Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Hunterr]

raşittt efendi yine aslı astarı olmayan yazılar yazmadığın sürece,savunma yazıları yazmıyacağımm yada gerçek aaydınlatıcı bilgiler. Zamanında benim konumun altına her ne kadar saygısızlık yapılmış olsada aynı hataları ben yapmayacağım.Sadece yineliyorum aslı astarı olmayan yazılar yazılmadığı takdirde.Ama aynı yazılar yazılırsa herkesi aydınlatma adına sevdiğim ve beni seven,olayların tek muhatabı,bu serverin gerçek sahibi,zamanında kime yada kimlere emanet ettiği belli olan bir kardeşimi çağıracağım foruma.o zaman bütün forum bu sebebsiz ve nedeni belli omayan bir isim üzerinden prim yapılmaya çalışılan konu hakkında bütün gerçeği öğrenecek.BU foruma üye oldum olalı,küçüğündne büyüğüne kadar kimseya asla bir kelime bile saygısızlığım olmamıştır,olmayacaktırda.tek tahammül etmediğim,etmiyeceğim,yalan dolan yazılar ve haksızlıklardır.Sonuçta kimin ne yaptığı umrumda değil ve emek veren herkese saygı duyuyorum.bu forum,hepimizin faydalanması için açılmış bir forum olup,lütfen kimse başkalrının yazılarının altına çirkin yazılar yazıp,yada birileirni nasıl rezil edebilirim arayışına girmesin.saygı ve sevgileirmle yeni yılınızı kutluyorum mucu arkadaşlar,donanım ailesi.....

Veli Avcı (Zeus & Hunterr)

raşit sana ne kadar tesekkur etsek az serverı tekrar acman gercekten cok gereklı bıseydı ve nezamandırda benım gıbı onlarca eskı kingmu oyuncusununda dıledıgı bıseydı bu yuzden sana gercekten tesekkur ederım.. Sonrasındada bu işi ademden sonra yapmaya calısmıs elıne yuzune bulastırmıs ınsanlar gercekten susun ve su cocugun yaptıgı ısı taktır edın.. bu adam tekrar bu serverı acma gayretınde bıraz destek olun.. ki siz bu cocuktan kac yas buyuk ınsanlarsınız azcık taş atmayın uzerıne oynamayın ve lutfen kıskanclık yapmayın!! Ben bu serverın özellikle MADDİ sonrasında manevı olarak destekcıyım reso benım kardesım gıbıdır bu cocukla ben yıllaaar oncesınden bı oyun sayesınde tanıstım daha yuzunu bır kez gormedım ona ragmen bu cocuk benımle hıc bir zaman irtibbatı kesmedı ve son olarak da ne kadar vefalı oldugunu gorun tekrar KİNGMU yu kurma gayretınde bence azcık destek olun bizler hepimiz raşitin abileriyiz sen veli abi sende bence yakınındakı bır adam olarak raşitin sende azda olsa bu kardesıne destek ol derım ben.. ki ben hunterr ı abuzer i yada aklıma gelmeyen eskı tum kingmucuları bu serverda tekrar gormek ısterım.. veli abi bu laflarımıda sakın yanlıs anlama oyundanda eskıden benı tanırsın benım kımseye artnıyetım yok herkese hayırlı olsun ve tekrar RAŞİT COK TESEKKUrLER BU SERVERI KURDUGUN ICIN...

• ya bebe belik konuya yazmasın lütfen. hem saygısızlık yapmayacağım diyorsunuz hem konuyu çorbaya çeviriyorsunuz bitane konu kalsın adam gibi be
  • Saol ibo abi elimden geleni yapmaya çalışıyorum :)
  • Laa amma uzattınız hee acın artık su serveri da keyfimize bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

Laa amma uzattınız hee acın artık su serveri da keyfimize bakalım...

Sizin için uqraşiyoruz dostum kabarmana gerek yok Bu kadar beklediniz az kalmış biraz daha bekleyin işte =) AsLında herşey tmm da Test serverini açıp spotlari sizin isteqinize göre mi yapsak ?
  • Hic gerek usta sen eiisini yapmısındır saten testi salla aksam 5 gibi ac serveri...Spottu oyun acıkkende koyabilirsin sadece hafif lag olur ama player sayısı az oldugu icin suan lag olcagınıda sanmıyorum... Ugras arıyorum finaller bitti canım fena sıkılıyo zaten... Bekliyoruzz...
  • Beklemek kolay is biz bekleriz ama bekleme süresiz olunca can sıkıcı oluyo En azından Tarih verirseniz O günü beklemek bizim için daha kolay olur
  • AÇılır açılmaz kapanmasın sonra. Bekleyin biraz arkadaslar.
  • Yaff bu aksamustu acar yaa reso
  • Hayırlı olsun
  • ßen bizi çekemeyen 2 kişi var sanıyodum demek biri daha varmış :) Sen korkma bilader açtıkmı kapanmaz
  • Öncelikle hayırlı olsun,grand reset ödülleri dikkatimi çekti elf e verilen itemler diğer karakterlere nazaran daha iyi örneğin elf in nature setinin karşılığı bkda flaming phoenix mg de hurricane sm de dark side , bu yüzden bunlara tekrar göz atmanız iyi olur
  • Hep sağlam serverlar yapıyorsunuzda neden sürekli kapanıp her sene 1 tane king-mu açılıyor onu anlamadım ben.Ayrıca delly vardı onuda göremedim isimler arasında.Hayırlı olsun.
  • bence serverda spotlar iyi olmalı res lvl 1000 olacaksa. bide party exp bonus olmalı maksat millet oyundan zevk alsın party olsun muhabbet olsun. yere düşen itemlerin değeri olsun tradesiz oyun düşünülemez yani. ayrıca 1 hafta test yap bence buglar vs.bulunsun sonra açarsın serverı.
  • Saolun :) DeLLy'nin çok işi var ismi olmasa da kendisi bizimle
    Res lvl 350'ye düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 15 Ocak 2010; 19:33:54 >
  • 1 hafta felan muhabbet uzar sen bu gece aç bu serveri uzamasın yıpranıyo bole surekli ... insanın hevesi kacıo ... bide net bi bilgi ver yaff hersey hazır demiştin aç işte rahatlayakk....
  • Sitemiz Mdportal olacak. Görüntüsüne özelliklerine bakabilirsiniz..

http://kingmuonline.no-ip.org

Acc alip bakabilirsiniz Siteden character açabilirsiniz Fakat Dosyalar bölümünden client fln indirmeyin onlar eski onları duzelticem.. Ayrıca acılan charlar acclar fln Server açılınca silinecektir :)

Tek sorunumuz var Pk kill onu halletmeye çalışıyoruz..Onun için net bir tarih veremiyorum halleder halletmez açicaz..
  • Site görselliğe hiç hitap etmiyor başka bir site kullansanız veya tasarımı değiştirseniz çok harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazinga

Site görselliğe hiç hitap etmiyor başka bir site kullansanız veya tasarımı değiştirseniz çok harika olur.

Önemli olan görselliği dqL icraati boşver :)
  • 12de bekliom serveriii
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.