Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SouLTrady

Reso Bence bi Saat belirle ögle Ac Sabah Kalkıp acılmadığını Görenler yatmıştır Haksızlık olmasın.

11.30 eii mi
  • quote:

Reso Bence bi Saat belirle ögle Ac Sabah Kalkıp acılmadığını Görenler yatmıştır Haksızlık olmasın.

acılsın die biz nie bekledik osaman .Oynamak isteyen bekler pc basında bukadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

quote:

11.30 eii mi

Valla Bilemicem Ama ha simdi acmıs ha 11 30 farketmez:D Benm gönlüm 1 2 3 arası:)

• Azdaha uyuyayim diosun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksars

quote:

acılsın die biz nie bekledik osaman .Oynamak isteyen bekler pc basında bukadar basit

Bizde Bekledik kardesss merak etme.... Başkalarına haksizlk olmasın diye söledim Oynamak isteyen sabah kalkmstır zaten ama server acılmadıgından yatmıştır düşüncemi dile getirdim efendi bi şekilde sadece....

• quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Azdaha uyuyayim diosun :)

Yok Ben uyumadım zaten hocam bekledim açılmasını:):):D
  • Açıyorum şimdi panik yok ya :) Üyelik alabilirsiniz.. Premium hesap bilgileri güncellenecektir.
  • Server açılmıştır.. 18.01.2010 Saat 11:24 Hepimize Hayırlı uğurlu oLsn.. Tekrar Sorun yaşayanlar buraya yazabilir.
  • Lvl alınmıyor REso
  • uyeligimi kabul etmiyor sitede online durumdayım ama oyuna girerken kabul etmiyor :S
  • Haydi Bismillah.. Hayırlı olsun.
  • dc yedim bidaha giremiyorum yaa disconnect veriyo reso....
  • Hocam noria ya spot koymayı unuttun heralde elf kasan ne yapıcak pff
  • Noria Mob yok arkadaslar ne isya 1 lvl gezıyorum
  • reso exp yüksek 150 deil herhlde 135 oldum?
  • Ben kapattım tekrar deneyin. Spotları arttırıyorum noriada ki.
  • Arena spot şimdilik boş.Zaten orda kimse 2-3 resten aşagı kasamicak.Güçlü ve değişik yaratıklar koymayı planlıyorum.
  • o zaman lost7ye biraz daha spawn ekle yaff... 5 kişi var 8 spawn var...
  • Lost7 kalabalık olması lasım :)
  • 1 spota 10 mob koymussun iti hosta baska spot yok .Daviasta 1 tane spot war .lorenciada bitane noria da yok .Lost 1 de 1 tane spot koy lost 3 de millet kassin 1 spota 10 kisi kasmaya calisiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.