Şimdi Ara

#>>KingMu Fun Server OnLine Exp:5000x Drop:%90 <<# (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Subject©

quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

beyler Xeo demişti zamanında benim engin istihbaratlarımdan yararlanıcaksınız sizlere dedim bunlar böyle ancak türklere saldırırlar sonra kendileride bir işi beceremezler

ßiz hiç diiLse oLuşan bir hatadan dolayı server'a reset atiyoruz..Sen Server kurmayı biLmiyorken (gerçi şimdi biliomusun onuda bilmiom ama ) ßiz Resetlemeden version yükseltiodk.€n Azından Hacklendikten sonra Millete YaLan atip serverda bi hata war resetlemek zorundayiz demiyoruz..ßizde Neyse o !

arkadas sende akıl beyin varmı ve sen neyden bahsediyorsun benim hiç serverim olmadıki bu zamana kadar gelmiş bana laf atıyorsun keşke server acıcak bir donanıma sahip olsamda kendi serverimizi acsak..

• quote:

Orjinalden alıntı: KingMuFun

Hersey YoLunda Şuan ArkadasLaR..

hersey yolunda derken?serverin sitesi hala yok ve res atamadim.sitenin adresi degistide benimmi haberim yok yoksa?
  • deneme123 arkadasım bunların bi işten anlayacagı yok topicleri takip et server dedin mi bizim serverda dostluk arkadaslık yardımlasma 10 numara rekabet desen aynı serverda sorunda yok bence bırakın bunları kendi serverlarında admin gm kendi takımları kassınlar beklerim Adana ya
  • quote:

deneme123 arkadasım bunların bi işten anlayacagı yok topicleri takip et server dedin mi bizim serverda dostluk arkadaslık yardımlasma 10 numara rekabet desen aynı serverda sorunda yok bence bırakın bunları kendi serverlarında admin gm kendi takımları kassınlar beklerim Adana ya

Bu ne hız nerde bi genç görsen kanına girmeye çalışıyon
    Her kalkana oturuyon ama olmazki böle

• quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

quote:

deneme123 arkadasım bunların bi işten anlayacagı yok topicleri takip et server dedin mi bizim serverda dostluk arkadaslık yardımlasma 10 numara rekabet desen aynı serverda sorunda yok bence bırakın bunları kendi serverlarında admin gm kendi takımları kassınlar beklerim Adana ya

Bu ne hız nerde bi genç görsen kanına girmeye çalışıyon
    Her kalkana oturuyon ama olmazki böle

Her topicte reklam yaparak herkezin sizin servera gelceni sanıyosan yanılıyosun..Artık millete itici gelmeye başladı mu-adana her topicte mu-adana baydı pöffffff

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Subject©

quote:

beyler Xeo demişti zamanında benim engin istihbaratlarımdan yararlanıcaksınız sizlere dedim bunlar böyle ancak türklere saldırırlar sonra kendileride bir işi beceremezler

ßiz hiç diiLse oLuşan bir hatadan dolayı server'a reset atiyoruz..Sen Server kurmayı biLmiyorken (gerçi şimdi biliomusun onuda bilmiom ama ) ßiz Resetlemeden version yükseltiodk.�n Azından Hacklendikten sonra Millete YaLan atip serverda bi hata war resetlemek zorundayiz demiyoruz..ßizde Neyse o !

arkadas sende akıl beyin varmı ve sen neyden bahsediyorsun benim hiç serverim olmadıki bu zamana kadar gelmiş bana laf atıyorsun keşke server acıcak bir donanıma sahip olsamda kendi serverimizi acsak..

AcıLarın Çocuğu Xeo
    quote:

Hani Len Serverin Yoktu..Yoksa Sendemi Yalakalar Grubundasın

• Daha Çocuk Hadi YawRum Git Lee Abinin Yanına Burda Size ve sizin gibiLere Yer yokk...
  • Client linki verebilr misnz?
  • Arkadasım Akşam Upload Edicez...!!
  • oke sabırsızlanıyorumda kusura bakma...
  • Su serverda biraz aksiyon olsa iyi olacak.. event fln yada daha cok spot yada olan spotların yerlerini söyleseniz ??
  • Hersey Yakında Az kaLdı...
  • Servere giremiyorum. Launcherde connecti tıklıyorum. Sonra siyah bi ekran gelıyor, direk masa üstüne atiyo. Ne yapabılırım yardım lutfen
  • KaRdes 1.04X cLient kuLLanıcaksın ŞimdiLik SMYRnaMu'nun cLientini kullan ÜzeRine Bizim Patchi At hata oLmaz
  • server secme ekraninda seciyorum serveri ama acc yazma ekrani gelmeden dc veriyor nedendir?dun gayet iyi oynuyodum
  • ArkadasLar SoRunu haLLetik ...

No-ip'den aLdıgımız Site'nin SüResi doLdugu için İP ye yönLendirmiyordu

Artık bagLanabilirsiniz..
  • Arkadasm su kundun işini düzeltseniz +5 kesiorm yüzük cıkıp duruor daha bir item cıkmadı :S Ve event gibi çeşitli şeyler yapsnız iyi olur biraz serverla ilqilenin !
  • Çok Saolun ArkadaşLar iş Güç VaR .mecbuRen Gece iLgiLeniyoRum Ama işi biLen bi kaç Kişiyi GM Yapcas...

Event iTem BagLarıda Bu Gece EditLiyces ShopLar faLan Hepsi YapıLcak..
  • beyler sitedeki patch indiremiyom

site kapalı herhalde(http://www.dosya.cc/KingMuFunPaTCH.rar.html)

msn : bjk_bur@windowslive.com

burdan iletebilir misiniz????
  • buyuR Kardes Link..

http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.de/files/39817761/KingMuFun_PaTCH.rar.html

NoktaLaRı kaLdırıp indireLeBiLiRsin.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.