Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kingston A2000 500GB NVMe SSD 2 Haftalık 1 Kere Kullanıldı Satın Al 28 Eylül 2020 11:34 1 1 Kingston A2000 500GB NVMe SSD 2 Haftalık 1 Kere Kullanıldı Öncelikle herkese merhaba ,2 hafta önce Kingston A2000 satın aldım bilendenal adlı siteden.Kingstonun resmi satıcısıdır aynı zamanda.Malesef z370 gigabyte anakarta uyumsuz oldu.2 haftadır bios ayarlarını baya kurcaladım ama çabalarım sonuçsuz kaldı.Arkadaşın Monster laptopa takıp denediğimde ise direk tak çalıştır şeklinde çalıştı ve 1 kere windows kurdum ssd'ye.O şekilde denedim yine başarısız oldu.Windows kurulu şekilde satıyorum.Başka hiç bir şekilde kullanılmadı.Sadece bir deneme amaçlı Windows kurulmuştur.Site ssdlerde sayaç var kurulum sonrası iade alamayız diyince satmaya karar verdim.470 TL'ye satıyorum.Sakarya'da elden teslim olabilir haricinde kargoyu alıcı karşılar.Herkese iyi alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK Steam Deck OLED 512 GB + Samsung Evo Plus 512 MicroSD [SATILDI] SATILIK XPG Core Reactor 650W 80+ Gold Full Modüler 1500TL [SATILDI] i5 8600k + MSI Z370 PRO + 8X2 GB 2400 MHZ 3500 TL 5500 TL Satılık XBOX Series S + 26 Ay Gamepass Ultimate