Şimdi Ara

KingMuOnline | ver:97d | exp:150 | Res lvl:350 | Server:Online (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
0
Favori
18.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyt Raşit bu ne hız:):) Hoşgeldin Açılıyormu baba 10 da server?
  • Açıyorum Tam 10 da :)
  • tamamdır O zaman 10 a kadar karnımı Doyuram:)
  • Geldigine gore acılır server bakalım insallah bu sefer rayına oturur server. dun 2 defa 250 + char kastim birinde kanadimda wardi .Lutfen bu sefer yedekmi alıcaksınız ne alıcaksınız bilmiyorum ama charlar kaybolmasın .Server guzeş we zor bekleriz onemli degil ama sabah 10 dan gece 10 a kadar ugrasiyorsun jewel kacirmiyim die pc basından ayrılmıyorsun sonra ekranda yazı geciyo hatadan doloyi kapatiyoruz.Hic hos bi durum degil .Ama son haliyle zorluk derecesi cok iyi olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksars

Geldigine gore acılır server bakalım insallah bu sefer rayına oturur server. dun 2 defa 250 + char kastim birinde kanadimda wardi .Lutfen bu sefer yedekmi alıcaksınız ne alıcaksınız bilmiyorum ama charlar kaybolmasın .Server guzeş we zor bekleriz onemli degil ama sabah 10 dan gece 10 a kadar ugrasiyorsun jewel kacirmiyim die pc basından ayrılmıyorsun sonra ekranda yazı geciyo hatadan doloyi kapatiyoruz.Hic hos bi durum degil .Ama son haliyle zorluk derecesi cok iyi olmus.

Haklısın. Server Açıldı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |ReSo| -- 19 Ocak 2010; 10:04:49 >
  • lancher da server inaccesable dior lancher baglanamıyor pek anlamam :S
  • Hocam launcher da start dügmesine tıklıyorum öle kalıyor?
  • Arkadaşlar bi 5-10 dk beklermisiniz kod ekliyorum :) Sakıncası yoksa tabi..
  • tabiki:) reso exp i bi kontrol et 28 oldum sankm biraz fazla gibi geldi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

tabiki:) reso exp i bi kontrol et 28 oldum sankm biraz fazla gibi geldi:)

exp normal ya hatta çok düşük :)
  • hmm öle diosan tamam:)
  • Server Offmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

Server Offmu ?

Şimdi onLine.
  • Server'a Otomatik Reset ve Otomatik Grand Reset kodları eklenmiştir..Portalımıza Pk cLear özelliqi eklenmştir..
  • raşit serverr gene kolay oldu galiba:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLTrady

raşit serverr gene kolay oldu galiba:D

Aynen Çok Kolay Server..
  • Bakın işte sorun bu ! Çok spot istiyorsunuz..Çok spot kolay yapar server'i anlatamadım bunu size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

Bakın işte sorun bu ! Çok spot istiyorsunuz..Çok spot kolay yapar server'i anlatamadım bunu size.

Ben sana ne dedim.
  • quote:

Bakın işte sorun bu ! Çok spot istiyorsunuz..Çok spot kolay yapar server'i anlatamadım bunu size.

Onu Spot İsteyenlere Söyle.. Veya Çok Spot İstiyorlarsa Bol Spotlu Servere Gitsinler.. Sen Hard Server Açıyorsun.. Server HARD Olacak Her Anlamıyla.. Bende Sana Bunu Demek İstiyorum.. Mobların HP Leri Yükselt.. Defansları Yükselt.. Spotları Azalt.. ( Servere Res At.. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

Onu Spot İsteyenlere Söyle.. Veya Çok Spot İstiyorlarsa Bol Spotlu Servere Gitsinler.. Sen Hard Server Açıyorsun.. Server HARD Olacak Her Anlamıyla.. Bende Sana Bunu Demek İstiyorum.. Mobların HP Leri Yükselt.. Defansları Yükselt.. Spotları Azalt.. ( Servere Res At.. )

ULEN BOLE KONUSUYONUZ OYUNDA PARTY DİE AGLIYONUZ SONRA... RESET ATMAYA NEDEN BUYUTUONUZ BU KADAR 97D SERVERDA RES ATMAK HER TURLU KOLAY BENCE SUAN AYARLAR GAYET Eİİ HİC ELLEMEYİN ABİ....

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.