Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Method Man

bırakın abi oynanmaz. kimse kusura bakmasın olmadı bu sefer kingmu.

len sen serverda oynuyon muda yorum yapıyon... ??
  • aynen wolverin adamlar server yapmisti serveri dıasriya kapatip icerdeki insanlari oynatiyolardi lan ben adamlarin en sevdigi insanlardan biriyim wallaha 1 tuy bile vermiolardi abi sen bul diolardi senin sekasoft millete set veriodu halada konusuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

bırakın abi oynanmaz. kimse kusura bakmasın olmadı bu sefer kingmu.

len sen serverda oynuyon muda yorum yapıyon... ??

• adamlar server acmisti adam kardesine direk huricane set add basmis baqiosun sever 2 debir kapanio yeminle 1ssate bir kapaniodu sona baqtiq oyuna girilmiyo ama millet patir patir lvl atlio cafeyi dısa kapatiordu adam bizim oraya gelip biizizm arkadaslara MaFia ve SteLLa ya verdigi sozu mersine gittigi gun unutan bi adam ve daha neler neler ozan yani metod sen daha ufaktin yane:D belki hatirlamio olabilirsin:D ama bunlar gercekti onun icin bUYUKLERİN Bi sozu war Dinime kufur eden musluman olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MalcolM-X- -- 23 Ocak 2010; 1:29:46 >

• Nerden nereye geldiniz yine ya. Sakin olun bide tane tane konuşun(yazın) noktalama işareti koyun vs. de ne dediğinizi anlıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Nerden nereye geldiniz yine ya. Sakin olun bide tane tane konuşun(yazın) noktalama işareti koyun vs. de ne dediğinizi anlıyalım.

Bilader diyoda oynanmaz ben oynyorum we super bi server 8 rrlik bk war daha oynamadan direk oynanmz diyosan ne dersin kendisi ornegi muturkten gosterdide bende eski playeriyim muturkun
  • ufak bi soru biz mu donaninhabere cep nosunu verdikte kontur getmez degilmi walla bi ara belgesele kendikendine uye olmus kontur yetismiodu:D
  • başka bi client bulamadım o konuda da yardımcı olabilir misiniz acaba. iyi eğneceler
  • Server off noldu ?? ne zmn acilcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeCuRiTy_

Server off noldu ?? ne zmn acilcak

Bilgilendirmede yapılmadi valla bişeymi oldu acaba
  • Adminler biriniz bisey yazin yav noldu serwer
  • acıldı server beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

bu ne yaa PK kestim ben PK oldum üstelik sitede 8 Kill gösteriyo =S

Oda sana ait bi yetenek la unii
  • Adam Kes PK Kesme
  • Olaya bak oynayanda yorum yapmış oynamayanda ne güzel..3 gundur karamandaym ve srwerdan uzaqım siz ne biliosanz bnde o kadarını bilyrm smdi pc e baglanıp sorunlara bakcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Olaya bak oynayanda yorum yapmış oynamayanda ne güzel..3 gundur karamandaym ve srwerdan uzaqım siz ne biliosanz bnde o kadarını bilyrm smdi pc e baglanıp sorunlara bakcam..

Helal Sonunda Teşvikte Bulunduz Gözümüz Yollarda Kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLife1 -- 23 Ocak 2010; 17:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Olaya bak oynayanda yorum yapmış oynamayanda ne güzel..3 gundur karamandaym ve srwerdan uzaqım siz ne biliosanz bnde o kadarını bilyrm smdi pc e baglanıp sorunlara bakcam..

Ha ha ha çok komiksin. sizin için yaşıyorum ya..Bırakmışsın server'i daha ne lagaluga yapion ki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Ha ha ha çok komiksin. sizin için yaşıyorum ya..Bırakmışsın server'i daha ne lagaluga yapion ki ?

Biz Oyunu Brakmadık Brakan Bri Varsa Oda Sensin Sever Açıldı Açılalı Firardasın Playerlerden Brakanlar Oldu Ama Ben Devam Ediyorum Yalan Yok Brakcaktım Oyun Zor Olunca Dahada Zevkli Oluyor Oyunda Tek Skıntımız Spot Başarılar

• Server Offline?
  • reso babos su yuzuge + bascaktim char banned oldu suna bi baqsana yuzuge arti basmak yasakmi onuda sole babos
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.