Şimdi Ara

KingLevent (Venice) bir kac sözüm var(DÜZELTME!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazi olaylari cok buyutuyonuz ben onu kastetmistim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KaSaP_

master kızma bana heh son cevap söz..
    öncelikle theeric
    heheh lvl 26 kıyafetle gördün kesmeye çalıştın kesemedin sana dedimki görmüyomusun türküm daldın sora gördün gününü her neyse.. sana tek atan türklerden bahsedecek olursak kim bu türkler zaten yüksek lvl türklerin hepsi forumda
    Kanuni
    kanuni 2 kişi olmak yada olmamak,bot olmak yada olmamak ayrı şeyler
    beni baglamas senide baglamamalı 2. si sen zaten 2 kullanıcıyıda tanımıyosunki mesela bu forum yazan kim oyunda oynıyan kim?? 2 player yok olmayalıda nerdeyse 4.5 ay oldu.. ottoman tanıutılmamış derken bunu senin yapman gerekmezmi en azından "arkadaşlar ottoman tr bizim dost klanımızdı şimdi diil dokunmayın onlara diye bilirdin" herneyse beni zerre kadar baglamas selamımı görmedim diyosan öledir ben senden özür dilerim yanlış anladıgım için bundan sora daha dikkatli olurum..ottomana küfür gelmesi konusunda (türklerden) sadece şunu derim muhahhaha
    LORD_KARAKAN
    nasılsın onur hehehhe selam söle klana
    LORD_WESTSİDE
    spear nasıl ama
    Silentking
    kanka nasılsın grüşemiyoruz hiç

başka bi topic açın orda takılalım

kardeşim çok saol spear için herşeye tek çekiyorum sayende.sağlığına duacıyım.bitanede 32 level sos spear lazım onuda kuzen ayarladı.yarın onu kullanmaya başlarım heralde.emaneti ne zaman istersen geri veririm sana.sizin gibi gençleri oyundada görmek isteriz artık.bitsin bu hasret.

• ya tınlayıp tınlamamak degilde iste foruma bundan gelmiyorum burda yaz yaz bitmez ben oyuna dönüyorum oyundan msj atarsınız görüsürüz
  • HOOOOOORT
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.