Şimdi Ara

kingston 400mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane 512 mb 333mhz ramimden tekil bozuldu. şu an makina tek 512 ile çalışıyor. piyasada 333 mhz lik bulmak zor gibi biraz araştırma yaptım.
    Dün pcgolda gittiğimde satış elemanı kingston 400mhz liğin kendini bidüşük kademede çalıştırabilceğini söyledi. Ne derecede doğru ?
    Not: Anakartım max 333 'ü destekliyor. Bunuda kendisine belirttim. Kesinlikle bi problem çıkmayacağını ve bu özelliğin sadece kingston ramlerde olduğunu söyledi.

• Doğru sölemiş.
    senin bord 333 destekliyor diye ddr 400ü
    çalıştırmıycak diye bişi yok.
    Çalıştırır, ama 333 de çalıştırır.
    Merak etme sorun olmaz, için rahat olsun..
  • takacağın 400 lük ram, kendinden düşük olan 333 mhzlik ram ile hızını aynı seviyeye ayarlar. hiç bir sorun çıkmaz ynai. ama taktıktan sonra biostan ramin çalışma frekansını 333 de olup olmadığını kontrol et, değilse de 333 mhze ayarlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

2 tane 512 mb 333mhz ramimden tekil bozuldu. şu an makina tek 512 ile çalışıyor. piyasada 333 mhz lik bulmak zor gibi biraz araştırma yaptım.
    Dün ****a gittiğimde satış elemanı kingston 400mhz liğin kendini bidüşük kademede çalıştırabilceğini söyledi. Ne derecede doğru ?
    Not: Anakartım max 333 'ü destekliyor. Bunuda kendisine belirttim. Kesinlikle bi problem çıkmayacağını ve
    bu özelliğin sadecekingston ramlerde olduğunu söyledi.

sadece kingston ram larmi yapabiliyomuş bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

2 tane 512 mb 333mhz ramimden tekil bozuldu. şu an makina tek 512 ile çalışıyor. piyasada 333 mhz lik bulmak zor gibi biraz araştırma yaptım.
    Dün ****a gittiğimde satış elemanı kingston 400mhz liğin kendini bidüşük kademede çalıştırabilceğini söyledi. Ne derecede doğru ?
    Not: Anakartım max 333 'ü destekliyor. Bunuda kendisine belirttim. Kesinlikle bi problem çıkmayacağını ve

baya bi sallamış o zaman onu söyleyen farketmez ram arkadaşların da dediği gibi 400 lük takarsın ama makinede 333 olduğu için 400 lük te 333 olarak çalışır

• quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

quote:

ben o satırı gözden kaçırmışım yaw

• sallamışş yok öle bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece kingston konusu sallama herhalde design. ?
    Yani anakartın max. 333 desteklemesi bi problem çıkarmaz. 400lüğü alabilirim gönül rahatlığıyla ?
  • quote:

Sadece kingston konusu sallama herhalde design. ?
    Yani anakartın max. 333 desteklemesi bi problem çıkarmaz. 400lüğü alabilirim gönül rahatlığıyla ?

test edilip onaylanmıştır, gönül rahatlığı ile alabilrsin

edit: gözden kaçmış

RAMim markası Kingston ve Ramler ömür boyu garantilidir, bilgisayarı aldığın yere götür sana yeni bir tane verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 31 Ocak 2007; 15:54:48 >
  • Kuzenin ana kartı 333 ramlar 1 adet ddr 400 256 mb blitz marka 1 adet de ddr 400 256 mb veritech hiç bir sorun yok
  • Teşekkürler yardımlarınız için.
  • varya bu konunun açılmış olması iyi yaww bendede 2 tane 256 lık 333 mhz lik ramlar var... 512 mb 333mhz lik ram hiç bi yerde bulamadım iyi o zaman bee gidip bende alırım . ohh şimdi içim rahat etti işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

takacağın 400 lük ram, kendinden düşük olan 333 mhzlik ram ile hızını aynı seviyeye ayarlar. hiç bir sorun çıkmaz ynai. ama taktıktan sonra biostan ramin çalışma frekansını 333 de olup olmadığını kontrol et, değilse de 333 mhze ayarlarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.