Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam Gece serverin acik olması lzm her gun 12de kapanirsa bi ilerleme olmaaz
  • 12den sora kapancak demyrm..eger olduda kapandktn sora elektrk gıttı mesela nolck sabaha kadr offlıne elde olan bsy dgl
  • elektrikle alakası yok bence cünkü sitede komple gitti!! ???
  • Beyler server açık ama giriş yapılamıyor hatayı bulmaya çalışıyorum.
  • hea sole 1.agızdan bi aciklama herzaman aydınlatmıstır kamuoyunu :D
  • Server ONLİNE
  • ben nıye gıremyorum yaa..launcher kırmızı..kapayıp actım bı cok defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERCAN RAZİEL

ben nıye gıremyorum yaa..launcher kırmızı..kapayıp actım bı cok defa

Oyunda görüyorum seni nie giremiom diosn :)
  • Raşit Bu Malcom Kim bune ya 320 lerden 10 dkk sürmedi 345 e geldi atlansta sürekli gezindi durdu siteden talkip ettim o kadar lvli imkansz bu kadar hzli atmasi
  • bosbos konusma kasiorum hemde yanimda kingmu wardi vede night ne bilmem kac dakkadaymis onlarla berbaer kasiodum bi problem warsa solersin reso ya
  • birader bana baq siteden takip ettim seni ubiquitous tan alttaydın lvlinde 320 lerdeydi 10 15 dkk sürmedi 345 oldun reso cıkmstı zaten!!!bos bos konusmuyorum o kdar lvl i o kadar kisa sürede atamazsn server zorlasti .
  • baq guzel kardesim partyde oldugum adam resonun ahpabi
  • ben ona bisi demiyorum baq ben 280 288 olana kadar sen 320 lerden 345 oldun bu beni şaşırttı.siteden kordinatlarina baqtım sürekli gezniyorudun atlansta. 2 resli bi mg yim sen 1 resli bk ayrica spotlarda cok deil ve nokta spot yok gibi bu 10 dkk srmeden o kadar lvl almanı garipsedim.
  • Öyle garip bişe görünmüyor loglarda ayrıca dedigi gibi yanındaydim bir süre ve partyde idi bulunduğu spotta yaratık 2 çeşit ve çok çıkıyor.10 dk da 320 45 olamaz daha fazladır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

Raşit Bu Malcom Kim bune ya 320 lerden 10 dkk sürmedi 345 e geldi atlansta sürekli gezindi durdu siteden talkip ettim o kadar lvli imkansz bu kadar hzli atmasi

sana katılıyorum bu kişi benimde kafamı karıştırdı nasıl oldu bende anlamadım adam bide losttower7 kasıyorken gördüm 3 rest lik adam kasamıyor bu daha rest yokken kasıyordu ilginç torpil falan olacaksa ben brakırım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicLife1 -- 20 Ocak 2010; 13:16:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

Raşit Bu Malcom Kim bune ya 320 lerden 10 dkk sürmedi 345 e geldi atlansta sürekli gezindi durdu siteden talkip ettim o kadar lvli imkansz bu kadar hzli atmasi

sana katılıyorum bu kişi benimde kafamı karıştırdı nasıl oldu bende anlamadım adam bide losttower7 kasıyorken gördüm 3 rest lik adam kasamıyor bu daha rest yokken kasıyordu ilginç torpil falan olacaksa ben brakırım oyunu

97d de anticheat çalışmıyor demekki. Zaten launcherinizde sorun var PC yi kapatıp actıgım zaman bazı hata raposları geliyor ve neredeyse Windows göçüyordu. Launchera bi bakarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 20 Ocak 2010; 14:01:39 >

• baq canim dogru kasidoum sonradan gittim ve 90 90 vurmaya basladilar sonrada su anda 52 vuruyolar onceden dogru kasidoum neden kasamada bi problem mi war gordunmu bisi yaptigimi torpil warsa oynamazmisim kimse bana torpil yapmadi bos bos konusma cocuk
  • 1 serverde ilk reset atanlardan biri bendim 3 resetlika dam kimdi adam 3 atarken ben 2 attim yoq 3 rrlik adam kasamio resetsimmis kasiomus bir ilk basta kasiodum gatta 50 50 vuruyodum 3 veya 4 vurusta oluyolardi sonra rasit geldi KinGmu geldi dedi hp yukseltecem yukseltti bende kasamadim ne konustugunuzu bilinde konusun yoq adam 3 rrliymis o rrsizmis + losttowerda kastim sonraada kasamdim anladinmi ingilice ispanyolca bide bulgarca yazayim istersen yoq torpil yapiolarmis suna baq ne konustugunu bilmio

• Kimseye Torpil yok ! Adam Oyundan hiç çıkmıyor ki..Ayrıca hack fln da yok ! Anticheat çalışmasa oyuna giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

1 serverde ilk reset atanlardan biri bendim 3 resetlika dam kimdi adam 3 atarken ben 2 attim yoq 3 rrlik adam kasamio resetsimmis kasiomus bir ilk basta kasiodum gatta 50 50 vuruyodum 3 veya 4 vurusta oluyolardi sonra rasit geldi KinGmu geldi dedi hp yukseltecem yukseltti bende kasamadim ne konustugunuzu bilinde konusun yoq adam 3 rrliymis o rrsizmis + losttowerda kastim sonraada kasamdim anladinmi ingilice ispanyolca bide bulgarca yazayim istersen yoq torpil yapiolarmis suna baq ne konustugunu bilmio

bide düzgün yazabilsen ne dediklerinden anlıycamda neyse ben gördüyümü ima ettim ve dile getirdim |ReSo| saolsun bu konuya aydınlık getirdi başarılar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.