Reso babos ya su sm charina bi ayar cekseniz adamin 950 agi si war ms si 100 100 miss vuruyorum sizcede garip degilmi isterseniz bi baqin
server oturmadı bi.
Öncelikle slm herkese.Hayırlı olsun yeni sw reso.Beni çoğu kişi tanır zaten oyundaki charım Spawnn ve Knockout du (Çağrı) askerde oldugum ıcın baya bir zaman uzak kaldım bu oyundan ama şimdi bitirdim ve tekrar başladım.Sw arıyoduk soyle bı turk sw lerıne baktım hiç adam akıllı bir sw yok hepsı dandık hemen herkes res atıyor fln gibi şeyler ve global mu ya başladım.Şuanda Global mu nun en büyük turk guıldındeyim ve 255 lwl oldum yemın ederım 2 aydır kasıyorum 255 lwl oldum düşünün birde 24 saat hiç durmadan kastıgım halde.Oyunda res yok exp yok denecek kadar az sızın 350 lwl de daviasda kastıgınızı dusunun oyle bir exp gelıyor we spot ta boss yok denecek kadar az.Swlerin böyle olması lazım zaten herkes rahata alısmıs hızlı kasıyım hesabında.Şimdi bir mu oyununda res olması mantıksız zaten mesela global muda res yok.Kasmak imkansız adamlar 220 lwl i 7 ayda oıluyor dusunun we zaten 1 den 220 lwl kadar en hızlı kasılan zaman.Oyunda iyi res yok oyunun amacı en iyi player mesela tamamen stratejiye bakıyor herşey cok ıyı bır set yapman ve oyun stratejisi olmayan hayatta tutulamıyor bu su demek oluyor 12 13 yasında biri 24 saat charını makroya bırakıp 2 3 bılemedın 10 ay sonra full poınt olup herkesi kesmesi gibi ve oyundaki amacın kalmaması gibi.oyunda jewel bulmak zor.Oyunda pt siz kasmak imkansız.Oyunda +item düşmesi zor.Ve Öyle bir ayarlanmışki herşey ya tamamen playera bağlı herşey.Açıkcası demek istediğim kingmuyu biz açtık.Tamamen benim fikrimdi.Adem abide hayata geçirdi.Swyi koyacak biyer bulsam devam ettirecektim ama ne yazıkki öyle bir imkanım olmadı askerlik olmasaydı yukarı internet cafeye tasıcaktık herşey eskisi gibi devam edecekti.Aliyle 2 miz devam ettirecektik.Ama gerçekten uğraşılacak bir iş deil ve ben kendim oynamak istediğim için bunu devam ettirmedik illaki dayanamayp kendımıze birşeyler atardık ve oyunun tamamen zevki giderdi.Reso kardesim bişi yapmaz bizi hayırlı olsun demek düşer sw deki özellikler daha iyi ve anlatmak istedigim gibi oldugu vakit bende donecem kingmuya.Herkese başarılar.Global muda oynayan beni bulsun :D
Server Askı
1. Monster UyumsuzLugu 2. Exe Çakişmasi 3. Cs (Connet Server) Arizali 4.Gs AyarLar / yapilmamiş deneme yanilma ip yaz gec bu kdr
Monster Bugu arkdaş yani kurucu monsteri 97 ye gore kullanmadi olani olmayani koydu karekter ornek o mops gordugunde Client Data Monster vs vs yerleri obj bulamiyor bunun sonucunda tamamen kalici Buglari sebep Oluyor... Server reload vs bir sey yapsanda olmuyor ancak editor programi ile karekteri map değişimi yapacan Bunun yerine biz wep yaptik işte a portal a portal yaparken uye ozelliklerini map degiştirme fonksiyonu koysaniz player kendi sorununyu giderebilir..
Karekter buglari Point Skil vs vs vs Bunlar sagdan soldan gs degiştirme ile olmaz oyle olsa adam toplar filesleri tokusturu bisi cıkar oyle bisi yok dosyayi orjilani kullancan her noktasinda adam daha spot yazmayi bilmiyor ne nerde cıkmasi gerek bunlari bilmiyor edebiyat etmiş season5 acacaz season4 die hayel bunlar şimdi Reso Kingmu dierek adamlari topladiniz ama hersey ortada +^^^^^^ hadi sanada bos oyunlar cafeMuonlineciler
vLadTepesH Ve SouLTrady i bulunduğu guildden çıkartabilirmisiniz?
hayırlı olsun inş uzun ömürlü olur...
Servera noldu?
Yok mu yardım edebilecek bi babayiğit. Ben oyunu kapatırken disconnect olduktan sonra siyah ekran kalıyor ve bilgisayar takılıyo. Ancak görev yöneticisinden kapabiliyorum o da her zaman sonuç vermiyo makina reset e kadar gidiyo.Sİzce sorun nedir?? Çözümü ne olabilir?bilgisayar üstadı arkadaşlara duyrulur...
beyler server askıdamı kaldı noldu ?
YA GECEN GUN 2 3 DEFADA BOYLE OLDU GECE OLUNCA BIRAKIP GIDIOLAR SERVERE BAKMIYORLAR HERALDE........... AMA BOYLEDE OLMAZ KI LUTFEN BUNA BIR COZUM BULUN BEYLER SERVER COK HOSUMA GITTI OZELLIKLER OLSUN GUZEL OLMUS UFAK TEFEK HATALAR YOK DEGIL AMA NORMAL YALNIZ BOYLE COK ANORMAL OLUO BILGINIZE OK II GECELER
bırakın abi oynanmaz. kimse kusura bakmasın olmadı bu sefer kingmu.
acilacak duyuru yapildi size ufak tefek problemler ve kundun ayari yapiliyo olayi buyutmeyin
kaç dakika veya saat sonra açılacakmış onun hakkındada bilgi verdilermi?
ozan sizin muturkude gorduq selcuqun yani sekanin haksiz item dagitimlari daha 2 saat olmadan adamin huricane set dizmesi oscarin mıdır nedir sende konusuyorsan yani diyecek bisey yoq cafeyi dısa kapatip cafede milletin oynamasi hala konusuyorsaniz demeki degisen bisi yoq
dasdalent clienti baska bi mudan kullan
DUYURU ?????
ne zaman ve nerede yapıldı duyuru??
arkadasim oglenleyim denilmedimi butun ayarlar yapilaicak diye serverdeki kundun ayarlarida duzeltilececk sabir biraz