı küfür duymadım.Size edilen küfür bize edilmiş gibidir ki her ne kadarda prüzler olsada. Benden yana bir prüz yok kimseye karşı hiç bir zamanda olmadı Olamaz. En fazla kızsam da konuşmam o kadar. Ama kim lursa olsun dilimi anlayan her müslüman ve türk e allahın selamını veririm ve verilen selamıda alırım. Size eğer küfür ediliyorsa söleyin beraber def edelim başımızdan. Şu ana kadar kimseye ağır bir küfür etmemiştim taa ki dün akşama kadar. Artık kendimi kaybettim ve sonradan herkezden özür diledim. Eğer forumda ve oyunda kimin ^^HAKSIZ^^ yere kalbini kırdıysam özür dilerim ve o kişiler hakkını helal etsin. Ama haklı olduğum konularda kimseden ne özür dilerim ne de Kimseyi dinlerim. Allahın selamı FARZ dır onu almak ta boynumun borcudur. Kimseye şu anda kırgınlığım yok değil. Ama içimizde adam gibi adamlar var harbiden. Ben bu arkadaşların haksız olan şahıslar tarafından tabiri caizse gaza getirilmesinden dolayı üzülüyorum.
    Bide ben OTTOMAN_TR hakkında nasıl ve ne için kötü konuşmuşum SS olan varsa lütfen yollasın.
    Xydar (SİNAN) la çok ii muhabbetimiz vardı. Ama union bozulunca Selam dahi vermedi. Tabi kendi görüşleri vardır illaki ama nedenini anlayamadım. Bunuda bilen varsa bi zahmet yazsın.
    Benim her zaman düşlediğim Tüm Türklerin Birbirini savunduğu (Aynı Türk Olmayan Guildlerin yaptığı gibi) bir SRO görmek. Ama daha kısmet olmadı. Herşeyde bir hayır vardır
    Yüce Rabbim Hepinizden Razı Olsun.
    Açtığım topic lere gelen şikayetlerden dolayı çok üzüldüm. Keşke aynısını bir başka türk yapsaydıda bende onu defalarca tebrik etseydim. En azından ben böyle düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Demekki her zaman düşük level kalıp hiç bir dosta yardım edememekmiş Alçak gönüllülük.
    yine bir topic açıyorum hayırlısı olması dileğiyle

HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN

KaNuNi

• Geçenlerde EXPERT TR yardım istedi türklerden cevabım aynen şu oldu
    "karahanlılar,türkler,göktürkler olayı bitmiştir benim için masterınıza teşekkür edin" son gördügümde 60 lvl thief peşine takılmıştı...
    Birzamanlar levent vardı master ozamanlar ben rahat rahat yatıyodum türkler guildinden birini kesicekler diye artık zor geliyor selamsızlar ve hainlere yardım etmek. Bana kızacaksın belki levent ama olaylardan uzak kaldıgın için bilmiyosun..Örneğin: sizin elemanlardan theric diye biri var aleni daldı adam bana kestim sora tekrar daldı tekrar kestim şimdi soruyorum senin zamanında böle bişiy varmıydı???Yada ben her türkler guildinden birine dalayımmı bundan sora..Seninle çok iyi dosttuk halada öleyiz ama türkler senden sora çok değişti ki bunu ben diyorum Kasap banada inanırsın heralde bunca dostlugumuz var..konu master olmaksa bende masterim.. ottomanda herkes master ama türklerde sanırım sadece kanuni master.. hiç problem diil bizim kimseye ihtiyacımız yok ve ottomandan korkun tarzında mesajlarada belki ilk 70 olamadık(ki olduk galiba :bkz ozhan)soradan 70 olacaz ama 1 kişi diil şuan hazırda en az 10 adam var ben hariç 70 olmaya çok yaklaşan.. ottomanı biliyosun bizi tanıyosun her adamımızı.. yalan yok bizde ama dediğim gibi türkler guildi bitmiştir benim için senden sora bi dahada asla olmayacak..yolda gördümü kesmicem ama yardımda etmicem şu sıralar afk yim ama gelince fena olcak. Sadece 70 olmakla bitiyosa eyw.. Ama şunu sölim eylül ayının son haftası 70 im ve gelecegim tarih eylülün ilk haftası..Bunu sölüyorum çünkü bunca dostluğun ardından ottoman a küfür edilmesi heleki herzaman yardımına koştugumuz bir guilddin masterinden çok zoruma gitti.. Gelirsen beklerim kardeşim belki geri düzeltirsin gözümde türkler i kendine iyi bak...

Nick:Kasap
    Server: venice
    Guild : OTTOMAN_TR

• bu arada kanuni selam almıyosun be abi bari böle yalan söleme geçen partine girdim selam verdim hiç ses yoktu şimdi diceksinki afk dim ozaman panodan niye yazıyordun ??benim kızdıgım nokta o zaten
  • konu allahın farzıysa bi farzını yerine getirmedin başta onu sölim aslında pek sallamamıştım şimdi yeni okudum yazını sanada hak veriyortum selam alma selam verme no problem fakat üsttede belirttiğim gibi partine giriyorum selam almıyorsun ve kendi guildinden adamla konuşuyosun..amenna ilk 64 oldugunda huntere çıkmıştın ferryde tepenin orda ben bekliyodum sen geldin selam verdim almadın oysaki sana 70 lvl in gelip seni keseceğini sölicektim ama selam almadıgın için sölemedim..adam sana yanlış olmasın 2 kere tek attı karşımda bozuntuya vermeden herşeyi izledim ama senin yerinde levent olsa lvl 1 bile olsam gene dalardım o herife..
    sence bunların sorumlusu yada sorumluları kim..
    türk kardeşliği diyosan salla gelen dalıyo giden dalıyo lvl 26 kıyafetle çok görmüşündür beni ben ordan herşeyi çok net izliyorum öyleki 45 lvl türk arkadaşlar dalıyor bana zannedersem ottoman tanıtılmamış pek arkadaşlara yada arkadaşlar kasap ın türk ismi olmadıgını düşünüyolar neyse yaw sölencek çok şey var türklük ve müslümanlıkla ilgili heheh tartış tartış nereye kadar bakarsın bigün uruchi bekleriz senle (eskiden oldugu gibi) ozaman konuşuruz uzun uzun ha pardon sen 70 din dimi hemde ilk 70 takla makamda grşrz ozaman eyw

• KASAP sen galiba 2. karaktersin yani 2 arkadaş oynuyorsunuz ya. Selamını Vallahide Billahi de görmedim... Bu yüzden Özür dilerim. Ama size kim küfür etmiş ???? Onu hala kimse açıklamadı. OTTOMAN_TR tanıtılmamış diyorsun. Bu senin suçun o zaman. Senin Guildini ben tanıtamam ki. Senin başının üzerinde OTTOMAN_TR yazıyor.
    TAKLAMAKAN falan taklamam ben. İstersen gel misafirim ol bi yemek yiyelim. (İstanbuldaysan eğer).
    Benim herkeze kapım açık. Bu arada herşeyi kabul ederim ama yalancıLığı ASLA.
    keşke herkez bizim gibi harbi olsa...
  • kanuni sen 3 hafta önce açtığın topiklerle iyimi ettin kötümü ettin önce kendinde onun bir sorgulamasını yap.sana yakışmadı o topikler.üstüne üstlük sen nasıl guild mastersın gereksizadamların bize hakaret etmesine izin verdin.hepsi senin guildinden.onları susturamadınmı.benim bildiğim guild master sus diyince bütün guild susar.ama senin adamların ağıza alınmıycak hakaretler ettiler.hepsinin ss leri duruyor hala.zten kimler banlandı oradan belli herşey.neyse seninle iyi günlerimiz oldu.o günlerin hatırına bu konuları açmamak en iyisi.herkes kendi yoluna gitsin.hoşçakal Allah a emanet ol..
  • artık hiç bi konu hakkında bişey demiyorum kasıyorum pek kimse ile konuşmuyorum oyunun böle zevkli olduğunuda şimdi anladım ama sadece bizim ırkta yok bu insanlığın büyük hatası kıskançlık ve kin parası pulu olup dünyaları satın alcak biri bile bazen bi çocuğun elindeki elma şekerini istiye bilir ( bill gates alıntıdır ) hayatta yanlış yapmadan doğru bulunmaz ama yaptığımız yanlışların doğru etcek kadar değiride olması gerekir bu oyunda kime ne yardım ettim açıklamam yanımdan geçen birine eğer ihtiyacım olmıyan bi item varsa trade atar veririm onun istemesini gerek görmem türk ve yabancı ayırmam taki onlar ayrımcılık yapıp karşıma gelmezlerse insanlara ayna gibi dururum ne ekerlerse onu biçerler ama bu oyunda benim hissetiğim bişey var beni rahatlatıyo çünkü oyunu oynarken bişey düşünmüyorum bi derdim olduğunda başkaları ile konuşmak iyi geliyo kim bilir belki bi gün alkolü bile bıraktırır bana ama insanların burda yada oyunda yazdıklarını (küfür dışında ) 2 düşünerek analiz etmek gerekli iyi taraftan- kötü taraftan
    bazen insan normal bişey yazmış olsa bile insanlar kötü görüyo olabilir görüş farklılığı yada öz irade deyin ama bu insan a karışamazsınız zaten siz ne dersenizde onu düşünmeye devam eder örn : siz bi elbiseyi beğenirsiniz ama başkalarınında kararını almak istersiniz size farklı şeyler gösterip başka bi elbise aldırırlar ama sizin aklınız hep o ilk elbisede kalır ve onu alırsınız yani kimse kimseye karışamaz karışsada faydası olmas herkeze iyi oyunlar........................

• Kasap! Simdiye kadar benden yuksek lwl li hic bir turk hunterken (ben hep thief oluyorum) aaa bu turkmus demedi, direk tek atti. Hep ben mi ezileyim ya bende ayrim yapmiyorum artik daliyorum. Sende zaten pasa pasa kestin tamam oldu bitti gördugunde bidaha kestin hani kesmicektin dedigimdede sen turk kervanlara saldiriyon demistin, tabi ordaki adamin bana saydigi kufurleri bilmiyodun. hadi neyse alttan aldik bidaha kesildik.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8551574/tm.htm
    al böyle bi topic te actim cunku gercekten sIkIldIm artik. Sen de beni gördugun yerde kes napiyim artik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNuNii

KASAP sen galiba 2. karaktersin yani 2 arkadaş oynuyorsunuz ya. Selamını Vallahide Billahi de görmedim... Bu yüzden Özür dilerim. Ama size kim küfür etmiş ???? Onu hala kimse açıklamadı. OTTOMAN_TR tanıtılmamış diyorsun. Bu senin suçun o zaman. Senin Guildini ben tanıtamam ki. Senin başının üzerinde OTTOMAN_TR yazıyor.
    TAKLAMAKAN falan taklamam ben. İstersen gel misafirim ol bi yemek yiyelim. (İstanbuldaysan eğer).
    Benim herkeze kapım açık. Bu arada herşeyi kabul ederim ama yalancıLığı ASLA.
    keşke herkez bizim gibi harbi olsa...

ARKADAS KONUSMIYAYIM DEDIM GENE TUTAMADIM.IDRAK EDEMEDIN GALIBA ADAM OTTOMAN_TR TUM SERVER TANIYOR GIBISINDEN SANA ALAYLI BI GONDERMEDE BULUNDU SEN GUILDINI TANIYAN YOKSA BIZ NAPALIM DEDIN.

BURADA SON SOZU SOYLUYORUM KIMSE KUSURA BAKMASIN BUNDAN BOYLE BIZI TANIMAYANI VEYA TANIMADIGI AYAGINA YATANIN NE GUILDINI TANIRIZ NEDE KENDINI.BU KONUYA ARTIK KIMSE CEVAP YAZMASIN.BI CEVAP VARSA OYUNDA VERILSIN.

IYI OYUNLAR

• hayatiniz oyun olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: theeric

hayatiniz oyun olmus

merak etme öyle değil.izmire gel sana bir kordon sefası yaptıralım istersen.burada kızlarda 10 numara.gözün gönlün açılır.oyun için asla temel ihtiyaçlarımızdan vazgeçmiyoruz.herşey tıkırında sen kafanı yorma.
  • master kızma bana heh son cevap söz..
    öncelikle theeric
    heheh lvl 26 kıyafetle gördün kesmeye çalıştın kesemedin sana dedimki görmüyomusun türküm daldın sora gördün gününü her neyse.. sana tek atan türklerden bahsedecek olursak kim bu türkler zaten yüksek lvl türklerin hepsi forumda
    Kanuni
    kanuni 2 kişi olmak yada olmamak,bot olmak yada olmamak ayrı şeyler
    beni baglamas senide baglamamalı 2. si sen zaten 2 kullanıcıyıda tanımıyosunki mesela bu forum yazan kim oyunda oynıyan kim?? 2 player yok olmayalıda nerdeyse 4.5 ay oldu.. ottoman tanıutılmamış derken bunu senin yapman gerekmezmi en azından "arkadaşlar ottoman tr bizim dost klanımızdı şimdi diil dokunmayın onlara diye bilirdin" herneyse beni zerre kadar baglamas selamımı görmedim diyosan öledir ben senden özür dilerim yanlış anladıgım için bundan sora daha dikkatli olurum..ottomana küfür gelmesi konusunda (türklerden) sadece şunu derim muhahhaha
    LORD_KARAKAN
    nasılsın onur hehehhe selam söle klana
    LORD_WESTSİDE
    spear nasıl ama
    Silentking
    kanka nasılsın grüşemiyoruz hiç

başka bi topic açın orda takılalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.