Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

ooooo reşo :D hayırlı olsun kardeş. mu online bırakmıştım ama bu servera gelinir yane

Gelinir gelinir tabiki. Tabi açılırsa gelinir.
  • Sen hayallerde yaşamaya devam et canım :)

Senin o hayal dediqini suan ben yapiyorum merak etme 1 gunde acip 1 haftada kapatmak istemiyorm.
  • şimdi durduk yere niye adama taş atıyonuz ? konuyu kirletmek istemem ama yaptığınız ayıp beyler biraz insanlara karşı saygı duymayı öğrenin gerçi bunu öğrenmek için biraz büyümek gerekiyo ( zeka olarak ).
  • hayırlı olsun
  • Server Özelliklerine karar werdim.Çok zor bi server olacak Kısaca açıkliyim begenirseniz böyLe olsun arkadaslar :)

Version:97d+99i STANTİCHEAT
    Exp:150x
    Drop:70%
    Res lvl: 1000
    BLess bug yok. Reset zen 5.000.000 katlanarak atilacak.
    Resetler Sadece Çarşamba ve Pazar Günleri atılabilecek.
    100 reste 1 grand reset ve Her grand resete 3 özellikli Exc İtem ( Özellikler'i kullanici kendi seçicek )
    Her hafta Guild savaşları Yapılacak.
    Serverda 2 Admin 2 GM olacak.( Gerekirse Oyuncuların belirlediği 1 GM daha alınacaktır. )
    1 PVP ve 1 NonPvp olmak üzere 2 server olacaktır..
    Web shop yapılacak..
    Her vote de 100 WebShop point alınacak.
    Party Bonus özelligi yapılacak.
    En çok exp Blood castle ve Devil Square de alınacak. Spotlar az olacak..

Eklemek istediğiniz zorlayıcı özellikler olursa ekleyin değerlendirmeye alalım..

• Site ver site :D MDPortalı bitirdinizse onu kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Site ver site :D MDPortalı bitirdinizse onu kur.

Arıza mısın sen bilader :) Server Online yazıyor mu bi bak bakim ? Hep birlikte nasıl olacagına karar verip açıcaz herşey hazır..
  • kaliteli,seviyeli,arkadaş kayırmayan adminler olursa belki tekrar başlarım yinede başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

kaliteli,seviyeli,arkadaş kayırmayan adminler olursa belki tekrar başlarım yinede başarılar

Öyle olcak merak etme :) Böyle zor oldugu için sanmıyorum küçük yaştakilerin gelecegini =)
  • neden resetler çarşamba ve pazar günü ?
  • hayırlı olsun başarılar yazdığın özellikler gayet güzel bence spot cok olabilir zaten zor olcak server..
  • Kimse hemen reset atamasın diye :) .. bu özellik ilk mu oynadıgım sıralarda bir server vardı Sadece pazar gunleri reset atabiliyordun ordan aklıma geldi çok güzel bişey gerçekten :)
  • Bilgiler Güncellenmiştir..
  • Şimdi İlk Öncelikle Hayırlı Olsun.. 1-2 Ufak Sorum Olacak..

Çarşamba Ve Pazar Günü Reset Atmanın Mantığını Halen Anlayamadım.. Diyelimki Çarşamba İle Pazar Arası 3 Reslik Kastık.. Nasıl Olacak ?? 1.200 Level'mi olacaz.. ?

Server bilgilerini tam olarak açarmısın ? PVP - Non PVP ?

Eğer Pvp ise Çarşamba Ve Pazar günü reset olayı saçma olur.. ( Benim kanaatimce.. )

Son Olarak.. eğer server dediğin gibi olursa ben gelirim.. ama beni banlamak zorunda kalabilirsin 1 ay içinde.. nedeni ise PVP tarzı oynarım.. Eğer banlamayacağının bir garantisi varsa ve server'inde pvp serbest ise gelirim..

Şimdiden hayırlı olsun..

• işte söylemek istedigim de bu aslında :) Belki 2 server açmam eger açarsam özellikleri şöyle olur.

Nonpvp de kmse kimseyi kesemicek ve spotlarda No ks olayi olcak.. Yani spot ilk gelenindir..PVP de ise no ks olmicak herkes birbirini kesebilicek :)

Çarşamba ve pazar atma olayı da.Res lvl zaten 1000 zor olcak yani..Sadece pazar ve çarşamba gunleri reset atılacak yani lvl'in 1000 olduysa çarşamba veya pazarı bekliceksin :) Bu çok tartışılan bir özellik aslında ama çok güzel birşey tabi isterseniz yapmayız.

Ayrıca Şuan server açık 97d server'imize eklenebilecek en iyi şeyleri ekliyoruz SET hariç 97d nin setleri güzel :) Diğer ufak özelliklerden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 13 Ocak 2010; 13:50:45 >
  • reset olayindan cok basınız agırır yaa bence ... adam pazar 12ye ulastı diyelim 4 gun bosu bosuna dolascak ... Ayrıca ufak bi ayrıntı ama ben sm kullanmayı sevdigim icin dikkatimi cekiyo ms hic bi işe yaramıyo %100 olmasada ms ayarının da yuksek tutulmasını isterm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

reset olayindan cok basınız agırır yaa bence ... adam pazar 12ye ulastı diyelim 4 gun bosu bosuna dolascak ... Ayrıca ufak bi ayrıntı ama ben sm kullanmayı sevdigim icin dikkatimi cekiyo ms hic bi işe yaramıyo %100 olmasada ms ayarının da yuksek tutulmasını isterm :)

Ms olayı tabikide işe yaricak 97d nin vazgeçilmezi o =)
  • quote:

reset olayindan cok basınız agırır yaa bence ... adam pazar 12ye ulastı diyelim 4 gun bosu bosuna dolascak ... Ayrıca ufak bi ayrıntı ama ben sm kullanmayı sevdigim icin dikkatimi cekiyo ms hic bi işe yaramıyo %100 olmasada ms ayarının da yuksek tutulmasını isterm :)

Burada Sm yi ne kadar iyi bildiğin ortaya çıkıyor(!)

97D - 99i De Sm De Ms Oranı %71 Olursa'ki bu kafidir sm kesilmez olur.. :)) yani kısaca şöyle özetlemek gerekirse.. 32.767 Stat point'in olursa ve sm isen o serverde MS var olup oranı %71'in üstünde ise o serverse seni cok az kişi keser.. hatta oynamayı biliyorsan SM ile hiç kesen olmaz.. 97D 99i de Ms oranı'nı %71'in üstüne çıkartma derim.. yoksa çok başın ağrır playerlerden ADMİN..

Bu arada son bir şey.. şu Haftada 2Gün reset olayı olmaz ise daha bir güzel olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Burada Sm yi ne kadar iyi bildiğin ortaya çıkıyor(!)

97D - 99i De Sm De Ms Oranı %71 Olursa'ki bu kafidir sm kesilmez olur.. :)) yani kısaca şöyle özetlemek gerekirse.. 32.767 Stat point'in olursa ve sm isen o serverde MS var olup oranı %71'in üstünde ise o serverse seni cok az kişi keser.. hatta oynamayı biliyorsan SM ile hiç kesen olmaz.. 97D 99i de Ms oranı'nı %71'in üstüne çıkartma derim.. yoksa çok başın ağrır playerlerden ADMİN..

Bu arada son bir şey.. şu Haftada 2Gün reset olayı olmaz ise daha bir güzel olur..

32k olmasına gerek yok 10k da da miss çekerler :) ama o kadar yuksek yapmicaz merak etmeyin..Tek sorunumz 1000lvl destekleyen gs ariyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.