Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katiliyorum
  • Yaratiklari guclendirdim bi girip bakin bakalım..Spotlari arttiricam simdi merak etmeyin..Noria'ya da spot koycam
    Simdi oyuna giriyorum bende.
  • [DİKKAT]

Lütfen Bu açıklamayı Okuyunuz..

Öncelikle Arkadaşlar Bildiğiniz gibi server ilk açıldığında yaratıkların exp'leri yüksek tutulmuş ve charlar neredeyse reset atma aşamasına gelmişti..Bu yüzden geride kalanlar res istedi ve atmamıştık.

Ama şimdi mecbur kaldık Sebep ;

Lucifer ile Reset kodu eklerken Database'kodları karıştırdı ve Herkesin lvl ler 1 oldu.Ancak şöyLe bir durum var. Oyundaki Charlar 1 lvl aldıktan sonra lvl leri guncellendigi için eski lvlleri geri geldi fakat oyunda olmayan charlarin lvl leri 1 oldu.Yedek kodunu da bundan 20 dk fln önce ekledim Onun süreside her yarım saatte 1 yedek alıyordu..Üzgünüm ki lvl ler sıfırlanmadan önceki yedeği almaya süresi yetmemiş..

Şimdi Herkes kendine göre haklıdır..Oyunu bırakmak isteyenler olabilir.Fakat 0 dan başlamak hepimiz için iyi olacaktır..Başka bir sorun var sanmayın Tek sorunumuz bu Yoksa server gördüqünüz üzere canavar gibi çalışıyordu.Ama ne demişler hatasız kul olmaz :)

Hepinizden ÖZÜR diLiyorum. Server'i resetlemek zorunda kalacağım.

• Sağlık olsun Reşom. Geç olsun güç olmasın herşey hallolunca güzel güzel oynarız :)
  • itemlerde gidecek ozman :(
    pffff kanadı yapmayı bırak görevide bulmustum bea :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alessandro01250 -- 18 Ocak 2010; 19:31:42 >
  • Malesef kodlar karıştı. Yedek alma kodunu daha önceden ekledik fakat Raşitin de dediği gibi süresi gelmediği için yedek alınamadı. Ama server tam kıvamında oldu, reset işini hallettikten sonra tam gaz devam edecektir.:) Her işte bir hayır vardır :))

Artık bi şekilde hata telafi edilir event vs gibi şeylerle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 18 Ocak 2010; 19:32:25 >
  • bala bak ya yarın yokum nolcak sımdı bu olay yarın olsaydı keske bea :D
  • aynen :D
  • canin sagolsun reso:D NpD:

• Ne zaman açılır ki?
  • Olur böyle vakalar iyi oldu sonradan başlayanlar içinde,
    Losttower7 iyi böyle zor olması güzel atlansta 3 4 rese kadar kasardık eskiler bilir.

Davias üst spotta biraz azaltılmış oda çok güzel olmuş,kıvamında tam.

Level iyi atlıyor yine biraz daha zorlaştırabilirsin arkadaşlara uyarsa tabi,zor olması herzaman iyidir oyunun geleceği açısından.

Kalpler çok fazla düşüyor onuda azaltabilirsin.

Bunlar benim düşüncelerim başkada bir sorun görmedim kanımca.:)
  • neyse oldu artıkın da server geri ne zaman acılır peki ?
  • luci resi de 1000de atalım :D emin ol kas babam kas 370ten 383e 2saatte geldmm banada yazık :D neyse barı acldgı zaman hersey duzenlenmıs olsn..nokta spotlar konulmalı cıdden zatn zor kesıyoruz bıde o tıp bı sorun cıkıo zaten atlanstn yukarsı yalan :D
  • Arkadaşlar Tekrar aynı sorun olmaması için Reset kodunu , yedek kodunu ve spotları ekleyip öyLe açaLım diye düşünüyorum ? Sizcede mantıklı olursa Yarın sabah 10:00 gibi Server Tam rayna oturtulmuş bir şekilde Açalım diyorum.Bu gun sabaha kadar server'la ilgilenip bitiricez bu işi :) Yorumlarınızı bekliyorum
  • Öncelikle hayırlı olsun suan server online mı?
  • Bence de tam rayına oturtulmalı böyle olursa çok kesinti olacaktır.
  • Kalp ve Medal oranları düşürüldü..
  • bide 1 günde res atamayalım ne bilm artık 150x i 100x fln mı yaparsn 70x mi yaparsn brz daha kassn yani ama spotta olsn çok keselim çok kasalm :D
  • Çabuk reset atmanızın 1.Nedeni Açtıqımdan beri Online olmanız ( Bu yönden tşk ediyorm :) ) ve ilk başta yaratıkların exp cok olmasiydi :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.