Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spotlarda fzla değil ben sadece gördklerimi sölüyorum client banada lazım baska client vardi patch attim içine clienti upload edene kadar takılcam böle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouLTrady -- 16 Ocak 2010; 21:23:06 >
  • Tamam kalp oranlarını arttıriim :) Clientide koyarm birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

yok ya ben şaka yapıyorum yanlış anlama ;)

tmm babo:)
  • slm arkadaşlar benm 1 2 sorun olacak size.
    1.si bu reso arkadaşın vereceği link kaç mb çünkü ben şuan başka bi mu indiriyorum patchi ona atmayı düşünüyorum ve sonlarına geldim
    2.si şuan indirdiğim mu online 466 mb patch i nereye nasıl kurcam ??
    yardım ederseniz sevinirim....şimdiden teşekkürler... :)
  • tüm oyun 86.2 mb dimi?? aynı zamanda patch e gerek varmı sadece client yeterlimi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaLeTr

slm arkadaşlar benm 1 2 sorun olacak size.
    1.si bu reso arkadaşın vereceği link kaç mb çünkü ben şuan başka bi mu indiriyorum patchi ona atmayı düşünüyorum ve sonlarına geldim

Client indikten sonra, server'a ait patchi indirip clientin içine rardan çıkartıcaksın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

quote:

Orijinalden alıntı: HayaLeTr

slm arkadaşlar benm 1 2 sorun olacak size.

Client indikten sonra, server'a ait patchi indirip clientin içine rardan çıkartıcaksın bu kadar basit

hayırr !! O full client zaten..Sadece clienti indir Dİrek gir patchi indirmene gerek yok
  • Hocam Sm kasıyorum ama bk nin büyülerini acabiliyorum...Ayrıca soul master olmadan sm itemleri giyilebiliyor..Bide tarkanda kasarken +5 tantalos sıkıstırdım ve kestim yirmi dkk ugrastım güçlendirirsen sevinirim.
  • Gs bozuk çıktı dmi :S tmm gameserwer'i degiştiririm. yeni monster ve monstersetbase hazırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 16 Ocak 2010; 22:00:14 >
  • server şu anda testmi ?
    level başı 20 Point geliyor. nasıl zor serrver bu :)
    eğer server böyleyse oynanmaz.. FUN server olur.. kusura bakma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

server şu anda testmi ?
    level başı 20 Point geliyor. nasıl zor serrver bu :)
    eğer server böyleyse oynanmaz.. FUN server olur.. kusura bakma..

başlıkta test yazıyor apaçık
  • Görmemişim.. Şimdi Gördüm..
  • beyler oyuna girerken hiçbir yazı okunmuyor hepsi yarım yamalak gözüküyo bide devias a nasıl ışınlanıyoruz :) ?
  • tmm saol hep devias diye deniyodum bide driver indiriyo derken driverını mı güncelliyo ?
  • quote:

lvl başı 20 point gelmez sanırım normale dönülünce yalnız reso bk kasmak biraz sıkıntı olucak spotların yoğunluğu değişmezse.. bütün yaratıklar dağınık ve çok az çıkıyo sm evil le bi nebze idare ediyo ama bk twistingle sıkıntı çeker çok..

serverda test bunlar için yapılıyor işte.
  • arkadaşım sorunu buldum options tan boyut sencem yeterli kusenine söle istersen ben 1024*768 de girdim sorunsuz yazılar okunuyor ...
  • quote:

aynı problem benim kuzenimde de oldu ben driverdan kaynaklanıyo diye düşündüm driver indiriyo şimdi o şekilde deniycez olmazsa resimleri upload ederim.. /move davias ((=

Yoq ondan degil kardes pc nin efectini kaldir windows 7 ayri xpte ayri hangi isletim sistemini kulanion onu sole ona gore soliyim sana bosuna pc baska yerleriyle ugrasmayin
  • bu arada selam metod ben SteLLa:D eski bi mucu gormek baya bi olmadi:D selcuqada selam
  • Reso ben MalcolM-X ee hadi babos nerde kaldi Go go go git webzenden iste su malli:D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.