Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server Özellikleri aşagıdaki gibi olacaktır..En kısa zamanda hizmetinize girecektir..

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : KingMu
    Versiyon : 97d+99i (StAnticheat)
    Server Kapasitesi : 500
    Server'in Bulunduğu yer : Mersin/Kızkalesi
    Up Time : 7/24
    Website :www.kingmuonline.com
    Forum :www.kingmuonline.com/forum
    Üyelik Alımı :www.kingmuonline.com/register
    Açılış Tarihi :18 Ocak 2010 11:24

...:::Özellikler:::..

Exp: 150x
    Drop : 70%
    BB : Yok
    Reset Level : 350
    Max Reset : 100
    Reset Ücreti :10.000.000
    Max Grand Reset : 100
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator :7

...:::Event:::..

Blood Castle : Çalışıyor
    Devil Square : Çalışıyor

...:::Admin & GM:::..

Admin : Reso

Game Master : FLextacy,SusKuN

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client : ..

Patch :http://ra.pidshare.com/files/336284700/Patch.rar.html

Premium Özellikleri:

Ücret : 5tL (Aylık)
    Res lvl : 300
    Res parasi : 5.000.000

1.Grand Reset Ödülleri

SM Exc Bone Set+(istege Baglı) 1 özellik
    BK Exc Plate Set+(istege Baglı)1 özellik
    ELf Exc Guardian Set+(istege Baglı)1 özellik
    MG Exc Bone/Plate Set+(istege Baglı)1 özellik

5.Grand Reset Ödülleri

SM Exc Legendary Set+(istege Baglı) 2 özellik
    BK Exc Red Dragon Set+(istege Baglı)2 özellik
    ELf Exc Divine Set+(istege Baglı)2 özellik
    MG Exc Legendary/Red Dragon Set+(istege Baglı)2 özellik

10.Grand Reset Ödülleri
    SM Exc Grand SouL Set+Luck(istege Baglı) 3 özellik
    BK Exc Black Dragon Set+Luck(istege Baglı)3 özellik
    ELf Exc Nature Set+Luck(istege Baglı)3 özellik
    MG Exc Thunder Set+Luck(istege Baglı)3 özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 18 Ocak 2010; 11:25:50 >

• Şimdiden hayırlı olsun Re$om :) Version kesin s4 mü olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Şimdiden hayırlı olsun Re$om :) Version kesin s4 mü olacak ?

Saolasın UquRcum =) . Evet kesin season 4 ile başlicaz ama saglam bir dosya bulunca season 5 de olabilir..

Ayrıca server sitesi:www.kingmuonline.com ( Gerçek domain :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Saolasın UquRcum =) . Evet kesin season 4 ile başlicaz ama saglam bir dosya bulunca season 5 de olabilir..

Neyse artık Season4 le bi tanışalım bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

quote:

Neyse artık Season4 le bi tanışalım bizde

Alıntıları Göster
    Hayırlı ve uzun ömürlü olur inşllah

• quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

Hayırlı ve uzun ömürlü olur inşllah

Alıntıları Göster
    quote:

Ayrıca server sitesi:www.kingmuonline.com ( Gerçek domain :)

Hayırlı olsun Raşit...
    Sataşma yapmayalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

quote:

Ayrıca server sitesi:www.kingmuonline.com ( Gerçek domain :)

Hayırlı olsun Raşit...
    Sataşma yapmayalım...

Alıntıları Göster
    Valla cok guzel olur ... Ama Gercekten uzun omurlu bir servera ihtiyac varr...!

• quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

Valla cok guzel olur ... Ama Gercekten uzun omurlu bir servera ihtiyac varr...!

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.nede olsa kingmunun gerçek sahibi adam.Hey gidi günler hey.başkalarının ürününe,emeğine sahip çıkan,başkalarının emeğine saygı duyulmayana bir gün başkalarıda saygı duymaz.şimdi neden yazdın diyeceksin,çamur atma akıllı ol.kingmu online.com domainini kapmışşsın senindir.BU devirde domaini kim kaparsa onundur.bunu iyi bilirsin.mesela kızkalesi.com eğer ücreti yatırılmasın,atıyormum mehmet aga alsa onun olurdu:DDD.bir başkası ona sahip çıkmıyor ve o server ademindi her ne kadar zoruna gitseve bunları kabul etmek çok zorda olsa.tabi evrenin iyi niyetinden faydalanıp üstüne yattın.buda kapak olsun.ben ortamı germeye çalışmıyorum sadece bazan çirkin yazılar yazıyorsun kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.nasıl benim konumun altına çirkin yazılar yazıyorsan bende senin konun altına açıklayıcı notlar iliştiriyorum kingmunun gerçek sahibiymiş.zuhahahaahah.adem seninle gurur duyardı.Bu arada ben hayatım boyunca hep sağlam adamların yanında oldum,yardımcı olmaya çalıştım.şimdi sercan kardeşimleyim.Elimdne geldiği kadarıylada smyrnayı destekleyecegim.İmkanım olsaydı ki şuan yok.Zaten açmıştım ademin izniyle yine onun ama bizlere emanet ettiği.serveri:DDDHadi yeniden hayırlı olsun.biz senin gibi ileri geri konuşmuyoruz yine bak saygılı davranıp sana başarılar diliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 31 Aralık 2009; 0:09:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quietness

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkür ederim.. { Tın ! } :)
  • quote:

Hepinize teşekkür ederim.. { Tın ! } :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Hayırlı olsun:)

Alıntıları Göster
    raşittt efendi yine aslı astarı olmayan yazılar yazmadığın sürece,savunma yazıları yazmıyacağımm yada gerçek aaydınlatıcı bilgiler. Zamanında benim konumun altına her ne kadar saygısızlık yapılmış olsada aynı hataları ben yapmayacağım.Sadece yineliyorum aslı astarı olmayan yazılar yazılmadığı takdirde.Ama aynı yazılar yazılırsa herkesi aydınlatma adına sevdiğim ve beni seven,olayların tek muhatabı,bu serverin gerçek sahibi,zamanında kime yada kimlere emanet ettiği belli olan bir kardeşimi çağıracağım foruma.o zaman bütün forum bu sebebsiz ve nedeni belli omayan bir isim üzerinden prim yapılmaya çalışılan konu hakkında bütün gerçeği öğrenecek.BU foruma üye oldum olalı,küçüğündne büyüğüne kadar kimseya asla bir kelime bile saygısızlığım olmamıştır,olmayacaktırda.tek tahammül etmediğim,etmiyeceğim,yalan dolan yazılar ve haksızlıklardır.Sonuçta kimin ne yaptığı umrumda değil ve emek veren herkese saygı duyuyorum.bu forum,hepimizin faydalanması için açılmış bir forum olup,lütfen kimse başkalrının yazılarının altına çirkin yazılar yazıp,yada birileirni nasıl rezil edebilirim arayışına girmesin.saygı ve sevgileirmle yeni yılınızı kutluyorum mucu arkadaşlar,donanım ailesi.....

Veli Avcı (Zeus & Hunterr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 31 Aralık 2009; 20:32:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Hunterr]

raşittt efendi yine aslı astarı olmayan yazılar yazmadığın sürece,savunma yazıları yazmıyacağımm yada gerçek aaydınlatıcı bilgiler. Zamanında benim konumun altına her ne kadar saygısızlık yapılmış olsada aynı hataları ben yapmayacağım.Sadece yineliyorum aslı astarı olmayan yazılar yazılmadığı takdirde.Ama aynı yazılar yazılırsa herkesi aydınlatma adına sevdiğim ve beni seven,olayların tek muhatabı,bu serverin gerçek sahibi,zamanında kime yada kimlere emanet ettiği belli olan bir kardeşimi çağıracağım foruma.o zaman bütün forum bu sebebsiz ve nedeni belli omayan bir isim üzerinden prim yapılmaya çalışılan konu hakkında bütün gerçeği öğrenecek.BU foruma üye oldum olalı,küçüğündne büyüğüne kadar kimseya asla bir kelime bile saygısızlığım olmamıştır,olmayacaktırda.tek tahammül etmediğim,etmiyeceğim,yalan dolan yazılar ve haksızlıklardır.Sonuçta kimin ne yaptığı umrumda değil ve emek veren herkese saygı duyuyorum.bu forum,hepimizin faydalanması için açılmış bir forum olup,lütfen kimse başkalrının yazılarının altına çirkin yazılar yazıp,yada birileirni nasıl rezil edebilirim arayışına girmesin.saygı ve sevgileirmle yeni yılınızı kutluyorum mucu arkadaşlar,donanım ailesi.....

Veli Avcı (Zeus & Hunterr)

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun kendinden eminsen kurda ortalık kızışsın biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vaveyla-

hayırlısı olsun kendinden eminsen kurda ortalık kızışsın biraz

Alıntıları Göster
    İNŞALLAH HAYIRLI OLUR KARDEŞ.... DOSTLUKLARIN YAŞANDIĞI GÜZEL BİR SERVER OLSUN... ZOR OLSUN TABİKİ DE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekselanss03

İNŞALLAH HAYIRLI OLUR KARDEŞ.... DOSTLUKLARIN YAŞANDIĞI GÜZEL BİR SERVER OLSUN... ZOR OLSUN TABİKİ DE.

Alıntıları Göster
    Tutmuş bir isim sevdasi
    Gidiyor...
    Hadi bakalim bizde tanişalim season4 serverinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karameL44

Tutmuş bir isim sevdasi
    Gidiyor...
    Hadi bakalim bizde tanişalim season4 serverinizi

Alıntıları Göster
    Aqzı oLan konuşuyo işte..
  • quote:

Aqzı oLan konuşuyo işte..

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Kurtlara kapıda Season4 hakkında bilgin olduguna emin degilim burada bir kaç kişi birilerinin server açmasını 44444444444 gözle bekliyorlar açın açın. Uzmanlar test edip onaylayacak sonra mühürü basacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 5 Ocak 2010; 13:52:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EllamX

Hayırlı olsun. Kurtlara kapıda Season4 hakkında bilgin olduguna emin degilim burada bir kaç kişi birilerinin server açmasını 44444444444 gözle bekliyorlar açın açın. Uzmanlar test edip onaylayacak sonra mühürü basacaklar.

Alıntıları Göster
    :) Herkes herşeyi bilmek zorunda dqL :) Gerekeni yapicaz.

• quote:

:) Herkes herşeyi bilmek zorunda dqL :) Gerekeni yapicaz.

Alıntıları Göster
    Ne zaman açılacak server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EllamX

Ne zaman açılacak server.

Alıntıları Göster
    Şimdiden Hayırlı Olsun Diyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bold-Mg

Şimdiden Hayırlı Olsun Diyelim..

Alıntıları Göster
    ooooo reşo :D hayırlı olsun kardeş. mu online bırakmıştım ama bu servera gelinir yane
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.