Reso Bence bi Saat belirle ögle Ac Sabah Kalkıp acılmadığını Görenler yatmıştır Haksızlık olmasın.
11.30 eii mi
quote:
Orijinalden alıntı: SouLTrady
Reso Bence bi Saat belirle ögle Ac Sabah Kalkıp acılmadığını Görenler yatmıştır Haksızlık olmasın.
acılsın die biz nie bekledik osaman .Oynamak isteyen bekler pc basında bukadar basit
quote:
Orijinalden alıntı: WolverinX
quote:
11.30 eii mi
Valla Bilemicem Ama ha simdi acmıs ha 11 30 farketmez:D Benm gönlüm 1 2 3 arası:)
Azdaha uyuyayim diosun :)
quote:
Orijinalden alıntı: darksars
quote:
acılsın die biz nie bekledik osaman .Oynamak isteyen bekler pc basında bukadar basit
Bizde Bekledik kardesss merak etme.... Başkalarına haksizlk olmasın diye söledim Oynamak isteyen sabah kalkmstır zaten ama server acılmadıgından yatmıştır düşüncemi dile getirdim efendi bi şekilde sadece....
quote:
Orijinalden alıntı: darksars
Azdaha uyuyayim diosun :)
Yok Ben uyumadım zaten hocam bekledim açılmasını:):):D
Açıyorum şimdi panik yok ya :) Üyelik alabilirsiniz.. Premium hesap bilgileri güncellenecektir.
Server açılmıştır.. 18.01.2010 Saat 11:24 Hepimize Hayırlı uğurlu oLsn.. Tekrar Sorun yaşayanlar buraya yazabilir.
Lvl alınmıyor REso
uyeligimi kabul etmiyor sitede online durumdayım ama oyuna girerken kabul etmiyor :S
Haydi Bismillah.. Hayırlı olsun.
dc yedim bidaha giremiyorum yaa disconnect veriyo reso....
Hocam noria ya spot koymayı unuttun heralde elf kasan ne yapıcak pff
Noria Mob yok arkadaslar ne isya 1 lvl gezıyorum
reso exp yüksek 150 deil herhlde 135 oldum?
Ben kapattım tekrar deneyin. Spotları arttırıyorum noriada ki.
Arena spot şimdilik boş.Zaten orda kimse 2-3 resten aşagı kasamicak.Güçlü ve değişik yaratıklar koymayı planlıyorum.
o zaman lost7ye biraz daha spawn ekle yaff... 5 kişi var 8 spawn var...
Lost7 kalabalık olması lasım :)
1 spota 10 mob koymussun iti hosta baska spot yok .Daviasta 1 tane spot war .lorenciada bitane noria da yok .Lost 1 de 1 tane spot koy lost 3 de millet kassin 1 spota 10 kisi kasmaya calisiyoruz