Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz yapmıştık bi ara 97N serverda arkadaşa sorayım o gameserver duruyosa alıyım, gönderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

Biz yapmıştık bi ara 97N serverda arkadaşa sorayım o gameserver duruyosa alıyım, gönderirim.

iyi olur dostum bikaç tane buldum linkler kırık ya 1 taneside çalışmadı :)
  • 1000 lvl olayini çözdümm :)
  • bu gece aç yaff su serveri bi stress atalımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

bu gece aç yaff su serveri bi stress atalımm

sabırr :)
  • Hayırlı olsun, test serverı açılıcak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

bu gece aç yaff su serveri bi stress atalımm

sabırr :)

3 günden beri sabırsızlıkla bekliyoruz aç ilk acc ben alcam

• Test server'i açılacak..

Uğraşıyoruz işte bi sorunumuz var Sercan'la birlikte gidermeye çalışıyorum onuda halledelim sonra kücük spot we monster hp ayarları yapip açicam serveri :)
  • Hyrlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: konan17

Hyrlı olsun..

Saolasın..

Serverda Premium satışları ve Res ödülleri olacaktır..

Premium Özellikleri:

Ücret : 5tL (Aylık)
    Res lvl : 900
    Res parasi : 3.000.000

1.Grand Reset Ödülleri

SM Exc Bone Set+(istege Baglı) 1 özellik
    BK Exc Plate Set+(istege Baglı)1 özellik
    ELf Exc Guardian Set+(istege Baglı)1 özellik
    MG Exc Bone/Plate Set+(istege Baglı)1 özellik

5.Grand Reset Ödülleri

SM Exc Legendary Set+(istege Baglı) 2 özellik
    BK Exc Red Dragon Set+(istege Baglı)2 özellik
    ELf Exc Divine Set+(istege Baglı)2 özellik
    MG Exc Legendary/Red Dragon Set+(istege Baglı)2 özellik

10.Grand Reset Ödülleri
    SM Exc Grand SouL Set+Luck(istege Baglı) 3 özellik
    BK Exc Black Dragon Set+Luck(istege Baglı)3 özellik
    ELf Exc Nature Set+Luck(istege Baglı)3 özellik
    MG Exc Thunder Set+Luck(istege Baglı)3 özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 14 Ocak 2010; 16:00:02 >

• Ee Serveri Ne Zaman Açıyorsun :)))
  • Res lvl 350'e mi düşürsek acaba 1000 cok gelio sanırım size :) ?
  • quote:

Res lvl 350'e mi düşürsek acaba 1000 cok gelio sanırım size :) ?

Normal Player'e 400 Olsun..
    Vip Playere 375 Olsun :) Daha Estetik Durur.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrLucifer

Bencede 350 daha güzel olur.

Aslında 1000 iyi olur ama Türkiyede 400'e katlanamıyor millet 1000'e hiç katlanamaz sanırım :)

@ALCHOL

Ne yazıkki bu versionda commonserver.cfg den degiştiremiyoruz max lvl'i :) gameserverlar var oda piyasada sadece 350 ve 1000 likler var yani 2 seçenegimiz var (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 14 Ocak 2010; 16:48:51 >
  • Test servera gerek yok yafff 97d de ... Acılsn Direk....!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Server Özelliklerine karar werdim.Çok zor bi server olacak Kısaca açıkliyim begenirseniz böyLe olsun arkadaslar :)

Version:97d+99i STANTİCHEAT
    Exp:150x
    Drop:70%
    Res lvl: 1000
    BLess bug yok. Reset zen 5.000.000 katlanarak atilacak.
    Resetler Sadece Çarşamba ve Pazar Günleri atılabilecek.
    100 reste 1 grand reset ve Her grand resete 3 özellikli Exc İtem ( Özellikler'i kullanici kendi seçicek )
    Her hafta Guild savaşları Yapılacak.
    Serverda 2 Admin 2 GM olacak.( Gerekirse Oyuncuların belirlediği 1 GM daha alınacaktır. )
    1 PVP ve 1 NonPvp olmak üzere 2 server olacaktır..
    Web shop yapılacak..
    Her vote de 100 WebShop point alınacak.
    Party Bonus özelligi yapılacak.
    En çok exp Blood castle ve Devil Square de alınacak. Spotlar az olacak..

Eklemek istediğiniz zorlayıcı özellikler olursa ekleyin değerlendirmeye alalım..

öncelikle hayırlı olsun reso sevindim tekrar kingmu adının kullanılıcak olmasına çok güzel günler geçirdim orda.. eğer bu server sağlam bi alt yapıyla tekrar açılıcaksa kuzenimle (raziel) birlikte tekrar burda başlarım.. serverın zor olmasını özellikle istiyorum ve bence bu çok güzel olur exp oranı vs herşey iyi güzel fakat diğer biçok arkadaşım gibi sadece çarşamba ve pazar günleri reset atılması olayı benimde aklıma pek yatmadı.. onun yerine belki hergün belirli saatler arasında atılsa daha iyi olabilir aksi durumda çarşamba gününü kaçıran birisi 4 gün bekliycek diğer türlü bikaç saat kaybedicek.. ama bi yandanda şunu düşünmek lazım 2 karakter aynı anda kasabilme ihtimalimiz olur..

eğer tek bi server açılıcaksa bence ks vs herşey serbest olmalı aksi takdirde çok fazla problem çıkar gibi geliyo yok sen beni kestin sende ks yaptın vs gibi.. ayrıca zaman harcayıp daha fazla gelişmiş birisinin bi takım üstünlükleri olabilmeli.. gerekiosa o spottaki kişiyi kesip kendisi kasabilmeli.. (ben bu şekilde oynamam ama bence böylede olmalı..)

exp oranı düşük fakat bide spot az olursa çok sıkıntı olur.. örneğin lt7 de başta 1 spot varken player sayısının artmasıyla bu sayı 2-3 olursa daha hoş olur..

event ve ödüller olursa cidden tadından yenmez serverı eğlenceli yapan en temel şey..

genellikle serverlarda bless çok değerlidir ama ben chaos un değerli olduğu zor bulunduğu bikaç serverda oynadım daha güzel oluyo +9 üstü setler çok az kişide olabiliyo ve bc deki çekişme artıyo..

konuyu takip ediyorum açıldığında umarım bi sorun çıkmazda bizde başlarız yeniden.. tekrar hayırlı olsun kolay gelsin..

Hatırladım laa seni king mu dan ubi mg razor sm :)) turkey guildindeydik ben EmreeBk veya Clipper bilmem hatırladın mı...:D

• OoO arda hoşgeldin :) güzel bir yorum fikirlerin guzel.No ks olayi 2 server açarsam olacaktı ama tek server açicam onun için olmicak spotlar da online sayısına göre artıcak maksat kasmasın =)
  • Bilgiler güncellenmiştir..

Server'in daha hızlı açılması için shop ve spot yapabilen deneyimli bir arkadaş arıyorum :) ßen diğer işlerle ilgilenirken spotlara fln bakamıyorum. varsa böyle biri

pessimistyles@hotmail.com mail adresim eklesin görüşelim :)

Spotlar ve shoplar da yapıldıktan sonra en gec 1 güne açılacaktır..
  • Hadi hayırlısı bekliyoruz
  • haberini dün arkadaslardan aldım İns eski günlerdeki gibi güzel bir baslangıc olur. Server Acılım tarihi kesınlesınce lütfen bilgilendırısenız sevinirim. Hepinize kolay gelsın acıldıgında aranızda olmakdan kıvanç duyarım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.