Şu Tr de ßizm MuOnline'a Kattıklarımızı kim katmış ki..Herkes Edit edit edit.Kimse 0 dan bişe yapmio..Ki Senn daha hiç bi serverda hiçbir yerde bi site editinde cart ta curtta ismin yok ki sen gelp bana bunları söyLeyebiLiyosn .KaLbini Kırmak istemiorm Mu yu bıraktım ztn FazLa uzatma.
quote:
Orjinalden alıntı: |ReSo|
Şu Tr de ßizm MuOnline'a Kattıklarımızı kim katmış ki..Herkes Edit edit edit.Kimse 0 dan bişe yapmio..Ki Senn daha hiç bi serverda hiçbir yerde bi site editinde cart ta curtta ismin yok ki sen gelp bana bunları söyLeyebiLiyosn .KaLbini Kırmak istemiorm Mu yu bıraktım ztn FazLa uzatma.
Herşey msj'inin fazla olmasımı demek?Ben iş hayayımdan ötürü Forumlar ile fazla ilgilenemiyorum, ama gözlemci olarak sürekli takip ediyorum.Bende fazla uzatmak istemem, bundan sonraki çalışmalarında başarılar.
quote:
Orjinalden alıntı: |HiJeXSa|
quote:
Orjinalden alıntı: KarizmA
Strewanger "yine kimin Kucağındasın" dicem konu kirlencek ama senin varlığınla zaten kirlenmiş konu Şişelere karşı olan eşsiz merakınıda çözebilmiş değilim Hijexsa forumda her yeni gelenlere yapılmaz tabi böyle bir muamele ama seni adamdan saymakta bize yakışmaz anlıyacağın "nabza göre şerbet "
Sana kemik attıgımı hatırlamıyorum JUJU nun avukatlıgını mı üstlendin bak nekadar veriyosa ben daha fazlasını vereyimde kes dırdırı ye bulguru .. Haydi git simdi Avatarindaki Hayalinle yasa Belki büyütürsün.. Cok özeniyorsan kiralık verebilirim benimkisini
JUJU diyen dilini keserm haberin olsun.
JUJU haa yeni bir şekil olmus nickde yeni bir çağ hmm benim isimde Xeoşşş zuhaha.. Neyse Hijexsa mısın neysen kınıyorum seni şaka bi yana
quote:
Orjinalden alıntı: _Xeo_
JUJU haa yeni bir şekil olmus nickde yeni bir çağ hmm benim isimde Xeoşşş zuhaha.. Neyse Hijexsa mısın neysen kınıyorum seni şaka bi yana
Hadi sen kendinle dalga geç.
Dark-Mu.Net KingMuFun iLe ortak ServeRiz...
Sadece İsim Degişti YAni ServeR onLine ... ZırLayıp DuRmayın.. Tek Hatamız ip Yeni Adrese YönLendiRmedik Siteyi Onuda Şimdi YapaRıs
Bi KeRe Daha söLüyorum KingMuFun KapaLı deiL DarkMu KingMu'nun Fun ServeRi ççç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme