Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paşalı server bulursan yaz buraya bende geçeyim ömür törpüsüne bağladı bu server...:)) Çok acele edilmiş oyuna başlanmak için biraz daha uzun zamanda sanırım daha başarılı işler yapılabilir....
  • bu server herzamanmı böle dc sıkıntısı veriyor?
    kapandıgı zaman bi açıklama yokmu?
  • yok hocam yok... baksana biri ikidebir kundun atıyo adminler kitlenip kalıyo ancak atanı banlıcaz diyolar hani ban...banlansalardı şuan oyunda olurduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

reso babos su yuzuge + bascaktim char banned oldu suna bi baqsana yuzuge arti basmak yasakmi onuda sole babos

unut o karakteri sen. ulan bi kere de hile yapmadan oyna be her serverda banlanıyon rahat dur az
  • kundun atmakla banın ne alakası varki goldeni kesen atar kundunu
  • 15 tatilde okuldan geldik adam gibi bi oyun oynayalım dedik 2 günde bitti oyun bu neya
  • Hiç kimseninde açıklama yaptığı yoq...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

reso babos su yuzuge + bascaktim char banned oldu suna bi baqsana yuzuge arti basmak yasakmi onuda sole babos

unut o karakteri sen. ulan bi kere de hile yapmadan oyna be her serverda banlanıyon rahat dur az

la olm yuzuge + basmayla hilenin ne alakasi war solerler +yapmak aysaktiye sona ben ne bilem mallin banlanacagini ilk kez bole bisey goryorum

• pasali al ekle ben sana guzel bi server verem ama bu serveri oynayamayan onu hi oynayamaz:D Head_hunter_002@hotmail.com bunu ekle benim msn
  • Servera Noldu Büle Girmiyor Sitede kapalı
  • ok mi pasali
  • beyler şöyle güzel bi server varmı bildiğiniz girelm oynayalım ya...türk serveri olsun yabancı olsun fark etmez ama zor bir server olsun ??
  • server açılacak mı ya ne güzl jkasıyodum ayıp ama 2 günlük server acmayın
  • Server acilsada oynanmaz .Edit almis basini gitti .PRemium falan alip para israfi yapmayin bu king mudan hayir gelmez.Adminlere sorun bildiriyorsun hic bisiden anlamadiklari icin bugun yarin gecistiriyorlar oyuna girip son setlerle karizma yapmakla GM olunmuyor.
  • RESO NERDESIN BRO BU NE AYAK BISEYLER SOYLE NAPTIN BOYLE ???????????
  • Server Praf Oldu Söylencek Fazla Bişey Yok Türk Serveri Sonuçta Bize Normal Geliyor Artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Server Praf Oldu Söylencek Fazla Bişey Yok Türk Serveri Sonuçta Bize Normal Geliyor Artık

he kades yaD: reso temiz is yapar ama ilk kez bole yatyattin resooo
  • quote:

quote:

Server Praf Oldu Söylencek Fazla Bişey Yok Türk Serveri Sonuçta Bize Normal Geliyor Artık

ßenlik bir sorun yok. dogru zmnda yanls kişilerle iş yaptım..Serwer batmadan 1 gun once alakamı kestigimi arkadaslara bildirdi..Knu silinebilir.
  • extreme kardeş hadi bunu da şikayet et de konu silinsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

quote:

ßenlik bir sorun yok. dogru zmnda yanls kişilerle iş yaptım..Serwer batmadan 1 gun once alakamı kestigimi arkadaslara bildirdi..Knu silinebilir.

Sağlık Olsun Reso İnşllah Başka Zaman Sağlam Bir Server Kurarsında Bizlerde Oynarız
    Sıkma Canını

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.