Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haloldu
  • quote:

Tüm sorunlar Halledildi.Mg dier kanatları takamıyor. SM bk buyusu açamıyor. DW 2.nesil kanat takamıyor. İsteyen istediqi kadar pk olabiliyor..Yarın sabaha kadar test serverine dewam ediyoruz.Oyuna girebiLirsiniz. Eksikler oldugu zaman buraya yazın.

Komik bir taplo
    quote:

SM bk buyusu açamıyor
    Bunu gülerim işte o kdr biliyoruz die gecinen insanlar nerde ?
    hani
    quote:

Tüm sorunlar Halledildi.Mg dier kanatları takamıyor.
    bu dediginiz olaylar için files deniyorsunuzya yazik bi yeri kapatalim derken bir yeri aciyorsunuz ^^^^ dediginiz bu sorunlar filesden 2 yerin editlenmesi ile çözülebilir...

• nsl res atcaz oto resmi atılıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karameL44

quote:

Tüm sorunlar Halledildi.Mg dier kanatları takamıyor. SM bk buyusu açamıyor. DW 2.nesil kanat takamıyor. İsteyen istediqi kadar pk olabiliyor..Yarın sabaha kadar test serverine dewam ediyoruz.Oyuna girebiLirsiniz. Eksikler oldugu zaman buraya yazın.

Komik bir taplo
    quote:

SM bk buyusu açamıyor
    Bunu gülerim işte o kdr biliyoruz die gecinen insanlar nerde ?
    hani
    quote:

Tüm sorunlar Halledildi.Mg dier kanatları takamıyor.
    bu dediginiz olaylar için files deniyorsunuzya yazik bi yeri kapatalim derken bir yeri aciyorsunuz ^^^^ dediginiz bu sorunlar filesden 2 yerin editlenmesi ile çözülebilir...

Çok komik bir TAPLO dogru Tek sorun onlar degildi rahat ol eski Gs res lvl 1000 di. Sen şimdi hemen atlican tabi Onuda yaparsın die bende sana bi smile yapcam ama o burda yk ne yazık ki :) Başka versionlarla karıstırmayın bu 97d'yi önemli olan nasıl çözüldüqü dqL çözüldüğüdür.Saglam bi Files buldum ona geçtik.

• Neden herkes kendi işine bakmıyo acaba...server problemli olabılırdı sımdı sorunlar tek tek çözülüyoo..yarın sabah 9da server açılcak herkes başlıycak sorunlar bitmiş olcak kimsede geriye bakmıycak...şimdi yapılması egrek herkes sussun ve sabah 9u beklesin..verilen emeğe de saygı duyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERCAN RAZİEL

Neden herkes kendi işine bakmıyo acaba...server problemli olabılırdı sımdı sorunlar tek tek çözülüyoo..yarın sabah 9da server açılcak herkes başlıycak sorunlar bitmiş olcak kimsede geriye bakmıycak...şimdi yapılması egrek herkes sussun ve sabah 9u beklesin..verilen emeğe de saygı duyalım

Boşver dostum agzı olan konuşuyor işte.Bırak konuşsunlar biz yolumuza bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

ee yarın kaçta açılıyo server ona göre kalkıp girim? xD bide şimdi yeni clientmi indirmeliyim reso önceki client duruyo?

yeni client die bişe yok :) eski clientten devam bişe indirmene gerek yk :) valla 9 da kalkabilrsem 9 da online olcak (:
  • peki server özelliği nsl olcak yani şuan 9999x olmadan önceki gibimi yoqsa daha mı zor ve npc lerde bone set+9 fln satılcakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaLeTr

peki server özelliği nsl olcak yani şuan 9999x olmadan önceki gibimi yoqsa daha mı zor ve npc lerde bone set+9 fln satılcakmı?

Shoplar böyle kalacak. Exp 150 olacak.. Son Yarım saatte Golden +1 +2 +3 +4 +5 kesen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 17 Ocak 2010; 21:22:40 >
  • 1 kestim exc fire pendant düstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alessandro01250

1 kestim exc fire pendant düstü

ben benim mg ile deniyorum tum statlar 3k o kesemio sen nasıl kesiosn :) daha geç olmasın ? çunku guclendirdim yarım saat once fln
  • pardon 1 kesmedim 1 box attım ok sorry :D baksana su yazılar nasıl duzelecek ??
  • yesil bir goblin varya ondan düstü oda
  • http://uploaded.to/file/ize6ic Bunu dene bakalım duzelecek mi

Çıkanlardan çözünürlüqüne göre olanı çift tıkla tamam de. Tekrar gir oyuna.
  • düzeltemedim.
  • quote:

düzeltemedim.

Launcheri aç asaqidaki simgesine saq tıkla game settingsten çözünürlük seç. Sonra o werdiklerimin hepsini çift tıkla yine olmassa Efekt ayarlarindadir..
  • olmadı yeni bi client indirsem olurmu acaba ? bide benim cozunrluk 1680x1050
  • quote:

olmadı yeni bi client indirsem olurmu acaba ? bide benim cozunrluk 1680x1050

Clientle alakası olacağini sanmıyorum.Çözünürlüğün baya kötüymüş :) Ekran görüntüsü koyabilirmisin ?
  • neyse hallederim sanırsam sonra ben tsk yardımın icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alessandro01250 -- 17 Ocak 2010; 22:45:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.