Şimdi Ara

Kingston 800mhz ramler 667 de çalışıo Yardıma İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingston Hyperx 2Gb 800 mhz dual channel ramlerim 667 mhzde çalışıo anakartım Gigabyte 965p-dq6 ben çözemedim bu işi ya ramlerın slotlarını değiştirdim tek denedim ama değişen bişey yok.Beni aydınlatın arkadaşlar lütfen!

• ana kartın 800mhz desteklıomu kı...yane en fazla kac
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqmX

ana kartın 800mhz desteklıomu kı...yane en fazla kac
    resimleri ekledim durum ordakıler gıbı bilmiyorumkı desteklıo olması lazım ya bi ton para verdim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NashTeR

resimleri ekledim durum ordakıler gıbı bilmiyorumkı desteklıo olması lazım ya bi ton para verdim:D

Alıntıları Göster
    ÇİPSET INTEL P965
    FSB HIZI 1066 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800
    ON-BOARD SES REALTEK ALC883D D 7+1
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER

INTEL CORE 2 EXTREME/CORE 2 DUO/PENTIUM EE/PENTIUM DESTEKLİ
    FSB 1066/800MHZ
    INTEL P965 EXPRESS
    INTEL ICH8R
    4 ADET DUAL DDR2 800
    MAX 8GB
    D2 ADET PCI EXPRESS X16
    3 ADET PCI EXPRESS X1
    2 ADET PCI
    1 ADET IDE KANALI
    8 ADET SATA2
    SATA RAID RAID 0/1/0+1/5 MATRIX RAID
    REALTEK ALC888DD 7+1 SES
    1 ADET MARVELL 8053 10/100/1000MBPS
    4 ADET USB 2.0
    1 ADET IEEE 1394A
    S/PDIF ÇIKIŞ 1X OPTICAL VE 1X COAXIAL
    ddr2 800 yazdıgına gore desteklıo sanırım

• quote:

ÇİPSET INTEL P965
    FSB HIZI 1066 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800
    ON-BOARD SES REALTEK ALC883D D 7+1
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER

INTEL CORE 2 EXTREME/CORE 2 DUO/PENTIUM EE/PENTIUM DESTEKLİ
    FSB 1066/800MHZ
    INTEL P965 EXPRESS
    INTEL ICH8R
    4 ADET DUAL DDR2 800
    MAX 8GB
    D2 ADET PCI EXPRESS X16
    3 ADET PCI EXPRESS X1
    2 ADET PCI
    1 ADET IDE KANALI
    8 ADET SATA2
    SATA RAID RAID 0/1/0+1/5 MATRIX RAID
    REALTEK ALC888DD 7+1 SES
    1 ADET MARVELL 8053 10/100/1000MBPS
    4 ADET USB 2.0
    1 ADET IEEE 1394A
    S/PDIF ÇIKIŞ 1X OPTICAL VE 1X COAXIAL
    ddr2 800 yazdıgına gore desteklıo sanırım

Alıntıları Göster
    destekliyor gorunuyor ama remlerde bı sorun olmasın marka uyumsuzlugu da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: KOND

destekliyor gorunuyor ama remlerde bı sorun olmasın marka uyumsuzlugu da olabilir

Alıntıları Göster
    Bios update yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Wolf

Bios update yap.

Alıntıları Göster
    Bios'tan ramlerle ilgili manuel ayar girdin mi hiç? Timingleri düşürdüysen mesela anakart ramleri otomatik olarak 800'den 667'ye düşürmüş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bios'tan ramlerle ilgili manuel ayar girdin mi hiç? Timingleri düşürdüysen mesela anakart ramleri otomatik olarak 800'den 667'ye düşürmüş olabilir.

Alıntıları Göster
    arkadaşım telaşlanmana gerek yok.bende ilk aldıım da 533 olarak görüyodu remleri anakart...nedeni ram bölenini 1:1 olarak görmesi..manual olarak o böleni 800 mhz ye ayarlaman gerekiyo korkulacak bişi yok..mutlaka bios update yap..

• quote:

Orijinalden alıntı: isomania

arkadaşım telaşlanmana gerek yok.bende ilk aldıım da 533 olarak görüyodu remleri anakart...nedeni ram bölenini 1:1 olarak görmesi..manual olarak o böleni 800 mhz ye ayarlaman gerekiyo korkulacak bişi yok..mutlaka bios update yap..

Alıntıları Göster
    şu an f3 bios var f6 bios a yukseltemedım
    bide o böleni nerden ayarlıyorus

• quote:

şu an f3 bios var f6 bios a yukseltemedım
    bide o böleni nerden ayarlıyorus

Alıntıları Göster
    şu bios update olayını ayrıntılı şekilde açıklayabilirmisiniz arkadaşlar
  • quote:

şu bios update olayını ayrıntılı şekilde açıklayabilirmisiniz arkadaşlar

Alıntıları Göster
    gigabyte ın sitesindekı memory support list'de benım ramın adı yok yaw ondan olabılır mı acaba
  • quote:

gigabyte ın sitesindekı memory support list'de benım ramın adı yok yaw ondan olabılır mı acaba

Alıntıları Göster
    Sayin Arkadaşım bende bu gün Kingston KHS600D2K2/2GB 750 Mhz 2Gb rem şiparışı verdim aynı anakart bendede var
    DQ6 GB sorunu çözelbildinmi bu konuda yardım decek ardaşlar varsa açıklasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMHAS

Sayin Arkadaşım bende bu gün Kingston KHS600D2K2/2GB 750 Mhz 2Gb rem şiparışı verdim aynı anakart bendede var
    DQ6 GB sorunu çözelbildinmi bu konuda yardım decek ardaşlar varsa açıklasınlar

Alıntıları Göster
    sorunu çözemedım ve şimdi farkettım kı anakartın cdsını vermemişlerbios güncellemek için bi program varmış cdde ole denıcektım ama onuda deneyemıorum napcaz bakalım

• quote:

sorunu çözemedım ve şimdi farkettım kı anakartın cdsını vermemişlerbios güncellemek için bi program varmış cdde ole denıcektım ama onuda deneyemıorum napcaz bakalım

Alıntıları Göster
    Bende ana kartı yeni aldım,hiç bakmadım,400 Gb disk ,bellek toplamaya çalışıyorum,core2 işlemci düşünüyorum.
    Sizin yorumunuzu görünce,şüphelendim. Şuanda sipariş aşamasında iptal edebilirim,gerçekte 750Mhz görürmü bende bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OSMHAS

Bende ana kartı yeni aldım,hiç bakmadım,400 Gb disk ,bellek toplamaya çalışıyorum,core2 işlemci düşünüyorum.
    Sizin yorumunuzu görünce,şüphelendim. Şuanda sipariş aşamasında iptal edebilirim,gerçekte 750Mhz görürmü bende bilmiyorum

Alıntıları Göster
    core2 düşünme al dıyebilirim ben çok memnunum kassın kilitlesin dıye elımden geleni yaptım ama tık yok.cpu ancak bu ram olayını anlamış değilim
    http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-dq6.pdf
    bu adreste anakartın desteklediği ramlerın listesi var benımkı yok lıstedebilmiyorum yarın teknık servısı arıcam forumda yardım edecek kımse yok gıbı gözüküyo

• quote:

core2 düşünme al dıyebilirim ben çok memnunum kassın kilitlesin dıye elımden geleni yaptım ama tık yok.cpu ancak bu ram olayını anlamış değilim
    http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-dq6.pdf
    bu adreste anakartın desteklediği ramlerın listesi var benımkı yok lıstedebilmiyorum yarın teknık servısı arıcam forumda yardım edecek kımse yok gıbı gözüküyo

Alıntıları Göster
    arkadaşım senin bios update yapmak istediğin program gigabytenin kendi sitesinde de vardır mutlaka ....birde bu işlemci kaç fsb de çalışması gerekiyorki sen ramlerin 800 mhz de çalışmasını bekliyorsun benim bildiğim core 2 duolar 667 fsb de çalışıyolar yani sen istersen 1000mhz lik ram al yine onlar 667 de çalışacaklardır ancak işlemcine oc yaparsan haliyle ramlerin mhz si artacak işte o zaman 800mhz de çalışacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

arkadaşım senin bios update yapmak istediğin program gigabytenin kendi sitesinde de vardır mutlaka ....birde bu işlemci kaç fsb de çalışması gerekiyorki sen ramlerin 800 mhz de çalışmasını bekliyorsun benim bildiğim core 2 duolar 667 fsb de çalışıyolar yani sen istersen 1000mhz lik ram al yine onlar 667 de çalışacaklardır ancak işlemcine oc yaparsan haliyle ramlerin mhz si artacak işte o zaman 800mhz de çalışacaktır

Alıntıları Göster
    Core 2 duo işlemcile 1066 mhz ye kadar destekler
  • yanlışın var benim işlemcim 1066 fsb de çalışıo şu an.ayrıca ben bulamadım gıgabyte ın sıtesınde o programı yardımcı olursan sevınırım
  • quote:

yanlışın var benim işlemcim 1066 fsb de çalışıo şu an.ayrıca ben bulamadım gıgabyte ın sıtesınde o programı yardımcı olursan sevınırım
    bende biliyorum 1066 olduğunu hatta tam olarak 1067fsb dir.... ben işlemcinin bus hızından deyil kullandığı ramin hızından bahsediyorum gigabytenin sitesinde download center diye bi program var onu indir o program sistemi inceledikten sonra sana ne gerekliyse indirmeni sağlar kendine ait patentli programları direk olarak download etmene izin vermiyo birde gigabytenin biosları exe dosyası şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

bende biliyorum 1066 olduğunu hatta tam olarak 1067fsb dir.... ben işlemcinin bus hızından deyil kullandığı ramin hızından bahsediyorum gigabytenin sitesinde download center diye bi program var onu indir o program sistemi inceledikten sonra sana ne gerekliyse indirmeni sağlar kendine ait patentli programları direk olarak download etmene izin vermiyo birde gigabytenin biosları exe dosyası şeklinde

Alıntıları Göster
    bildiğine sevindim. ayrıca ilgin için teşekkürler ordan ındırıyım deneyım olur inşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.