Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dk kasmak baya bi zorlucak spotlarda çok az mob var en azından 4lü yada 3lü spawnlanırsa daha iyi olur düşüncesindeyim
  • ben de başlıyorum ilk kingmu kadar zor olsun lütfen (: nickimi de değiştirmicem Tufan_mg .. hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun (:
  • Spotlar Değişecek..
    Lvl up pointler MG:7 SM/ELF/BK:5 olacaktır..
    Ayrıca Goldenlar sanırım 4 tane çıkıyor onlar 3'e düşürlecek ve Canları yukseltilecektir.Deneme die hepsini kolaylaştırdım.Ve Kundunların içinden düşen itemlerde değişecek :).

HoşqeLdin veyseL xD Sende hoşgeldin ortak :)
  • Arkadaşlar client değişecekmiş indirmeyi düşünenler bugun indirmesin. düzene girince haberimiz olur sanırım
  • Hayirli olsn
  • Server dosyaları değişecektir.. Server 1-2 saat kapalı kalacaktır.Bilginize.
  • Özlemişim valla eskiden aldıgım zevki aldım.Birde herşey tam olsun şahane olucağına eminim.Tebrik EderiM ReSo
  • Yeni filesleri buldum Clientle uyuşursa eski clientten dewam ederiz olmassa yeni bi patch hazırlarım..Önce kurup test edicem sonra açarım serveri :)
  • tamam bekliyoruz:)
  • bizm lvl lar 0 lanacak mı?
  • Onuda test edicez onun için sıfırlanmicak. Ama Test serweri bitince sıfırlanacak hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Onuda test edicez onun için sıfırlanmicak. Ama Test serweri bitince sıfırlanacak hepsi.

reşat ya ragezonede yeni modlu 97d versiyon files vardı onlara da baksan. party exp bonus 3d map fln eklersen daha eğlenceli olur party yapmanın bi anlamı olsun millet solo solo kasmasın sonra oyun sıkıcı hale geliyo. bide her haritada spot olsun mesela dungeonlar losttowerlar fln.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Onuda test edicez onun için sıfırlanmicak. Ama Test serweri bitince sıfırlanacak hepsi.

reşat ya ragezonede yeni modlu 97d versiyon files vardı onlara da baksan. party exp bonus 3d map fln eklersen daha eğlenceli olur party yapmanın bi anlamı olsun millet solo solo kasmasın sonra oyun sıkıcı hale geliyo. bide her haritada spot olsun mesela dungeonlar losttowerlar fln.

http://forum.ragezone.com/f197/muserver-s3-added-97d-client-3d-cam-beta-410404/
    http://forum.ragezone.com/f197/97d-99i-serverfiles-2-update-of-bagadzenas-files-346025/
    http://forum.ragezone.com/f197/gameserver-0-97-post-vip-system-source-413442/
    http://forum.ragezone.com/f197/mbt-muserver-0-97d-new-items-custom-update-1c-532792/

• Tüm sorunlar Halledildi.Mg dier kanatları takamıyor. SM bk buyusu açamıyor. DW 2.nesil kanat takamıyor. İsteyen istediqi kadar pk olabiliyor..Yarın sabaha kadar test serverine dewam ediyoruz.Oyuna girebiLirsiniz. Eksikler oldugu zaman buraya yazın.
  • Res atmıyor galiba.Siteden de baktım ama atılmıyor.
  • eeth res nsl atcaz?
  • Exp Yükselmiş galiba herkez 350 olmus neredeyse:D
  • Exp 9999 yaptm :) Deneme için ayrıca Autoreset kodu birazdan eklicem :) res atip napcaniz Tum charları deneyin işte :D

Ayrıca Linklerdeki Client'i indirebiLirsiniz.. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 17 Ocak 2010; 18:03:20 >
  • quote:

Exp 9999 yaptm :) Deneme için ayrıca Autoreset kodu birazdan eklicem :) res atip napcaniz Tum charları deneyin işte :D

Ayrıca Linklerdeki Client'i indirebiLirsiniz.. !

Evet level başı pointi de 5 e indirmişsin.
  • Hayırlı olsun arkadaşım
    İns.. Basarılı ve uzun omurlu olur.
    Bende uzun zamandır mu oynamıyordum gecen hafta aklıma geldi olsa ii bi stres atardım dedim arastırıken sizin bu calısmaları gordum tamamlandıgında oynamayı dusunuyorum

bi kac ricam olucaktı ;
    (Yeterince) zor olsun zevk alalım zorlugundan o derecede
    yere dusen itemlerin degeri olsun
    party bonus olsun
    bc ve ds acık ve bunlar lvl atlamada cok onemli olsun
    trade vb.. ilişkiler duzenli ve guvenli olsun
    anti hile en ust duzeyde olsun ( hem tradede hemde adam kasarken)
    spotları fazla abartmayın lütfen
    lvl 350 cok iyi
    adminlere kolay ulaşabilelim
    vb..... ayrıntılar profesyonel bi elde oldugunu gostersin en onemlisi o

bu ve vs. ibarettir bunlar olursa herkesin cok zevk alacagı heycanlı tam rekabet :) bir ortam olusur ins bunu basarabilirsiniz tüm temenimiz o yonde tekrar hayırlı olsun ii akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.