Server'a res atamam onu geçin.Yaratıkları azaLtıcam.Noria Lorencia Lost7 Davias burdaki tüm yaratıkların hp yksek olacak ve az çıkacak.
devias felan deilde lost3de girişteki spot cok abartı baska hic bi yerde yoq ole spot...
Ben Bıraktım.. Devam Edenlere Başarılar..
Monster.txt'e baktım da yaratıklarin çoqu kötü durumda Fun server olarak ayarlanmış. Hepsini bugun duzeltiyorm..Allah bırakanların yolunu açık etsin :)
|ReSo| siteye girdigimde buraya yonlendiriyor ve client yok burda werdigin linkte biraz yardımcı olur musun ?
Arkadaslar server online mı nereden indirebilirim client war mı uyelik alımı da link kırık yardım eder misiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: _SeCuRiTy_
Arkadaslar server online mı nereden indirebilirim client war mı uyelik alımı da link kırık yardım eder misiniz ?
Arkadaşlar Artık ortada Zor 97d monster'leri yok.. Hepsi Fun olduqu için bizim Monster'larda Fun server'a göre ayarlanmışş..Hard server ince ayar istiyor işte elimden geleni yapmaya çalısıyorum
Res Attim Hersey Tamam Ama Ne Oto Res Nede Siteden Res Atma Calisiyor..Su İsi Halledermisiniz :S
Char Adi: SeRSeRi
Arkadasm Res parasi 10m katlanarak gidior.Yeterli paran yoksa atamazsin.Çalısıyor.
siteye gırmıo dh ye yonlendıyopr.
res atınca statlar 0 lanıyomu ??
quote:
Orijinalden alıntı: dj_turka
siteye gırmıo dh ye yonlendıyopr.
launcherdaki öyle evet.
server kolay oldu diye ağlayan arkadaşlar nesi kolay olmuş sanki res atınca puanlarınız kalıyor yapmayın yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda
spot sayısı nasıl fazla ya =S 1 spotta en az 3 kişi kasıyoruz spot sayısı gayet guzel.. he spot sayısı azaltılır azaltılmaz fark etmez ancak var olan spotlar 1 tanede olsa nokta halinde olsun ya kasılmıyo bk kasılmıyo baska turlu zaten 1 spota 3 adam dusuyo 2 si SM 1i bk arkadas 2 evil ceviriyolar ben bi yaratıga gidene kadar yaratık yatıyo fıldır fıldır lost da yaratık arıyorum.. mesela yaratıklarda değil nasıl bi ayar vardı bilmiyorum fakat cok eskiden turkmu da oynamıştım mesela orda 250-300 lere kadar gelebiliyodun ama lost7 de 300 den 350 ye gelene kadar 3-4 gün geçiyodu.. yaratıklarla vs ile oynancağına expi dusurebildigin kadar dusur reso..
anlatmak istediklerimi oyun içinden bir arkadaş anlatmış. bu yüzden party nin önemi olsun diyorum.
server cafeden oldugu icin eger duzeltme yapmıyolarsa ki oyle gozukuyo bu su demek yrn sabah cafe acılana kadr server off
noldu yavff cafe dionda oyle ismi olur 12 den sonra kapat sanmiyorum ama eger oyleyse sacmalık bence