Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakketen mi ozan ben SteLLa alex ben ole tahmini konustum fazla billgim yoq:D
  • YA BI ADAM AKILLI BIRI BISEY DEMICEKMI NE ISTIR BOYLE ???
  • ozan diyo reset atilmis bende bilmiom kardas eger oleyse gitt 3rr 270 lvli char:D
  • burdan yetkililere sesleniyorum :D ya biri bişey desin kaçta açılır ne zaman açılır ona göre bekleyelim yada yatalım...
  • ozy dogrumu bu cevap ver bagkanti koptumu ne:D
    ,
  • İLGİLİ BİRİ YADA İLGİLİYE ULAŞABİLECEK KİMSE YOKMU OLMUYOR BOYLE AMA
  • millet herkeze ii aksamlar bizim pederi obur iceriye yatirdim bilgisayarin fırfırkleri coq ses yapio diye bosubosuna gondermisim server yoq:D ah kara sevda ah:D

• reso nerdesn reso nerelerdesn???
  • walla war ekle belki msndedir Pessimistyles@hotmail.com <<<< bu resonun buda adibende saklinin ahhahahaha:D Palmiyecafe@rap4ever.us hehehehehe

• Walla beyler saat 12 gibi kapanmasinin sebebi birzda benim oyun icinde bi hata fark ettim .Buldugum gibi kingmu ya ilettim kendisi ilglenicem dedi ama anladigim kadariyla server islerinden anlamiyor .We sorun oldugu gibi kaliyor .Server sonucta bi kafede we belli bi saaten sonra kapaniyor .Moral bozmak gibi olmasin dicemde sabah biri kafeyi acana kadar kapali kalabilir :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Walla beyler saat 12 gibi kapanmasinin sebebi birzda benim oyun icinde bi hata fark ettim .Buldugum gibi kingmu ya ilettim kendisi ilglenicem dedi ama anladigim kadariyla server islerinden anlamiyor .We sorun oldugu gibi kaliyor .Server sonucta bi kafede we belli bi saaten sonra kapaniyor .Moral bozmak gibi olmasin dicemde sabah biri kafeyi acana kadar kapali kalabilir :S

server askıda kaldı herhalde
  • nolduysa artık bu saatten sonra düzelmez heralde yarına kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Walla beyler saat 12 gibi kapanmasinin sebebi birzda benim oyun icinde bi hata fark ettim .Buldugum gibi kingmu ya ilettim kendisi ilglenicem dedi ama anladigim kadariyla server islerinden anlamiyor .We sorun oldugu gibi kaliyor .Server sonucta bi kafede we belli bi saaten sonra kapaniyor .Moral bozmak gibi olmasin dicemde sabah biri kafeyi acana kadar kapali kalabilir :S

server askıda kaldı herhalde

Buyük ihtimal ole oldu sitede online player gosteriyor :F
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

18000 zen var rest atmıyor lvl 350 bi yardımcı olun ya

18k ile Kim reset atmis ki :) Res parasi 10m + Res'e göre katlanior. 1 res = 10m 2res=20m oke ? sendeki zen 1m bile dqL :)

2. rest atıyorum bend18m var zaten 6 soul sattım onu yapabilmek için neyse 1 tane daha sattim:)
  • baq ya zen toplamiyo hala forma yaziyazio:D zen topla cabuq:D:D::D:D:D
  • hocam para kasmak iskence bu ise acilen cozum bulmak lasim oyuna giriyoruz moraller bozuluyor .Zen miktarini mi arttirirsiniz res parasini mi dusurursunuz bilemem .Herkes pc basinda kalamiyo .Bi cok kisi oyunu birakabilir soylemedi demeyin :S
  • reso bk icin fazla spot yoq olandada smler bırakmio bi care bulsan 1 davasta 1 de losttoweda war oda kasamioz stadi doldur artiq ben kesebiliom ama nedense lottower7dekileri kesemiom
  • Uzun Bi aradan sora tekrardan geldim :)
  • Abi Ben Pes Ettim Brakyorum Oyunu Reso cum Kusura Bkma Ama Kendi Zevkine
    Göre Yapmışsın Ama Benim Zevkim Deil Spotları Canlı Olsun Exp 25 Olsun Yine OYnardım
    Ne Yazıkki Ne Spot Var nede Zen Ben Oyunu Kasamıyom Oyun Beni Kastı
  • hocam bırakma ya
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.