Şimdi Ara

Kingston 4gb 1066Mhz Hyperx Ramlarım 800 Olarak Çalısıyor Nasıl 1066Mhz Yapcam ? Yardımmmmmm Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KINGSTON HYPERX 4GB 1066MHZ DDR2 RAM KHX8500AD2K2/4G ram

GIGABYTE MA790GP-DS4H, AMD 790GX, DDR2, 2X PCIExp, Socket 940 AM2 anakart

AMD Phenom 9550 AM2+ 2.2 GHz, AM2+, QUAD-CORE, BOX İşlemci

Arkadaslar Sistemimin Özellikleri Bu Fakat Bu Sistemde Ramlarımı 1066mhz De Calıstıramadım 800Mhz De calısıyor Biostan Sadece Ramleri 1066 Mhz Ayarlayınca Makine Acılmıyor Ekran Gelmiyor Neyapmam Gerek Lütfen Yardım.........

• Voltaj ayrlaman lazım. Kutuda çalışma voltajı yazıyordur. BIOS'ta 1066 yapıp voltaj kısmında gereken voltajı da girmen lazım. Kingston sitesinde senin kod için 2.0 volt 7-7-7-20 olarak geçiyor. CL değerleri çok düşük ama. Onları da manuel girmen gerekebilir.
    http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KHX8500AD2K2/4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 30 Ocak 2009; 12:54:06 >
  • rami yeni aldiysan iade et baska bisi al.ayni ramden baska bir arkadas gelmisti ve olmamisti illet bir alet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

rami yeni aldiysan iade et baska bisi al.ayni ramden baska bir arkadas gelmisti ve olmamisti illet bir alet.

iade edemem kardes ya 1 ay oldu alalı çözüm yollarını arıyorum arkadasın dediğini bir yapmama gerek sonra neoldugunu yazcam buraya teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Voltaj ayrlaman lazım. Kutuda çalışma voltajı yazıyordur. BIOS'ta 1066 yapıp voltaj kısmında gereken voltajı da girmen lazım. Kingston sitesinde senin kod için 2.0 volt 7-7-7-20 olarak geçiyor. CL değerleri çok düşük ama. Onları da manuel girmen gerekebilir.
    http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KHX8500AD2K2/4G

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama ben bu voltajı nasıl ayarlıcam ddr2 voltaj yazan yere giriyorum ordada 2.0V yazan biyer yok 0.20V var kafayı yicem sanırım bir türlü beceremedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylocopa -- 30 Ocak 2009; 17:13:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xylocopa

quote:

Orjinalden alıntı: Alx

Voltaj ayrlaman lazım. Kutuda çalışma voltajı yazıyordur. BIOS'ta 1066 yapıp voltaj kısmında gereken voltajı da girmen lazım. Kingston sitesinde senin kod için 2.0 volt 7-7-7-20 olarak geçiyor. CL değerleri çok düşük ama. Onları da manuel girmen gerekebilir.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama ben bu voltajı nasıl ayarlıcam ddr2 voltaj yazan yere giriyorum ordada 2.0V yazan biyer yok 0.20V var kafayı yicem sanırım bir türlü beceremedim...

normalde ramler 1.8 volt verirler 0.20 dediği 1.8+0.2 şeklindedir

• tmm ben bunun voltunu nasıl arttırcam birisi yardımcı olacak birisi yokmu nasıl yapcagım hakkında bilgi vercek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse yardım etmicekmi beyler?
  • benim ramlerin voltajını anakart ayarlıyor 1.968v çekiyor sen 1.8v + 0.2v yapıp 1066 mhz hızına çek tekrar dene
  • eger ram voltajı kısmında auto dıye bır secenek var ıse onu secın.
    hıza gore voltaj ıdeal e yakın arttırılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

benim ramlerin voltajını anakart ayarlıyor 1.968v çekiyor sen 1.8v + 0.2v yapıp 1066 mhz hızına çek tekrar dene

senın ramlerde massallah nede guzel gıtmıs
    bende 2 adet xms 2 675 var.bırı v5.2 oldugu ıcın 1000mhz de 2.1v ıle anca acılıyor.5-5-5-15
  • arkadaslar önerdiginz 2 yöntemide yaptım ikisindede bios a f10 save yapıp cıktıntan sonra
    ekran gelmedi birdaha cpu-z dan bir resim aldım nedir bu durum bir bakın

http://img222.imageshack.us/my.php?image=74512307dp7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylocopa -- 1 Şubat 2009; 0:32:00 >
  • bende de aynı sorun var, anlamıyorum pc6400 olarak goruyor cpuz acaba bu bellekler 800 mhz fabrika çıkışlı overclock yapılabilitesi yüksek bellekler mi?

anakart: gigabyte MA790gp-DS4H
    işlemci: AMD black edition 7750
  • valla sıyırmaya az kaldı doktorum nerde bu sorunumu çözene ömür boyu dua etcem girip cıkmadıgım site forum konu kalmadı yok yok yok :(
  • aynı sorun bendede var yaw
  • aynı ramler bendede var cl5 ama 800 de çalışıyorlar birisi bu işin nasıl yapıldığını resimli olarak açıklarsa çok süper olacak
  • sanırım bilen kimse yok yada herkes aman uğraşamam diyo
  • Orda 0.2V olan yeri seç sonra remi 1066mhz e çekip kaydet çık.
  • yaptık canım arkadasım yukardaki arkadaslarda söyledi öyle yapınca
    monütör acılmıyo ekrna gelmiyo
  • 235 kişi bakmıs suana kadar konuya ama hala tam olarak bilen biri cıkmadı :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.