Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reso Bu Method_man in söylediği client lara baqtınmı aslında iyi olurdu party bonus fln?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

Reso Bu Method_man in söylediği client lara baqtınmı aslında iyi olurdu party bonus fln?

Onların hepsi bende var zaten :) birinde post+vip var onu denemiştim daha önce ama o gs de sorunlar var :) Party bonus yapmaya çalışacagım bakalım :)
  • Ben Uyumadan Aç Yafff Serverii
  • uyumadınmı daha la:) ay kıyamam:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLTrady -- 18 Ocak 2010; 8:46:43 >
  • reso senın yuzunden 8bucukta kalktım kı en erken 12de uyanan bı adamım zaten 4te yattım..kalk hadı delı oldm sana suan
  • Kaptan Uyuya Kaldı:)
  • Son 5 dk hadi reso uyan artık xD gece gözüme uyku girmedı xD
  • Mürettebat Hazır Kaptan Yok Ortalıkta .):)
  • la ben daha uyumadm gece 6da geldm saten uyursam kalkamam die uyumadm captain yoq daha ...
  • 12 falan deseydi millet rahat raht uyurdu 9 dedi 8.30da kalktır hikaye oldu xD en azından telefonunu bilen biri arasaydı kalk serverı ac diye xD
  • ben arıyorum telı kapalı sanırım arıcalıyım telıde :S
  • geLdim gençler xD uyuya kalmışım kusura bakmayın :) Hemen exp fln dusurup açıyorum serveri bekleyin (:
  • Hele şükür Hocam ya :)
  • raşit bi msn gelirmisin..
  • 230 olduk reset :S
  • Üye olmayın şu anda bekleyin..Abi burdan msn giremem beklermisin biraz.
  • ok aslanım beklıyorum.. main exe ve launcher soyaları rar dan cıkmıyo hata verıyo? bunu nasıl yapabılırım bilen varmı=?
  • hatalı indirmisindir tekrar indir....
  • Reso Bence bi Saat belirle ögle Ac Sabah Kalkıp acılmadığını Görenler yatmıştır Haksızlık olmasın.
  • http://kingmuonline.no-ip.org

siteye premium ile ilgi bilgileri yazabilirmisiniz banka hesap no falan :S

Tmm buldum simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksars -- 18 Ocak 2010; 11:15:16 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.