Şimdi Ara

#>>KingMu Fun Server OnLine Exp:5000x Drop:%90 <<# (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapak bensem, şişenin içindeki'de sen olursun..

Açacakta benim elimde, ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

quote:

Sanki kendisi çok farklı!Sen bu forumda laf ebeligi yapan boş adamın tekisin.Destekledigin server'in bu denli çöküşünü içine sindiremeyip, savunmaya çalişiyosun.
    En azindan ExtReme yararlı fikirler üreten bir insan.

Şıracı da geLmiş..

Diger söyLedikLerini sadece yaşına bagışLıyorum...

Soda vereyimmi?

İçtigim sodaya kapak yaparım seni şansını zorLama canım...

Yeter ulenn
    içtiğim sodayı tıpa yaparım sana daha güzel olurdu
    Neyse yeter bu kadar uzatmayın.

• quote:

Kapak bensem, şişenin içindeki'de sen olursun..

Kapak sensen şişenin üzerindekide sensin demektir
  • ExtReme1®

Düne Kadar İmzasındaki Serveri KötüLeyen OnLarı KötüLemek İçin Konu Açan Nedeni İse GM'Likden ALınması OLduğunu ßiLiyoruz Ve Düne Kadar Sattığı AdamLara YaLakaLık İçin ßurda OLduğu İçin ßoşuna YararLı Fikir Üreten İnsan Deme Serverin Açık KapaLı OLması Ne ßeni Nede ByFeaR'ı İLgiLendirir.Tamam ?

quote:

En azindan ExtReme yararlı fikirler üreten bir insan.

• quote:

quote:

''Altımda olanda sensin..'' derdim ama konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum. Bundan sonraki msj'larına cevap alamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 7 Temmuz 2008; 18:13:07 >

• quote:

quote:

quote:

''Altımda olanda sensin..'' derdim ama konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum. Bundan sonraki msj'larına cevap alamazsın..

Kapasiten kurtarmaz zaten..

Hadi baş baş..

• Kapasite mi zuhahahaha Yaw az bi durun hele yaw bu kim sodada altta kalmıs limon suyu.. Bunlar Play4Fun Oynayan eziq takımı degilmi yaa bi aralar kingmu yalakasıydı simdi Play4Fun iimiş StRew Seni tanımıyom ama İİ Laf Gömmüşsün Batıkan Da Gömüyü Bulmus Çıkartmaya calısıyor Zuhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: |HiJeXSa|

Kapasite mi zuhahahaha Yaw az bi durun hele yaw bu kim sodada altta kalmıs limon suyu.. Bunlar Play4Fun Oynayan eziq takımı degilmi yaa bi aralar kingmu yalakasıydı simdi Play4Fun iimiş StRew Seni tanımıyom ama İİ Laf Gömmüşsün Batıkan Da Gömüyü Bulmus Çıkartmaya calısıyor Zuhahaha

Fake Fake Fake...

Sen kimsin ciğer?
  • Senin Fake nim tanımadın mı.. her yeni üyelik alana Fake mi diyosunuz bu forumda yeni gelenlere bölemi yapılıyor.. aglayım bak simdi JUYİŞHAN yapma bölee
  • Ezik FAKE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |HiJeXSa|

Senin Fake nim tanımadın mı.. her yeni üyelik alana Fake mi diyosunuz bu forumda yeni gelenlere bölemi yapılıyor.. aglayım bak simdi JUYİŞHAN yapma bölee

Kolpalarım arttı diyorum inanmıyorsunuz

Benim nickim en azından okunuyor fake.Ya senin ki?

Senin gibi foruma saçma sapan mesajlar yazıp gereksiz gereksiz konuşan ve kafasının içinde birşey olup olmadığı belirsiz varsa da ne olduğu bilinmeyen insanlara ben fake diyorum.

• Strewanger "yine kimin Kucağındasın" dicem konu kirlencek ama senin varlığınla zaten kirlenmiş konu
    Şişelere karşı olan eşsiz merakınıda çözebilmiş değilim
    Hijexsa forumda her yeni gelenlere yapılmaz tabi böyle bir muamele ama seni adamdan saymakta bize yakışmaz anlıyacağın "nabza göre şerbet "
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

Strewanger "yine kimin Kucağındasın" dicem konu kirlencek ama senin varlığınla zaten kirlenmiş konu
    Hijexsa forumda her yeni gelenlere yapılmaz tabi böyle bir muamele ama seni adamdan saymakta bize yakışmaz anlıyacağın "nabza göre şerbet "

Yazmıyayım dedim, ama bu kadar ''Okşan-mak'' isteyen birini geri çeviremem.

Daha hayatımda ilk kez konuştugum birisin ve bana bunları söylüyosun, bende cevap olarak;
    Yetiştigin ortamdaki insanlar ile beni karıştırma..

Şişe meraklısı degilim ama yanımda mutlaka açacak taşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 7 Temmuz 2008; 20:20:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

Strewanger "yine kimin Kucağındasın" dicem konu kirlencek ama senin varlığınla zaten kirlenmiş konu

Sana kemik attıgımı hatırlamıyorum JUJU nun avukatlıgını mı üstlendin bak nekadar veriyosa ben daha fazlasını vereyimde kes dırdırı ye bulguru .. Haydi git simdi Avatarindaki Hayalinle yasa Belki büyütürsün.. Cok özeniyorsan kiralık verebilirim benimkisini

• Demekki Sana Kemik AtıLdığı İçin HavLuyorsun.Sahibinin Konusuna Git Yada Kendi Konunamı Desem Hadi.İpini Çözdüm Git ßiraz DoLaş.
  • Len kapalı Server'i ßiLe Çekemiosunuz ya ne diim.Sülaleyi Toplamıs bunlar yine.Ayni Cafeden yaziodur bu eziqLer.Soda Kapak Açacak havalarda.Strew mi nesin senin sodayla baya aran iyi herhalde.Şişe inceliklerini fLn biliosn bak açacagida yanında zorlukta çekmion ne diim HeLal olsun..

ßi Ara GeLde ßi Soda da ßen ısmarliim.Yada ßi Kasa
  • Bakıomda derdiniz çükünüz olmuş
    Ben ordan hiç konu açmamıştım ama yaranız var demekki lafı dönüp dolaşıp oraya getiriyonuz
    Çüks.zler sizi
    Daha yenimi farkına vardınız yoksa varlığının Nası olsa kullanmıon bali kiraya verim dion he seni gidi PoLo seni

Azıcık adam olunda çükünüzle erkeklik taslamayın

• quote:

Orjinalden alıntı: |ReSo|

Len kapalı Server'i ßiLe Çekemiosunuz ya ne diim.Sülaleyi Toplamıs bunlar yine.Ayni Cafeden yaziodur bu eziqLer.Soda Kapak Açacak havalarda.Strew mi nesin senin sodayla baya aran iyi herhalde.Şişe inceliklerini fLn biliosn bak açacagida yanında zorlukta çekmion ne diim HeLal olsun..

Ne oldu server Onlinemi?

Sen önce bakkal amcaya borcunu öde..Anladın sen onu

• quote:

quote:

Len kapalı Server'i ßiLe Çekemiosunuz ya ne diim.Sülaleyi Toplamıs bunlar yine.Ayni Cafeden yaziodur bu eziqLer.Soda Kapak Açacak havalarda.Strew mi nesin senin sodayla baya aran iyi herhalde.Şişe inceliklerini fLn biliosn bak açacagida yanında zorlukta çekmion ne diim HeLal olsun..

Ne oldu server Onlinemi?

Dogru yha Onu unuttuk Sana 1 Kasa Soda almıştım dimi.Ama ßi kaç tanesini geri iade etmiştin cnn fazla acıyınca onu düşer hesaptan dimi.Sen tanıdıksın nası olsa Her zaman aldıgın yer.oLmadi Her Bakkalda Bi ßoş Yer vardir. AnLadın Sen onu. 5 dk da ödersin hesabı.

• quote:

quote:

quote:

Ne oldu server Onlinemi?

Dogru yha Onu unuttuk Sana 1 Kasa Soda almıştım dimi.Ama ßi kaç tanesini geri iade etmiştin cnn fazla acıyınca onu düşer hesaptan dimi.Sen tanıdıksın nası olsa Her zaman aldıgın yer.oLmadi Her Bakkalda Bi ßoş Yer vardir. AnLadın Sen onu. 5 dk da ödersin hesabı.

Cnm degil, içim acıyor haline!Kayda deger hiç bir icraat'in yok, gelmişsin burda vı vır..Naparsın işte ilahi'yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreWAngeR -- 7 Temmuz 2008; 22:10:40 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.