Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eeth o deişiklikten sonra baya bi kastı güzeldi... :D
  • server yarinmi acilio ???
  • Server yarın akşama doğru olmz mı

Malum okul falan yarn akşam anca ewe warp başlarz serwere bu arada hayrlı olsn

• Serverın oyuncularıda baya mazoşist.
    Adamların hepsi zor istiyo valla helal olsun.
  • Raşit doğru yolu sonunda bulmuşsun:)Bencede Adam gibi oturtup açın gerekirse 2 3 gün bekleriz:)
  • Tüm spotlar yapıldı Davias Lt7 Lt3 ve tarkan da Nokta Spotları var.. Noria ya spot eklendi. Davias Kale içi spotu arttırıldı. Atlansa 2 daginik spot koyuldu ve Tarkanda daginik spot war.. Arena simdilik boş..Şimdi Arenayı yapıyoruz..

Ayrıca bırakanlara eyw diyorum Elimizden gelen bişey yok..Şu an server tam isteqiniz gibi oluyor..
  • Ölmek var Dönmek yok Sonuna kadar yanındayiz . gerekirde exp x10 yap daha hard olsun 2 gunde bir 1 res atalim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Ölmek var Dönmek yok Sonuna kadar yanındayiz . gerekirde exp x10 yap daha hard olsun 2 gunde bir 1 res atalim xD

Teşekkür ederim :) ßende sizLer için uğraşıyorum bazı arkadaşlar ilgilenmedigimi düşünüyor ama Cafeye gelin bakin Bugun Kahvaltı bile yapmadm geç kaldm die Akşam 6 da yedim ilk yemeqimi Babam ewe aLmıcaktı

2 gün öncesinden Karamana kız arkadaşmn yanına gidicektim sorunlar var diye gidemedim Oyun benden daha önemli dedi küstü

Görün sizin için nelere katlanıyorum :)

Edit:/ Ayrıca Haritalar Seviyelere Göre Güçlendirildi :) Artık lvl almak zorlanıyor..Dikkatli olun =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 18 Ocak 2010; 21:41:32 >

• Kesicek Mob olsun Biz gene Çözumunu Buluruz ama Bugunki Noria gibi oLursa xD kalpden gider kasan xD ELf kastık Lorenciada yinede Emegine sağlık ugrasıyosun bizde Seviyeli anlayışlı oyuncularız .
    İns daha da Güzelbi baslangıc yaparız yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Tüm spotlar yapıldı Davias Lt7 Lt3 ve tarkan da Nokta Spotları var.. Noria ya spot eklendi. Davias Kale içi spotu arttırıldı. Atlansa 2 daginik spot koyuldu ve Tarkanda daginik spot war.. Arena simdilik boş..Şimdi Arenayı yapıyoruz..

Ayrıca bırakanlara eyw diyorum Elimizden gelen bişey yok..Şu an server tam isteqiniz gibi oluyor..

hacı dungeon 1ve3 e de koy ayrıca lorencia da da sadece spiderle dragon spotu olmasın diğer kapılarda bull guard gbi spotlar olsun bence

ha bide hazır el atmışken şu party exp bonus,post ve yere düşen zeni arttırın bence nasılsa bless fln satılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 18 Ocak 2010; 22:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Tüm spotlar yapıldı Davias Lt7 Lt3 ve tarkan da Nokta Spotları var.. Noria ya spot eklendi. Davias Kale içi spotu arttırıldı. Atlansa 2 daginik spot koyuldu ve Tarkanda daginik spot war.. Arena simdilik boş..Şimdi Arenayı yapıyoruz..

hacı dungeon 1ve3 e de koy ayrıca lorencia da da sadece spiderle dragon spotu olmasın diğer kapılarda bull guard gbi spotlar olsun bence

Bull'lar var ama çabuk dağılıyorlar..Bakin Spotlar çok ama dağılıyolar.Onlar sizi beklemez:) keserek biyerde toplamaniz gerekir.Dungeon ve dungeon 3 e koyim spot ama cok fazla spot olumuyor mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Bull'lar var ama çabuk dağılıyorlar..Bakin Spotlar çok ama dağılıyolar.Onlar sizi beklemez:) keserek biyerde toplamaniz gerekir.Dungeon ve dungeon 3 e koyim spot ama cok fazla spot olumuyor mu ?

party exp bonus olursa fazla spot olabilir ama o bonus olmazsa millet solo kasmaya çalışıcak ve spotlar yetmicek özellikle lost 7 ve atlans. bu yüzden dungeon3 e koymanı istedm. yapılabiliyosa party bonusu yapın reşat oyun oynanılabilir hale gelsin.

• Her servrda spot olan yerler aynı bence farklı yerde olsun davias kale deilde köprüde olsun vb vb:)
  • Oyun oynanabilir hale gelsin ? { pt bonus olmayınca oynanmıyo mu ki :) } 97d için Party Bonus eklentisi yok ama Eklemeye çalısacağiz.Tufan bugunlerde Mersine dönecek birlikte bişeyler yapmayı planlıyoruz ama bakalım..Bu 97d yeni versionlar gibi dqL ki işte Herşey GS de bitio :)
  • quote:

Oyun oynanabilir hale gelsin ? { pt bonus olmayınca oynanmıyo mu ki :) } 97d için Party Bonus eklentisi yok ama Eklemeye çalısacağiz.Tufan bugunlerde Mersine dönecek birlikte bişeyler yapmayı planlıyoruz ama bakalım..Bu 97d yeni versionlar gibi dqL ki işte Herşey GS de bitio :)

party bonus sql den yapılıyordu SANIRIM tam bilmiyorum. oyun oynanılabilrliği derken millet sadece kasıp reset atıp kasıp reset atıp öyle devam etmesin party yapsın muhabbet olsun trade dönsün guildler olsun anlatabildim mi?party yapmayınca hepimiz biliyoruz oyunun nasıl monotonlaştığını hele birde 97d olunca. sekasoftun muturk ünü oynayanlar hatırlar oyundaki muhabbetleri party ortamlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

Serverın oyuncularıda baya mazoşist.
    Adamların hepsi zor istiyo valla helal olsun.

Özellikle Ben.. Tam Benlik Server Yarını Bekleyecez..
    For Ever PvP..
  • 10da acılcak mı server ...?
  • İnş Açılır 10 da ama hiç öle olmucak gibime geliyor.
  • Nerden biLiosn öyle olmicaqini ? Koptum geldm Pt bonus olayıyla bugun ilgilenicem biliyorum party çok guzel oluyo ama bu biraz da sizin elinizde illa bonus olmasina gerek yok ezik ezik party yapmak bence güçlüyken pt yapmaktan daha zevkli Yavas yavas res atin kovalayan yok kine
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.